Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Nokia 6230 - 6230i - проблеми, линкове, дискусия

Featured Replies

За 6230i.

• Отговори 418
  • Прегледи 30,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

За коя? :down:

<{POST_SNAPBACK}>

Ако питаш за коя от двете според мен 6230i е по-добра, но като цяло тези 2 модела на нокиа въобще не ме впечатлиха.

За 6230i.

<{POST_SNAPBACK}>

За 6230и незнам ,но с моя 6230 никога не ми се е случвало да набира сам номер.

А това

"Няма връзка с този номер"
е опция на самия оператор/ако не се лъжа Мтел/ и то ако са налице най-различни условия.С една дума проблемът,че неможеш да се свържеш с дадения абонат,не е в телефона.

:bye:

Ако питаш за коя от двете според мен 6230i е по-добра, но като цяло тези 2 модела на нокиа въобще не ме впечатлиха.

<{POST_SNAPBACK}>

Това беше към Alt_CX.

Да уточни за кой модел става въпрос...

Ами аз не уточних модела, защото нали темата е за 6230i, съжалявам ако е станало объркване. Не четох внимателно предишните мнения, така че ако е говорено за друг телефон съм го пропуснала :down:

А "Няма връзка с този номер" не е проблем така ли? Ами тогава защо му го прави често, а аз да речем нямам такива проблеми? Става дума за мъжа ми и моя телефон е друг. И въпроса с набирането на номер си остава към някой друг евентуално.

Мерси :)

Ами незнам , сега пак пrобвах , изтеглих го (между другото те са ZIP), Пуснах го в картата и като исках да го добавя ми каза че не може да намери неубходимите файлове

Започвам да си мисля че при мен нещо не е наред

<{POST_SNAPBACK}>

След като си го изтеглил (ДА! Те винаги за ZIP формат) просто още докато ти е на компютъра си го преименуваш на *******.nth. Качваш го на картата си и после в телефона си ... влизаш в картата си и даваш Apply Theme и...така става при мен! cool.gif

Успех!

ОТКРИТИЕ!!!

Момчета и момичета, прочетох в няколко форума за проблемите на NOKIA 6230i, по-специално за свързването й с компютър.

Оказва се, че старата версия PC Suite 6.6 работи идеално с NOKIA 6230i, докато новата 6.7 прави доста проблеми, включително и на мен!

Изтегляйте си Java Приложения, игри (които на практика са също Java Applications), картинки, анимации, музика и всичко и го качвайте с тази версия на PC Suite.

http://nds2.nokia.com/files/support/global..._rel_16_eng.exe

всичко върви идеално през BLUETOOTH, ако искате пробвайте и през Инфрачервения порт как ще се държи, но засега това е....

Успех!

Редактирано от Hristo Stoyanov (преглед на промените)

Когато дам на Мобиледит да търси телефона през блутуут-а го намира свързва се с него и веднага се разпада връзката. Самия Мобиледит нищо не показва, а си търси ли търси, съобщението за свързване и разпадане излиза на телефона. Доста се помъчих, но сигурно пропускам нещо елементарно. Иначе и PC Suite и софтуера на блутуута няма проблем. Между другото опитах и с виртуален КОМ (блутуута има тази опиция) порт да го вържа ама пак не ще и не ще.

Предварително благодаря!

Някой може ли да ми каже може ли да си кача теми на Нокия 6230. И с какво разширение трябва да бъдат файловете, защото досега съм качвал какви ли не теми но тел. не разпознава файловете.

Някой може ли да ми каже може ли да си кача теми на Нокия 6230. И с какво разширение трябва да бъдат файловете, защото досега съм качвал какви ли не теми но тел. не разпознава файловете.

<{POST_SNAPBACK}>

Ами виж в сайта на NOKIA дали има нещо...

От достя време си търся нокиа 6230i.Не искам да я взимам нова защото чесно казано не пазя особено много нещата си, а този телефон много ме кефи!Ще сам много благодарен и за няколко линка към борси.:)))

Някой може ли да ми каже с какво разширение трябва да бъдат файловете, защото досега съм качвал какви ли не теми но тел. не разпознава файловете.

<{POST_SNAPBACK}>

Файловете трябва да бъдат с разширение .nth (Nokia Theme). Когато изтеглиш файл (тема) от интернет, най-вероятно ти го сваля като .zip, просто преименувай разширението (направи го .nth) и си го качи на телефона (с bluetooth, IR или на картата) и ще ти го разпознае, после вече си го инсталираш (APPLY).

Успех!

А каде е това "apply"? Аз съм си свалил сумати теми за 6230 (обаче не -i) но телефона по никакъв начин не ги разпознава. Да не би само 6230i да поддържа теми?

А каде е това "apply"? Аз съм си свалил сумати теми за 6230 (обаче не -i) но телефона по никакъв начин не ги разпознава. Да не би само 6230i да поддържа теми?

<{POST_SNAPBACK}>

май че е така,защото и с моята 6230 не мога да кача теми по никакъв начин,телефона просто не ги разпознава.

Неска някъв от сервиза на дистрибутора на Нокиа-България (до там стигнах по телефона) каза че на обикновена 6230 нямало начин да се сменят темите.. Сигурно е прав ама аз ще си продължавам да търса начин, ако някой от вас намери нещо по въпроса нека сподели.

Неска някъв от сервиза на дистрибутора на Нокиа-България (до там стигнах по телефона) каза че на обикновена 6230 нямало начин да се сменят темите.. Сигурно е прав ама аз ще си продължавам да търса начин, ако някой от вас намери нещо по въпроса нека сподели.

<{POST_SNAPBACK}>

Да, така е! Само i поддържа теми!

За махане на логото на оператора на Нокия 6230i пращате съобщение с текст 318394n на номер 2216 Струва към 1.50 лв. Само така става. Проверено.

За махане на логото на оператора на Нокия 6230i пращате съобщение с текст 318394n на номер 2216 Струва към 1.50 лв. Само така става. Проверено.

<{POST_SNAPBACK}>

На Globul sum и ми изписа "Невалиден код за поръчка!", обаче ми даде код за Web поръчка...влизате в сайта www.fresh.bg, пишете в търсене "логочистачка" и като ви го намери отивате на Web поръчката, пишете си кода и наистина работи...нямам вече

BG GLOBUL

BG GLOBUL

Голям кеф! :P:)

А откъде се махаше датата? Да не ми стои и тя отпред?

Редактирано от Hristo Stoyanov (преглед на промените)

А откъде се махаше датата? Да не ми стои и тя отпред?

<{POST_SNAPBACK}>

На 6230 датата се маха от меню->настройки->настройки на дата и час->дата->скрий датата,предполагам и че на 6230и е същото.

ей пичове имам страшен проблем. Аз също имам 6230i, но той не поддържа jar или jad формат и при вас ли е така...а и ако някой има игри за тази нокия които са друг формат от горепосочените нека даде линкче..

БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

На 6230 датата се маха от меню->настройки->настройки на дата и час->дата->скрий датата,предполагам и че на 6230и е същото.

<{POST_SNAPBACK}>

THANK YOU!

ей пичове имам страшен проблем. Аз също имам 6230i, но той не поддържа jar или jad формат и при вас ли е така...а и ако някой има игри за тази нокия които са друг формат от горепосочените нека даде линкче..

БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

<{POST_SNAPBACK}>

Пич,

Ако си ги качваш в MMC картата тия jar и jad файлове - НЯМА ДА СТАНЕ! Беше ми време да го открия и аз това... ;)

Изтегли си оттук:

Работещ PC Suite за NOKIA 6230i

...използвай bluetooth и качвай Java Applications (jar и jad файловете) с тази добра програмка!

Успех! :bye:

• 4 седмици по-късно...

Със оригиналния софтуер на Bluetootha свалям и качвам снимки и Mp3 без проблем,но.. ако искам да кача например- " Opera" не става.Не ми разпознава файла тоест запаметявам го,но не мога да го инсталирам. (*.jar) а също така не мога да си видя регистрите с телефонните номера от PC то.имате ли идеи защо е така?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.