Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Nokia 6230 - 6230i - проблеми, линкове, дискусия

Featured Replies

Как се прави тоя проклет mpeg4 по форуми и така нататък разбрах че се прави със кодек kodec H623

но не тръгва звук а само картина как и да ми препорачете някои software за тая цел :)

• Отговори 418
  • Прегледи 30,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

ImTOO 3GP Video Converter - тази програмка е добра за целта. Ако не знаеш от къде да я свалиш пиши ми. cool.gif

Имам телефона от доста жреме и ако ви трябва нешто за него питаите мен когато прави този проблем аз правя следното или не ползвам PC suite а ползвам софтуера на блутото или на кабела или на ирдата кот там ползате или ако не стане така преименувате фаила и се получава 100 процента гаранция

Имам въпросния телефон. Прехвърлянето на данни през Bluetooth не винаги е успешно. Един и същ файл някой път става, някой път не. Когато забие на половина телефона сам се рестартира... Може ли да се оправи това по някакъв начин? :clap:

Файла в мемори картата ли се опитваш да го сложиш? Ако отговора е "да", каква ти е мемори картата?

ми незнам какъв е проблема че не трагва килпа на нокиата може би е софтвуерен проблем или пък всички лъжат че нокиата чете мпег4 вече нз маи ште я сменям angry.gif

Силно се съмнявам да чете мп4. При някои файлове обаче става. Явно са конвертирани по различен начин. Имах едно клипче мп4, което четеше дори старата ми Нокия 6230.

Виж резолюцията :), ако на телефона ти е по-малка от тази на клипа няма да ти тръгне :baby:

Здравейте хора имам следния въпрос интересувам се дали има някакав вариянт игрите да несе записват в папката "колекция" и дали има вариянт да се надмине това ограничение от 1.5МБ защото според мен е недостатачно за игри и програми ... мерси предварително.

Здравейте хора имам следния въпрос интересувам се дали има някакав вариянт игрите да несе записват в папката "колекция" и дали има вариянт да се надмине това ограничение от 1.5МБ защото според мен е недостатачно за игри и програми ... мерси предварително.

Трябва ти програмата MobiMB, за да инсталираш игрите където си пожелаеш.

За съжаление за допълнителен софтуер са предвидени 2MB ,от които 600kb са заети от Е-Mail agent и Visual Radio. Така ти остават само 1.4MB. Може да изтриеш тези две програми, но товa сe приема за промяна на софтуера и трябва да кажеш "чао" на гаранцията. Не може да се инсталират програми на мемори картата. Ако искаш допълнително място трябва да изтриеш някоя от игрите или програмките, които си вървят с телефона.

Редактирано от bozko (преглед на промените)

ми пробвал съм всичко кот са сетите а ве незнам една от причините да го взема е това че чете тоя формат ама то ко пълна измама много съм разочарован от нокиа

При конвертирането намали bitrate-a на картината, резолюцията като на екрана, или по-малка. Frame Rate-а на картината го намали(примерно 10 или 15 max). Пробвай също без звук клипа и със звук. Ако един и същ тръгва без звук, а със звук не, то проблема е в настройките на звука при конвертирането => намаляш sample rate-а на звука, слагаш Channels: mono. Това всичко в Imtoo 3GP Video Converter, последната версия тук: download

Редактирано от PcMan (преглед на промените)

Щом във SmartMovie конвертора въобще няма оптимизация за 6230 значи че най-вероятно не възпроизвежда MPEG 4.

Явно греша защото според сайта на Нокиа

# Integrated video player for download and playback or for streaming: 3GPP, H.263 video, MPEG-4, and AMR

# Music player supports AAC, MP3, and M4A formats

Ако въобще успееш да конвертираш филм, който да подкараш на телефона си то SUPER © е това което ти трябва.

Редактирано от ESPACE (преглед на промените)

Инфо за ImTOO 3GP Video Converter

Sony Ericsson K750

Bit rate: 104kbps

Format: mpeg4

Size: 176x144

Frame rate: 25.00fps

Format: mpeg4aac

Sample rate: 22050Hz

Channels: Mono

Nokia 6230

Bit rate: 118kbps

Format: mpeg4

Size: 128x96

Format: amr_nb

Sample rate: 8000Hz

Nokia 6620

Bit rate: 79kbps

Format: h263

Nokia 6630

Bit rate: 138kbps

Motorola V710

Bit rate: 78kbps

Samsung D 500

Bit rate: 73kbps

Малко дълго но моля да ме извините

Значи разбрах каква е схемата тръват мпег4 но на стандарт 3g2 с кодек mpeg4 или xVid няма значение добре засега, но проклетата нокиа не чете м4а или aac кодеци така, че в краина сметка звука е nb-amr така че ако сте със нокиа няма смисал да са мъчите да праите mpeg4 ами 3gp със хубаво качество върши работа. Единствените нокии които четат mpeg4 са N-seris ако наистина търсите програма за тая цел Total video converter от всички посочени досега тя е наи сполучлива.

tigertron: пиши на БЪЛГАРСКИ бе човек!

Здравейте, имам такъв телефон и искам да попитам дали някой е срещал сносен java мп3 плейър за него и също дали има някакъв начин да се чати прес гпрс примерно през скайп. Освен това и какви са най-добрите настройки при конвертиране на филмчета за телефона? Благодаря предварително

Здрасти,

за начини за чат прегледай тази тема и тази тема. За най-добрите настройки трябва да експериментираш и сам да избереш тези, които ти харесват. За останалото нищо не мога да кажа.

искам да си заключвам достъпа до мемори картата но не вдява.рових,пробвах,опитвах -не става.Някой има ли идея дали изобщо е възможно????*#0000#-v04.44-21.09.04.-RH-12--GSMP1.1-c -NMP Благодаря за всяка информация предварително ;)

искам да си заключвам достъпа до мемори картата но не вдява.рових,пробвах,опитвах -не става.Някой има ли идея дали изобщо е възможно????*#0000#-v04.44-21.09.04.-RH-12--GSMP1.1-c -NMP Благодаря за всяка информация предварително ;)

Да, възможно е! Оиваш на мемори картата, даваш опции и заключване (или опции и достъп или парола беше). Пишеш паролата и след това единственият начин да се влезе в картата е с паролата!

Внимавай обаче да не забравиш паролата, че няма разбиване! Е може да се разкодира или разбере, но ... внимавай!

Да, възможно е! Оиваш на мемори картата, даваш опции и заключване (или опции и достъп или парола беше). Пишеш паролата и след това единственият начин да се влезе в картата е с паролата!

Внимавай обаче да не забравиш паролата, че няма разбиване! Е може да се разкодира или разбере, но ... внимавай!

благодаря Ви тайгъртрон !!! опитах ,но след въвеждане на паролата картата пак се отваря.Явно тази защита е за използването в други устройства

Точно така. Тази защита важи, ако сложиш картата в друг телефон. Тогава вече при опит да влезеш в карата ще поиска парола за достъп.

благодаря Ви тайгъртрон !!! опитах ,но след въвеждане на паролата картата пак се отваря.Явно тази защита е за използването в други устройства

Ммм да, забравих да кажа, че въжи за други устройства или трябва да изключиш и пак да включиш телефона!

Здраейте, искам да ви попитам дали и как мога да сменя software(firmware)-а на 6230 със този на 6230i?

Здраейте, искам да ви попитам дали и как мога да сменя software(firmware)-а на 6230 със този на 6230i?

Хах, не можеш! Двата телефона са различни и ползват различен софтуер (фирмуер)! Опиташ ли се да смениш софтуерът - убиваш си телефона! cool.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.