Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с BitLord

Featured Replies

BITLORD ми стопява компчето:snowballfight:

Да не е забременял,какво му стана sad.gif

От няколко дни забелязах,че мегабайтчетата ми застрашително намаляват,нито съм теглила нещо скоро-просто ги няма и няма и това си е.И се топят и в момента.

Преди малко пак влязох в контролния панел и о,ужасия-намерих ги най-после-срещу BITLORD се мъдрят само някакви си 1 896МВ :)

А самата папка на програмата е 3,56МВ.Версията е 0.56.Отдавна съм с него и никога не е правил така.

Какво му стана,какво да го правя:)

Моля за помощ и съвет :wors:

Благодаря ви,приятелчета,предварително ;)

Обикновено подобен род програми не съхраняват изтеглените от тях файлове в собствената си папка, на на някое друго място. За целта върви в настройките на програмата и виж къде се съхраняват тези файлове и ще можеш съответно да ги изтриеш. Ако решиш, можеш да изтриеш и файловете от самата програма (за съжаление не съм толкова запознат с нея).

Ако проблема ти остане, можеш просто да деинсталираш програмата и да си запишеш някоя друга torrent програма.

За съжаление и аз нямам опит с тази програма. Мога да помогна само с това:

Погледнах сайта на BitLord:

http://www.bitlord.com/

bitlordinterface.gif

Taм има нова версия, BitLord 1.1, с линк за сваляне (1.30 МВ):

http://www.bitlord.com/BitLord_1.01.exe

Можеш винаги да пробваш по-новата версия на програмата. Доколкото забелязах, има доста подобрения и според мен ако прочетеш внимателно за възможностите на програмата (http://www.bitlord.com/), можеш да прецениш дали да я инсталираш.

Но ако решиш да останеш с версия 0.56, можеш да направиш това, което те съветва Tragedy.

Даже аз бих я преинсталирал, като след деинсталация почистя излишните файлове и регистри с някоя програма, като WinXP Manager. Задължително се проверява дали има остатъци (папка на програмата след деинсталация). И после -- наново инсталация.

Ето линк за сваляне на BitLord 0.56 (1.34 МВ):

http://www.bitlord.com/BitLord_0.56.exe

• 1 година по-късно...

Хора и аз имам проблем с програмата!Проблема е че НЕМА НИКВА СКОРОСТ!Изкам да изтегля Alien Shooter Vengeance(от ######) и гледаш отваря се bitlord-a и скороста е !!! ;);):):)

Не се коси,ами просто смени торента-имаш достатъчно и то по-добри алтернативи и избора е твой!

Хора и аз имам проблем с програмата!Проблема е че НЕМА НИКВА СКОРОСТ!Изкам да изтегля Alien Shooter Vengeance(от ######) и гледаш отваря се bitlord-a и скороста е !!! :P;):rolleyes::ph34r:

Скоростта знаеш от какво зависи,опитай с версия 0.70 на Кометата.

BITLORD ми стопява компчето:wow:

Да не е забременял,какво му стана sad.gif

От няколко дни забелязах,че мегабайтчетата ми застрашително намаляват,нито съм теглила нещо скоро-просто ги няма и няма и това си е.И се топят и в момента.

Преди малко пак влязох в контролния панел и о,ужасия-намерих ги най-после-срещу BITLORD се мъдрят само някакви си 1 896МВ ;)

А самата папка на програмата е 3,56МВ.Версията е 0.56.Отдавна съм с него и никога не е правил така.

Какво му стана,какво да го правя:)

Моля за помощ и съвет :wors:

Благодаря ви,приятелчета,предварително ;)

Първо виж колко сийдъри има торента. От това зависи искоростта. Виж къде се запаметяват файловете. Ако се запаметяват в папката на BitLord естествено, че ще ти взима памет BitLord-а. Аз ти препоръчвам FlashGet

Тя може да тегли и обикновени файлове и торенти.

аз в момента ползвам BitLord и съм много доволен, търсете причината за проблемите другаде - за липсата на скорост - няма сийдъри или си отлъчен от въпросния торент тракер , за заемането на място - настроен е да запазва предварително място за файловете , които ще се свалят или друга програма е виновна и т.н.

от 1 година съм с него , зарязах BitComet

Лек аз с кометата не работя 1во мн е сложно 2ро мн е тапа пробвах обаче и пак скороста беше ...... KB/S :rolleyes::speak:Ся тръгна ама с мизерна скорост (от битлорда) няква скорост 9КВ ама нали пак се тегли biggrin.gif

• 2 месеца по-късно...

Сегам имам следния проблем:

1 Мисля да си сменя BitComet с Bitlord понеже стария комет нещо прави проблеми и ми прецаква задачите след като ги изтегли.Тогава прави някаква грешка и връща всичко отначало и дори да е била изтеглена задачата сега е на нула процента.(това е друг вапрос няма значение)

2 Добре! От-инсталирах комета и после инсталирах версията 1.1 на битлорд. После като влязох интерфеиса е почти същия със този на комета.До тук добре! sad.gif ама после!

после като опитах да изтегля торент ( от няма значение от кой торент тракер) не ми го разпознава като битлорд файл! Как може да стане тегленето без далгата процедура да го сеифам некаде и после да го отворя от битлорда.(този вариант не става понеже не само аз ползвам този комп и моята майка често обича да си тегли филми, а тя не е изобщо на 'ти' с компа)и трябва по някакъв начин да измисля как да я улесня понеже аз ще се справя но тя- не . :nono: Ще ви помоля за малко помощ. Какво трябва да направя за да премахна този проблем.

ПС.Извинявам се предварително за неграмотното писане! laugh.gif моля ви сажелявам и очаквам помоща ви! :clap:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.