Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Публикувано изображение за 14лв на месец Фирма Терасист Гр.Карлово - по добър вариянт немаме за жалост,другите два достафчика са още по зян

Публикувано изображение

Ми това е за 25 кинта - мизерия, ма още сме млади...

Към чужбината:

Публикувано изображение

Мизерна скорост на качване, ама аз гледам само да "свалям"... :)

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

И аз като много от вас съм на интернет от М -тел! Месечната ми такса е само..... 30 български левчета. И ето от една година какъв интернет имам, а ми остава от договора още по-малко от година. Прилагам фото за тези, които не вярват. а мога всеки ден да пускам тест на скоростта.

Ами ти си направил скрийншот още в самото начало. Невъзможно е да не ти се качи скоростта повече. Никой не може да има толкова скапан нет. Дори и в Австралия и Нова Каледония, където са зле.

А да не забравяме, че МТЕЛ купиха Мегалан и Спектрум, които предлагат Пасивна оптична мрежа, а това е най-добрата услуга в момента.

• 5 месеца по-късно...

Да може и да е най доброто но не и за Бургас.Спектрума са много зле.Нямал съм нет по 10 дена, а когато го има е не постоянен .Като им звъннеш те препращат към Софииския офис и от там ти казват че щели да пратят някой.Само да не е събота или неделя че нямали подръжка тези дни.По два часа ми обясняват че проблема бил в моя компютър но накрая се оказва в тях и супер яката им качественна мрежа.,Отврат са поне за Бургас.

• 2 седмици по-късно...

Помня я и аз трагедията с интернета на м-тел! Пълен ужас- за сърфиране,за чат не става (какво остава за теглене на торенти...пълен абсурд). С 300 зора успях да се отърва от тоя боклук наречен "мобилен интернет".Но като нямаше друга алтернатива в малък град така е.... сега се появи доставчик който за 10 лева дава далеч по-добра скорост отколкото на м-тел! Публикувано изображение

През следващите месеци ме очаква друдна и тежка "борба" с м-тел! Имам 5 сим карти които искам най-после да спра.Само чакам момента в който ще започнат с офертите с който ще си опитат да ме задържат...... .. така хубаво ще им кажа някои неща!

Редактирано от dimitrov09 (преглед на промените)

Помня я и аз трагедията с интернета на м-тел! Пълен ужас- за сърфиране,за чат не става (какво остава за теглене на торенти...пълен абсурд). С 300 зора успях да се отърва от тоя боклук наречен "мобилен интернет".Но като нямаше друга алтернатива в малък град така е.... сега се появи доставчик който за 10 лева дава далеч по-добра скорост отколкото на м-тел!

Новият доставчик също ли предлага "мобилен интернет" ?

Не!Но поне скоростите не са мизерни като тези на мтел!

Защо тогава сравняваш несравними неща ?

Когато си сключвал договора с M-Tel не прочете ли, какви са параметрите и условията за използване на мобилен интернет ?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.