Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Nokia 6230 - 6230i - проблеми, линкове, дискусия

Featured Replies

Трябва ти само достъп до WAP (GPRS)

1. Натисни Menu

2. скролирай до Services

3. Избери Go To Address

4. Enter: http://www.jhonny.org/wap/kuvat/blank.nol

5. Ще получиш 'Operator Logo Received'

6. Натисни Show

7. Натисни Save

При мене действа cool.gif

Редактирано от 510 (преглед на промените)

• Отговори 418
  • Прегледи 30,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Трябва ти само достъп до WAP (GPRS)

1. Натисни Menu

2. скролирай до Services

3. Избери Go To Address

4. Enter: http://www.jhonny.org/wap/kuvat/blank.nol

5. Ще получиш 'Operator Logo Received'

6. Натисни Show

7. Натисни Save

При мене действа cool.gif

Този линк го пробвах по-рано днес,но все едно и също става просто не мога да запазя логото sad.gif Не бих пускал тема, ако не съм пробвал всичко.Така като гледам сякаш единственият вариант е да ходя до сервизния център на мтел.

• 3 седмици по-късно...

Днес си взех телефона втора ръка, но не ми дадоха слушалки. Ще мога ли да си слушам радиото ако си взема джак и си сложа слушалките от мп3 плеъра, защото знам , че при някои телефони антената за радиото е в слушалките.

Днес си взех телефона втора ръка, но не ми дадоха слушалки. Ще мога ли да си слушам радиото ако си взема джак и си сложа слушалките от мп3 плеъра, защото знам , че при някои телефони антената за радиото е в слушалките.

Това е така. Специално при модела HDS-3 антената е "във" слушалките. По-точно в пластмасовото тяло където се намира микрофона.

hds3.gif

Предлагам ти компромисно решение.

Това е така. Специално при модела HDS-3 антената е "във" слушалките. По-точно в пластмасовото тяло където се намира микрофона.

Предлагам ти компромисно решение.

А знаеш ли колко горе-долу струват слушалките и от къде мога да си ги купя.

Редактирано от katalipsis (преглед на промените)

А знаеш ли колко горе-долу струват слушалките и от къде мога да си ги купя.

Не случайно дадох пример с тях - те са най-разпространени и са сравнително евтини. Преди доста време съм си ги взимал на цена 15 лева, сега нямам представа как са цените. Има и по-"лъскава" версия на тези слушалки, те са в стила на L`Amour серията на Nokia - пластмасовото тяло е по-малко и е с по-приятна форма. Също така кабела е обвит от силикон и закопчалката им е по-здрава и удобна.

Nokia HS-3

6d8bd0253c73c048c56d365373c9574b.jpg

Редактирано от RefreshMe (преглед на промените)

imam benq siemens m81 mn sum dovolna ot nego,no dva puti ve4e hodi na remont za smqna na visokogovoritel.Vsi4ko drugo e dobre,raboti idealno,moq li4no si vurvi ekstra s 512mb pamet,pravi mn dobri snimki,no kato cqlo kao si zeme6 takuv telefon mn mu pazi panela i gumenite kop4eta za6to v bg ne prodavat paneli za nego :)A ako l4aini ide na remont 6te go 4aka6 minimum 25 dena :)Kvo d vi kaja telefon unikat,no e mn dobur :)

Спазвай правилата на форума и пиши на кирилица!Според мен и 2 модела са морално и технологически остарели!

От двата избирам SonyEricsson K750 - много по-напред е във всичко - за софтуер, камера, МП3 и такива неща няма смисъл да говорим ...

• 3 седмици по-късно...

Значи купих си карта Microsim DV RS-MMC 512mb , но телефона ми я познава като 85.7 мега-байта.Имам нокиа 6230 с софтуер версия 03.15

Кажете какво да правя.

• 3 седмици по-късно...

От снощи съм временно с този телефон (6230i), но имам проблем. Днес сутринта си прехвърлих 2 mp3-ки, като едната поставих като тон за звънене, а другата - за съобщения. Добре, но ако някой ми звънне след десетина минути, няма нито звук, нито вибрация. Първоначално не обърнах внимание. Влязох в профила си, видях че силата на звука е настроена на 5, влязох там и пак я настроих наново. Оправи се. След известно време, когато получа обаждане, пак няма звук или вибрация. Става въпрос за около 15-20 минути, след като съм го оправил уж.

Не разбирам, няма логика. Когато си вляза в профила и задам наново силата на звука (която си е на 5, аз просто отново натискам "Избери"), се оправя. След 15-20 минути, няма никой вкъщи...

Моля, ако някой знае къде може да е проблема, да помага...

Редактирано от questlove (преглед на промените)

От снощи съм временно с този телефон (6230i), но имам проблем. Днес сутринта си прехвърлих 2 mp3-ки, като едната поставих като тон за звънене, а другата - за съобщения. Добре, но ако някой ми звънне след десетина минути, няма нито звук, нито вибрация. Първоначално не обърнах внимание. Влязох в профила си, видях че силата на звука е настроена на 5, влязох там и пак я настроих наново. Оправи се. След известно време, когато получа обаждане, пак няма звук или вибрация. Става въпрос за около 15-20 минути, след като съм го оправил уж.

Не разбирам, няма логика. Когато си вляза в профила и задам наново силата на звука (която си е на 5, аз просто отново натискам "Избери"), се оправя. След 15-20 минути, няма никой вкъщи...

Моля, ако някой знае къде може да е проблема, да помага...

Познат проблем, случвал ми се е когато бях с Нокия 6230, минал съм и през 6230i, но с нея не съм го срещал. При мен сблъсъка на интереси беше, че телефона отказваше да звъни със mp3-ка, която се намира на картата с памет. Докато го загрея това бая псувни отнесе милото животинче, най-после когато загрях сложих рингтона, с който исках да ми звъни на телефонната памет и от тогава заживяхме щастливо до деня, в който го дадох на баща ми. Той още го ползва и винаги си звъни, защото mp3-ката е в паметта на телефона.

Опитай и ти може да стане и при теб.

Днес рискувах и си купих 2GB MMC карта памет за 6230и. На Kingstom- mobile. Малко се учудих, че всичко тръгна нормално. Телефона я разпозна без проблем. Сега мога да правя 6470 снимки ;) .Не забелязвам никакво забавяне в работата за сега. Само имам проблем, че не мога да "достигна" до картата през блутут-а. Няма значение това, защото и без това мислех да си купя кабел или кардрейдър.

Редактирано от ruil (преглед на промените)

Стана връзката с блутута и Nokia PC Suite всичко е ОК. Ама много бавно бе... Един mp3 албум, 50MB почти един час отива качването. При вас така ли е?

Стана връзката с блутута и Nokia PC Suite всичко е ОК. Ама много бавно бе... Един mp3 албум, 50MB почти един час отива качването. При вас така ли е?

Принципно при по-новите блутуут-и (които обхвата им е 100 метра), скоростта е по-бърза. При 6230i съм пробвал да прехвърлям през блутуут и скоростта беше наистина много зле.

• 1 месец по-късно...

Някой знае ли как на нокиа 6630 смартфон може да се сложи мп3 на рингтон,защото телефона е на vodafone и не иска да звъни с мп3 ?

Значи да ви кажа който го чете ще му кажа че не става Mpeg4 на 6230i камо ли 6230 откажете се ако става ще е кодиран по някакав много странен начин и звука няма да задоволителен като AAC ohmy.gifohmy.gifohmy.gifohmy.gif

как да конвертирам файловете от мп3 на m3u

:cheers:

Не ти трябва да ги конвертираш.

m3u е плейлист файл.

Всеки аудио конвертор го може ! От каталога на калдата може да си избереш някой !

а можеш ли да ми кажеш как да ги направя по-малки :)

Всяка програма за обработка на mp3-ки може да ги направи по-малки.

За по-неопитни според мен е добра MP3 To Ringtone Gold.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.