Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Nokia 6230 - 6230i - проблеми, линкове, дискусия

Featured Replies

проблема ти е в това че не ползваш кабел, блутута е за обмен на файлове

колкото до джава приложенията, ако теглиш от интернет през телефона става

м/у др освен *.jar трябва да има и *.jad фаил

• Отговори 418
  • Прегледи 30,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Да ,да имам и двата файла jar. i jad. ,но не мога през компютъра така ли?? тоест чрез блутуд . ОК.

разбрах Благодаря!!!

Извинявам се за глупавия въпрос, но каква е разликата между кабела и блутута? Не са ли и двете за качване на файлове на телефона (или от него)? ;)

Мерси. ;)

Редактирано от Alt_CX (преглед на промените)

Извинявам се за глупавия въпрос, но каква е разликата между кабела и блутута? Не са ли и двете за качване на файлове на телефона (или от него)? :yanim:

Мерси. :)

не е глупав но помисли как се сменя софтуера на телефон, и какво може да стане ако се сменя безжично

Хора знам че задавам много тъп въпрос ама случайно видях темата и имам 6230и , та как да си кача игри. Примерно аз имам блутут и си качвам мп3-ки ама като и пробвах така с една игра ама нестава. Моляви ако някой може да ми обясни.

Редактирано от Rado90 (преглед на промените)

Някой знае ли дали мога да си преинсталирам целия софтуер на 6230 през PC-то с някаква програма.

*#0000# -> V 04.44.Това ми е сегашната версия имало по-нова.

От къде и с какво да я преинсталирам.

Да ,да имам и двата файла jar. i jad. ,но не мога през компютъра така ли?? тоест чрез блутуд . ОК.

разбрах Благодаря!!!

аз имам 6230 и имам същият проблем с игрите,кажете как става..какав формат трябва да са?

Какво може да стане? Нямам представа как се сменя софтуера :offtopic_s:

Софтуера на телефона не може да се смени прес Блутут, защото управлението и работата на блутут модула е част от самия този софтуер.

Аз бих те посъветвал да отидеш в някой сервиз. Моята версия е 5.50. По-добре е да го направи човек който разбира , освен ако ти самият не си навътре в нещата.

Инсталирах Nokia_PC_Suite6.6 после и 6.7,но и с двете не успях да се вържа с GSM .Предполагам е заради драиверите ,които качих "Bluesoleil" сигурно не си пасват.Добре как тогава да го накарам този Блутут да тръгне с различна от оригиналната си програма?? Имате ли идеи?

Софтуера на телефона не може да се смени прес Блутут, защото управлението и работата на блутут модула е част от самия този софтуер.

Разбира се. Както се казва "Елементарно, Уотсън".

Но това е за софтуера на самия телефон. Какво общо има с качване на Опера да речем? :angry:

Деинсталираи софтуера на блутута и махни всички програми които ти заемат USB .После праиш един рестарт слагаш блутутта в usb-to и инсталираи последната версия на pc-suite.Не инсталирай софта на блутута.През блутута не можеш само да флашваш софтуера.Игрите ги качвай на телефона и тогава ги интастлирай.Задалжително трябва да си инстарираш един експлорер.

Деинсталираи софтуера на блутута и махни всички програми които ти заемат USB .После праиш един рестарт слагаш блутутта в usb-to и инсталираи последната версия на pc-suite.Не инсталирай софта на блутута.През блутута не можеш само да флашваш софтуера.Игрите ги качвай на телефона и тогава ги интастлирай.Задалжително трябва да си инстарираш един експлорер.

Експлорер на телефона ли? За какво ми е и от къде да го взема?

Инсталирах Nokia_PC_Suite6.6 после и 6.7,но и с двете не успях да се вържа с GSM .Предполагам е заради драиверите ,които качих "Bluesoleil" сигурно не си пасват.Добре как тогава да го накарам този Блутут да тръгне с различна от оригиналната си програма?? Имате ли идеи?

Само да ти кажа,че версия 1.6.2.0 на BlueSoleil не се разбира с PC Suite-a.Качи си друга версия и пробвай,ако си с тая.

Аз също съм с BlueSoleil 2.1.2.0,но ползвам Оxygen Phone Manager 2.8.5.2 и нямам никакви проблеми.

Редактирано от [BG]Scarface (преглед на промените)

Да на телефона,ще ти трябва да подкараш доста програми.Като прехварлиш програмата от компа на телефона и започни инсталирането от телефона.

пРЕДИ ДВА ДЕНА СИ ВЗЕХ ТЕЛ. СТАВА ДУМА ЗА 6230I ТА БАТЕРИЯТА ИЗКАРВА ПО ДЕНА ТОВА НОРМАЛНО ЛИ Е????

и ДА ПИТАМ как да си кача примерноп игра на тел. като имам четец за карти памет нещо не ми ги прочита тея файловее

Ами не е нормално. Всъщност ако говориш или пък си играеш по 24 часа сигурно е нормално.

Колкото до игрите... как така не ти прочита файловете? Мисля че те се качват в телефона, а не в допълнителната карта и после вече си ги инсталираш в картата ако искаш.

Scarface' date='25.04.2006г. в 17:48' post='175066']А кога си го купил,че версията ти е 5.50

Всъщност телефона е купен февруари 2005, но имам познати по GSM сервизите и като излезе нова версия ми я инсталират.

пРЕДИ ДВА ДЕНА СИ ВЗЕХ ТЕЛ. СТАВА ДУМА ЗА 6230I ТА БАТЕРИЯТА ИЗКАРВА ПО ДЕНА ТОВА НОРМАЛНО ЛИ Е????

????????

Значи как разкодирвам тоя въпрос?

Ако си взел тел. преди 2 дена нов,батерията би трябало да е била малко заредена,тоест не до горе.

След като е нов,батерията трябва да е 850 mAh. и задължително трябва да "падне" до край и тогава да го включиш да се зарежда поне 12ч. без да го вадиш от зарядното./такова е изискването/.

Ако всичко това си направил в първия ден и си си играл с тел. е нормално да се изтощи още на същия ден.

След 2-3 зареждания батерията ще си влезне в "нормален" режим -ако не си играеш много или по-рядко,ще държи около 4-7 дена.

Ако батерията не е 850 mAh а 650 mAh верно ще държи около 2 дена.

От тук следва ,че тел. ти е 2 ръка и спираме да си говорим... :angry:

После.

Ако е нов и ти е изкарала 2 дена е нормално.

Но ако кажеш,че си купил тел. преди 2 дена ,батерията теоретично неможе да изкара повече от 2 дена,защото ти от толко го имаш...

И на края по-колко ти кара батерията,защото си го пропуснал да го напишеш..

Айде със здраве. :bye:

Редактирано от [BG]Scarface (преглед на промените)

Scarface' date='29.04.2006г. в 20:35' post='177671']????????

Значи как разкодирвам тоя въпрос?

Ако си взел тел. преди 2 дена нов,батерията би трябало да е била малко заредена,тоест не до горе.

След като е нов,батерията трябва да е 850 mAh. и задължително трябва да "падне" до край и тогава да го включиш да се зарежда поне 12ч. без да го вадиш от зарядното./такова е изискването/.

Ако всичко това си направил в първия ден и си си играл с тел. е нормално да се изтощи още на същия ден.

След 2-3 зареждания батерията ще си влезне в "нормален" режим -ако не си играеш много или по-рядко,ще държи около 4-7 дена.

Ако батерията не е 850 mAh а 650 mAh верно ще държи около 2 дена.

От тук следва ,че тел. ти е 2 ръка и спираме да си говорим... :)

После.

Ако е нов и ти е изкарала 2 дена е нормално.

Но ако кажеш,че си купил тел. преди 2 дена ,батерията теоретично неможе да изкара повече от 2 дена,защото ти от толко го имаш...

И на края по-колко ти кара батерията,защото си го пропуснал да го напишеш..

Айде със здраве. :bye:

значи заредих си ги както трябва след като падна 12 часа и ми изкара точно 48 часа което за мен е странно, но мерси за анализа все пак :)

да питам още нещо сега си наблудажам батерията тая вечер прави 48 часа беше ми паднала само една чертичка и си викам добре обаче изключвам тел. да си кача в картата памет няколко нещица и так 3 чертички надолу и ми остана на 3 чертички

не мога да си го обясни някой ако знае защо е така да сподели

Е та нормално. С всичко е така, не само с телефоните. Не може да ти отмери с абсолютна точност.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.