Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

TP-Link рутер реално ИП

Featured Replies

Не не знам. А ще може ли да обясните ?

добре, каква е операционната система на компютъра ви?

Така и сега да отворя порт на 192.168.1.200 ?

именно, така при следващия рестарт на компютър или маршрутизатор няма да има опасност за разминаване

Ето как изглежда във Virtual Servers: post-277549-0-85769900-1305311801_thumb.

Надявам се така трябва да бъде ?

мисля да, но трябва да прибавите всички портове, които са ви нужни

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

• Автор

мисля да, но трябва да прибавите всички портове, които са ви нужни

По-точно ? Още портове ли ми трябват ?
  • Автор
ТУК проверих дали е отворен портът и ми пише, че е затворен ?? Портът е 27015

Разбира се че ще е затворен, адреса, който получавате от доставчика си е от частна мрежа и няма как да се вижда отвън
  • Автор

Следователно сървърът ми няма да се вижда в интернет, въпреки че вчера си платих статичния ИП адрес ?

Следователно сървърът ми няма да се вижда в интернет, въпреки че вчера си платих статичния ИП адрес ?

може би трябва да пренастроите WAN адреса на маршрутизатора си ако под статичен имате предвид публичен. Ако е просто статичен това по никакъв начин не го прави видим извън мрежата на доставчика ви
  • Автор

може би трябва да пренастроите WAN адреса на маршрутизатора си ако под статичен имате предвид публичен....

Да публичен е. Ако може да кажете и как да пренастроя WAN адреса... :)

Доколкото виждам от картинката в пост #21 WAN адреса е настроен и повече от това не знам какво да му се настрои.

Да публичен е. Ако може да кажете и как да пренастроя WAN адреса... :)

Пише го в документацията

Доколкото виждам от картинката в пост #21 WAN адреса е настроен и повече от това не знам какво да му се настрои.

Да се смени например адреса :)

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Почти съм убеден че когато си направил теста приложението или играта, към когото е порта във момента е било затворено. И от там тръгват недоразуменията.Направи си още един тест със същите настройки но този път отвори приложението.

Почти съм убеден че когато си направил теста приложението или играта, към когото е порта във момента е било затворено. И от там тръгват недоразуменията.Направи си още един тест със същите настройки но този път отвори приложението.

Не е това, по-горе има изображение на конфигурацията, просто WAN адреса е от частна мрежа

Не е това, по-горе има изображение на конфигурацията, просто WAN адреса е от частна мрежа

Вярно, това не го бях забелязал.

Автора, с помощта на този линк проверете кое всъщност е публичното ИП и след като установите, че то е различно от вашето едиственото, което ви остава е да играете само в локалната ви мрежа.

• Автор

До скоро, когато не бях с рутер всичко си беше ОК. Сървърът вървеше и всичко можеха да влизат в него. Когато си взех рутера срокът за публичното ИП беше изтекъл и аз отново си го платих. Вчера звънях на интернет доставчика и те ми казаха, че публичното ми ИП е пуснато даже ми го продиктуваха. Затова си мисля, че трябва да се настрои още нещо, но какво е не знам..

До скоро, когато не бях с рутер всичко си беше ОК. Сървърът вървеше и всичко можеха да влизат в него. Когато си взех рутера срокът за публичното ИП беше изтекъл и аз отново си го платих. Вчера звънях на интернет доставчика и те ми казаха, че публичното ми ИП е пуснато даже ми го продиктуваха. Затова си мисля, че трябва да се настрои още нещо, но какво е не знам..

Документацията!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.