Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем при стартирването

Featured Replies

Здравейте

Вчера вечерта си разчиствах диск C на лаптопа ми понеже нямаше свободно място и реших да го компресирам , компресирах го до половината и спрях процеса всичко точно освободи и се доста пространство но сега не иска да се включи пускам го зарежда стига до едно положение и ми изписва

BOOTMGR is compressed

Press Ctrl+Alt+Del to restart

_

Ресвам го но излиза пак това. Някои може ли да ми обесни от какво е и как мога да го оправя без преинсталация ???

edit// С Windows 7 съм

Редактирано от narc0_boy (преглед на промените)

• Автор

Преди няколко дена имаше същата тема. Системен дял не се компресира и ще се наложи да преинсталираш...

Оф,,, Благодаря друг път ще знам да компресирвам всичко
  • Автор

Има един проблем когато сложа диска с windows-a не го завърва направо изкача онзи надпис

ако го пуснеш от биоса,ще ти завърти диска. дали няма да се оправи ако му направи поправка?

Редактирано от nikolela (преглед на промените)

само с проверка няма да мине има хиляди описания как се ребилдва MBR

• Автор

ако го пуснеш от биоса,ще ти завърти диска.

дали няма да се оправи ако му направи поправка?

А по-точно как се пуска в биоса ?
  • Автор

Добре записах си диск всичко е точно пускам лаптопа слагам диска ресвам след това натискам F12 и си избирам от къде да boot-вам избирам CD/DVD но пак не завъртва диска, а диска си работи както трябва защото го сложих на компютъра и си върви перфектно как да го накарам да завърти и отвори диска с windowsa ? :help wanted2:

• Автор

А това устройство дали работи ?

Почисти лещата малко

Работи си , бях пробвал и с друг диск но там windows-a е нещо бъгнат иначе си го завъртва някои ако може да ми даде на ЛС линк за някои хубав windows 7 Ultimate ?

windows 7 Ultimate - Добре де , това не можеш ли да го напишеш в замунда и виж колко попадения ще ти даде :help wanted3: Гледаш да не е пипан , четеш коментарите ако трябва , не е трудно :)

• Автор

Да не е трдуно търсих но защо не ми тръгва инсталацията през биоса

Не каза какво ти е дъното? Не излиза ли някакво съобщение(примерно Error Code 5 - can not boot from disk)?

• Автор

Не каза какво ти е дъното? Не излиза ли някакво съобщение(примерно Error Code 5 - can not boot from disk)?

Acer Aspire 5520 - 6A2G16Mi (ICW50 L11)

съобщение не ми излиза чакам да ми излезе press any key to boot from cd но не излиза с един друг диск като пробвам излиза това но после забива

Редактирано от narc0_boy (преглед на промените)

Пробвай един номер, малко странен, но при мен проработи.Та слага диска в устройството, изчаквам да се "успокой", и гася компа(не рестарт).След като го включа, минавам по стандартната процедура.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.