Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да използвам безжичния интернет на компа?

Featured Replies

Здравейте! Някой може ли да ми каже как да ползвам безплатния си безжичен интернет в стаята от компютъра си? Някаква програма ли ми трябва или някакво устройство?Има го а аз давам пари за кабелен?? Нали си има фабрично меню някаквo: Wireless Network Setup Wizard

Редактирано от mishka5 (преглед на промените)

Много объркан въпрос. Нищо не разбрах... Но ето какъв е принципа: 1. Интернета идва по кабел 2. Този кабел влиза в рутер 3. Рутера разпръсква интернета безжично 4. Безжичен примент в компютъра или лаптопа или телефона приема този сигнал 5. В устройството (компютъра) се вкарват настройките за да се приема този сигнал И така общо взето интернета от жичен става безжичен. Посредством предавател, наречен рутер. Това ли ти беше въпроса?

• Автор

значи виж по принцип имам кабелен интернет на компа.Няма рутер няма нищо просто с телефон сам хващал и с лаптоп искам и с моя комп да го хвана обаче има някакъв безжичен който е безплатен и да не давам пари всеки месец да ползвам тоя безплатния как да си настроя компа да го хващам явно на мен рутер не ми трябва щом го имам значи някой го разпръсква.нещо за приемане явно ми трябва

Редактирано от mishka5 (преглед на промените)

Този безплатния безжичен интернет от къде идва? Ти от къде знаеш че има такъв? Някой ти каза или ти с телефона си хванал в някое кафене и си мислиш, че и у вас ще стане?

Здравейте! Някой може ли да ми каже как да ползвам безплатния си безжичен интернет в стаята от компютъра си? Някаква програма ли ми трябва или някакво устройство?Има го а аз давам пари за кабелен?? Нали си има фабрично меню някаквo: Wireless Network Setup Wizard

Купуваш си едно такова нещо и ще имаш интернет.

Значи ако съм разбрал правилно искаш да не плащаш за нет а да ползваш безплатния дето се излъчва някъде наблизо до вас....Струва ми се наивно...надали ще ти върши някаква работа,това е да влезеш от телефон или от лаптоп колкото да си провериш пощата или да пратиш мейл...но не може да се разчита на този нет,то ако беше така кой ще ти плаща ....

значи виж по принцип имам кабелен интернет на компа.Няма рутер няма нищо просто с телефон сам хващал и с лаптоп искам и с моя комп да го хвана

обаче има някакъв безжичен който е безплатен и да не давам пари всеки месец да ползвам тоя безплатния как да си настроя компа да го хващам

явно на мен рутер не ми трябва щом го имам значи някой го разпръсква.нещо за приемане явно ми трябва

И колко време мислиш, че ще мине, преди този някой да се усети че му точат нета и сложи парола? За приемане ти трябва адаптер на USB или PCI като тези двата:

1. Безжичен USB адаптер TP-LINK TL-WN722NZ - 21.43 лв.

2. Безжичен PCI Express адаптер TP-LINK TL-WN781N - 20.13 лв.

Имай предвид само, че този рутер, който разпръсква е някъде, поне на няколко стени разстояние. Ще хващаш слабо и некачествено, скоростта ще е бавна, още повече не се знае на какъв стандарт разпръсква и не се знае този безплатен обяд до кога ще е. Според мен е по-добре да не се занимаваш, още повече е неетично и си е вид кражба.

• Автор

Този безплатният е поне от 2-3 години така баща ми само с него цъка на лаптопа си постоянно. няма пароли няма нищо!!! МЕРСИ все пак за информацията

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.