Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет за безжични микрофони

Efe

Препоръчан отговор

Моля, посъветвайте ме какви безжични микрофони да вземем. Става въпрос за озвучителна уредба, с която провеждаме празници в двора на училището. Имаме 2 кабелни микрофона и имаме възможност да купим безжични. Не знам какви характеристики да търся, освен обхват около 100 м. Спешно ми е необходимо мнение.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Доста въпросчета има за задаване и уточняване. Например какви трябва да бъдат микрофоните - стандартни, големи за в ръка или някакви миниатюрни, дори скрити подобно на тези по телевизиите ? За по-сериозно качество цените също са сериозни. Не е споменато нищо за приемник, вероятно такъв липсва, за цената също няма данни и затова на посоки - цък

в този сайт има около десетина вида, добре е да се знае, че качествените комплекти - микрофон-приемник имат системи против самовъзбуждане, компенсация на качеството и затихването и много други дреболийки. Обади се по телефона и уточни на живо цената и параметрите на усливателя или пулта с който разполагате в момента. Успех

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за бързия отговор. Големи микрофони за ръка. Мислех, че безжичните микрофони вървят с приемник. Цената е до 380 лв. Говорим за Пловдив, да не се налага и такса доставка. Не знам какво означава аудио честотен диапазон, динамичен обхват и т. н. тези параметри ме притесняват.. Разбира се, искаме нещо добро до 370-380 лв. Намерих сайтове, но незная кое е добро

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

здрасти , аз ти предлагам да си вземиш SHURE SM58 те са скъпи има и китаиски варянт на най-класическия микрофон в света SHURE LX88 потърси го в нета цената е около 300лв двата с една обща майка , аз имам такива и съм доволен

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

здрасти , аз ти предлагам да си вземиш SHURE SM58 те са скъпи има и китаиски варянт на най-класическия микрофон в света SHURE LX88 потърси го в нета цената е около 300лв двата с една обща майка , аз имам такива и съм доволен

ако това е цената на комплекта (2 микрофона с приемник), просто е супер!!!

благодаря.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 1 месец по-късно...
  • 5 месеца по-късно...

Здравейте,ще се възползвам от темата ако нямате нищо против. :) Пиша от името на мой приятел,който иска да закупи на сина си за коледа безжичен микрофон. Момчето учи в Широка Лъка -народно пеене и кавал. За жалост не разбира нищо от микрофони...та ако може да го посъветвате нещо. Бюджета е +/- 400лв.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

В темата има инфо. Все пак можеш да погледнеш и тези:

AKG WMS 40 PRO VOCAL SET SINGLE - http://eshop.bg-audio.com/Bezvichni-mikr./AKG-WMS-40-PRO-VOCAL-SET-SINGLE.html

Sennheiser FP35 - http://www.iblmusic.com/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&flypage=gk_flypage.tpl&category_id=28&product_id=213&Itemid=4

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

• Добави ново...