Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем със Скайп

Featured Replies

Здравейте. От 2-3 дена се мъча с един проблем в Skype. Нали, по принцип когато си пишем с някой съобщенията си излизат най-отдолу, а при мен нещо се случи и когато си пиша с някого съобщенията ми излизат най-отгоре, докато отдолу излиза хронологията... Бях със Skype 5, изтрих го, свалих най-новата версия и пак същото, свалих и по-стара версия и пак същото??? Бих бил много благодарен, ако някой ми каже как да разреша проблема си! :beer:

Здравейте. От 2-3 дена се мъча с един проблем в Skype. Нали, по принцип когато си пишем с някой съобщенията си излизат най-отдолу, а при мен нещо се случи и когато си пиша с някого съобщенията ми излизат най-отгоре, докато отдолу излиза хронологията... Бях със Skype 5, изтрих го, свалих най-новата версия и пак същото, свалих и по-стара версия и пак същото??? Бих бил много благодарен, ако някой ми каже как да разреша проблема си! :beer:

За проблеми със скайп си има отделен форум - явно не си обърнал внимание и си писал в грешен форум.Виж дали ти отговаря датата на компютъра и часа.Може да са се разместили и затова това което пишеш в момента да излиза по- горе.Настрой си датата и часа точно.След това изтрий старата хронология в скайп и пробвай да видиш резултата.

Проблем с часовника... Синхронизирай го да речем с time.microsoft.com и ще се оправи. При мен се размества в седмицата веднъж...

• Автор

Извинявам сече пиша темата на грешно място... Пробвах с часовника със сървър time.windows.com >>> цъкам актуализирай сега, обаче пише, че е възинкала някаква грешка при синхронизирането. С time.nist.gov се синхронизира, обаче е 2 часа назад...

Извинявам сече пиша темата на грешно място... Пробвах с часовника със сървър time.windows.com >>> цъкам актуализирай сега, обаче пише, че е възинкала някаква грешка при синхронизирането. С time.nist.gov се синхронизира, обаче е 2 часа назад...

Остави го на time.windows.com, но си го свери ръчно.После - Приложи и ОК.
  • Автор

Не става. То и преди сега да го правя на time.windows.com, то си беше настроено така, но и сега отново не става.Други идеи?

Не става. То и преди сега да го правя на time.windows.com, то си беше настроено така, но и сега отново не става.Други идеи?

Кое не става?Не можеш да го свериш ръчно и да приложиш точния час ли?Странно - явно нещо не правиш както трябва?!А изчисти ли старата хронология?
  • Автор

Кое не става?Не можеш да го свериш ръчно и да приложиш точния час ли?Странно - явно нещо не правиш както трябва?!А изчисти ли старата хронология?

Е добре де, не ми се карайте... Направих всичко, което ми казахте - час и хронология и сега е добре, да видим дано да не повтори проблема. Мерси!

• 4 седмици по-късно...

здавейте! имам проблем със скайп.... по никакъв начин не успявам да го изтрия, нито да го обновя, а тази сутрин направо блокира изписва ми че има някаква грешка 87....не се показват никакви абонати, не мога да влизам в менюто на скайп .... нищо!!! ако някой има идея как се оправя нека сподели, ако не да преинсталирам windows.....между другото съм с windows vista!!!благодаря предварително!

тази грешка 87 върви с някакво съобщение и какво е то ?!

здавейте! имам проблем със скайп.... по никакъв начин не успявам да го изтрия, нито да го обновя, а тази сутрин направо блокира изписва ми че има някаква грешка 87....не се показват никакви абонати, не мога да влизам в менюто на скайп .... нищо!!! ако някой има идея как се оправя нека сподели, ако не да преинсталирам windows.....между другото съм с windows vista!!!благодаря предварително!

"Изтрия" за мен означава наистина изтриване.

Защо не го деинсталираш по нормалния начин от Control panel - Add or Remove Programs ?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.