Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Няколко въпроса за Vivaz

Featured Replies

Решил съм да купя SE Vivaz,но преди това искам да питам няколко неща: 1.Поддържа ли Flash или поне YouTube? 2.Всичко наред ли е с WiFi и GPS? 3.Къде да намеря безплатни приложения за симбиан?Не искам да си хаквам телефона и да си губя гаранцията,а доколкото знам искало сертификат.Та откъде да намеря сертифицирани безплатни приложения и игри? 4.Какъв модел са процесорът и видеото на Виваз?? 5.Има ли кинетично скролиране в последните ъпдейти? 6.Мога ли да си коневертирам видео до 720p през FormatFactory и да го гледам на телефона? 7.Какви са общите ви впечатления от този телефон?

• 3 седмици по-късно...

телефончето си е супер от всякъде, има си всичко необходимо, че и още :clap:) аз го имам и съм повече от доволна!

• Автор

Откъде си намираш приложения и теми за него? Как му ги качваш?

Аз преди 1 седмица си го купих, нямам забележки.Приложения има много, ще ти дам линк на лично, относно качването, просто инталираш връзката м/у компютъра ти и телефона и качваш чрез usb кабел или пък ако имаш bluetooth Пп. да попълня, че ако очакваш силен говорител няма да го намериш при този модел, средно положение..

Редактирано от karatista_cs_maniaka (преглед на промените)

• 2 месеца по-късно...

Спешно търся сертификат за Виваз! Има доста добри игри, които видях в интернет с посочени линкове към тях. Свалих си ги успешно, но не се инсталират. Иска сертификат. От къде мога да си взема и как да го ползвам? П.С. http://www.youtube.com/watch?v=6JmZGn5w6Xk&feature=related Изтеглил съм играта от посочения линк под клипа (вежте го в Ю Туб). Като се пробвах да го инстална ми каза, че иска сертификат. Сертифицирах играта, сега ми казва, че било от ненадежден източник и пак не ми дава да го инстална! :D Идеи какво да правя?

Редактирано от Dancho^94 (преглед на промените)

На твое място, не бих си взел телефон със Simbian. Това е потъващ кораб и телефона ти след една година ще изглежда средновековен...

На твое място, не бих си взел телефон със Simbian. Това е потъващ кораб и телефона ти след една година ще изглежда средновековен...

Колега, видя ли от кога е темата?

• 3 месеца по-късно...

SE Vivaz никога не е било хубаво да се взима. Забива, блокира, маже, не се чува добре. Софтуера е боклук. Ама мина достатъчно време и новите телефони още излизат със същия софтуер Прогнозите явно са грешни.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.