Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Nokia 6230 - 6230i - проблеми, линкове, дискусия

Featured Replies

Къде цъкаш, на телефона, на програмата, на коя :clap:

• Отговори 418
  • Прегледи 30,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Къде цъкаш, на телефона, на програмата, на коя  :clap:

<{POST_SNAPBACK}>

На програмата Nokia PC Suite 6.70.22 :P

Виж да не ти е активна друга програма и да е заела порта на блутута. Предполагам блутута за компа ти е CNET USB, т.е. погледни в систем трея - долу в дясно, дали блусолея не е активан

Щото ако ти е зает порта...Пак казвам - при мен 2 програми ползващи блутут не могат да работят едновременно! Само едната.

П.п. и сега ми е малко трудно..., че вчера ми изгоря дъното на лаптопа, днес ми го правят...та не ми е пред очите та да те съветвам адекватно...че пиша от друг комп...иго карам по памет :clap:

Искам да попитам.Праштам теми на телефона си Нокиа 6230 самоче не чете формата.Защо?И от някои места тегля теми които са рар и как да ги прехварлям на телефона като са рар а като ги разархивирам има много файлове и незнам кои да пратя.

Да чувала съм,и дори имам вграден четец на компютъра.Когато поставиш съответната карта я разпознава като отделно устройство.Доста е удобно ако имаш телефон,като в моя случай. :)

А сега относно темата:имам Nokia 6230i.Проблемът ми е,че не мога да гледам клипчетата от телефона когато ги прехвърля на PC-то.Ако някой знае подходяща програма ще се радвам да ми я сподели!

:) Предварително благодаря.

Да чувала съм,и дори имам вграден четец на компютъра.Когато поставиш съответната карта я разпознава като отделно устройство.Доста е удобно ако имаш телефон,като в моя случай. :)

А сега относно темата:имам Nokia 6230i.Проблемът ми е,че не мога да гледам клипчетата от телефона когато ги прехвърля на PC-то.Ако някой знае подходяща програма ще се радвам да ми я сподели!

<{POST_SNAPBACK}>

Програмата Quick Time

или си свали PC Suite /виж първият ми пост/. Като част от нея е плейър за 3gp. файлове.

<{POST_SNAPBACK}>

Не е нужно да сваляш целия PC Suite, свали си само nokia multi media player

:bye:

Scarface,13.02.2006г. в 12:53]Не е нужно да сваляш целия PC Suite, свали си само nokia multi media player

:bye:

<{POST_SNAPBACK}>

Ами дай директно линкче, де! :)

Много благодаря за съдействието ;)

Нямах време да си ги сваля(PC Suite,QuickTime ),но за сметка на това си инсталирах Nero7 и с негова помощ успях да ги прегледам все пак тия клипове. :yanim:;)

• 2 седмици по-късно...

Здравейте имам следния проблем с 6230i

Искам да си добавя нова тема , но те са със разширение rar и като ги сложа в телефона той не ги вижда даже и да са разархивирани

другите са с формат nth , как да ги направя в такъв формат

Здравейте имам следния проблем с 6230i

Искам да си добавя нова тема , но те са със разширение rar и като ги сложа в телефона той не ги вижда даже и да са разархивирани

другите са с формат nth , как да ги направя в такъв формат

<{POST_SNAPBACK}>

Ами пробвай да смениш разширението, при мен се получава.

Добре де, но като инсталирам PC Suite и драйверите и не ми тръгва... с кабел съм и не иска да тръгне може ли да ми обясните подробно инсталацията щото аз вече се побърквам 3-ти месец не мога да си кача дори една снимчица sad.gif( .... кабелът ми се казва CA-42 ако някой знае нещо по въпроса моля ви кажете sad.gif

Редактирано от kreten4e_f (преглед на промените)

Незнам какъе е този кабел но и аз се мъчих така с кабела на един мой приятел ,оказа се че кабелите за тези телефони са други, утидох и си купих кабел за Nokia 6230i , той е USB DKU2 , и сега всичко е наред .

Кабела върви с диск и драйвери

Добре де, но като инсталирам PC Suite и драйверите и не ми тръгва... с кабел съм и не иска да тръгне може ли да ми обясните подробно инсталацията щото аз вече се побърквам 3-ти месец не мога да си кача дори една снимчица sad.gif( .... кабелът ми се казва CA-42 ако някой знае нещо по въпроса моля ви кажете sad.gif

<{POST_SNAPBACK}>

Не си чел цялата тема. В първият ми пост има линк за драйвери включително за кабела и за вида му.

Software and user guide for the DKU-2 Connectivity Adapter Cable are downloadable here >>

http://www.databecker.de/fenster.php?PHPSE...dBuy&art=310820

ИЛИ ТУК СИ ИЗБЕРИ ЗА ТВОЯ pc Suite--->

http://www.8ung.at/nokiagamesinstaller/

Успехи :bye:

Редактирано от [BG]Scarface (преглед на промените)

Направо съм се отчаял...Имам Нокия 6230 и инфраред,ама не мога да пращам нищо.

Както съм писал в тази темаПроблем с Nokia PC Suite PCSuite не ми работи.Oxygen Phone Menager не знам защо не ми открива Инфрареда.Не знам какво да правя,давайте идеи.

Значи относно звука , при мен също когато е на максимална , започва малко послабо и изведнаж след 2 , 3 секунди се увеличава.А и сигнала за СМС когато го избирам се чува много силно , а когато получа смс е доста по слабо.

Смених си версията на софтоера със 3.62 (някаде бях чел че там нещата са оправени) обаче нищо не се промени , звъкът си е все същия и пак ме дразни :wors: .В един немски форум четох (не че много рабирам от немски ) но в общи линии ставаше въпрос че във версия 3.7 този проблем е отстранен.Поръчах днес да ми истеглят тази версия и в други ден ще ми я сложат , тогава пак ще ви кажа до каде съм я докарал.

И другото което е че не мога да си добавя нова тема (Палитра) , тези в телефона са NTH a всички други които са в нета са rar.Пробвах се да ги преименувам , да ги разархивирам и после компресирам като nth вече , пак не ще.Някой ако знае точна как се слага тема , моля да ме посъветва.

Иначе телефона е супер

И другото което е че не мога да си добавя нова тема (Палитра) , тези в телефона са NTH a всички други които са в нета са rar.Пробвах се да ги преименувам , да ги разархивирам и после компресирам като nth вече , пак не ще.Някой ако знае точна как се слага тема , моля да ме посъветва.

Иначе телефона е супер

<{POST_SNAPBACK}>

Колега, ти влиза ли в сайтовете, дето съм ги постнал в началото?! Там всички теми са с разширение *.nth....Направо ги меткаш в телефона, активираш и си ти cool.gif

П.п. 92 страници с по 10 теми на страница...аре са :wors:

Ами незнам , сега пак пrобвах , изтеглих го (между другото те са ZIP), Пуснах го в картата и като исках да го добавя ми каза че не може да намери неубходимите файлове

Започвам да си мисля че при мен нещо не е наред

Виж в Device Manager-a дали имаш Bluetooth Serial Port.

Имаш ли иконка на Bluetooth-a в трея

С какъв Bluetooth си/на коя фирма/.

<{POST_SNAPBACK}>

Не съм с Bluetooth,а с Infrared Adapter IR-680.В Deviсе Menager имам иконка на инфрареда.Той работи когато дам->Десен бутон в/у файла->Sent to->Нокиа 6230.

Но никоя програма за синхронизация,която съм пробвал не ми открива инфрареда,а те са -Nokia PC Suite ,Oxygen Phone Manager,Mobill Edit още някви където не си спомням имената.

Направо съм се отчаял...Имам Нокия 6230 и  инфраред,ама не мога да пращам нищо.

Както съм писал в тази темаПроблем с Nokia PC Suite PCSuite не ми работи.Oxygen Phone Menager не знам защо  не ми открива Инфрареда.Не знам какво да правя,давайте идеи.

<{POST_SNAPBACK}>

С една дума вземи си Bluetooth/лично аз нямаше да му обръщам толко внимание на бъгавия инфраред/

:wors:

P.S.Защо съм останал с впечатление ,че си Bluetooth,незнам?!?!?

Редактирано от [BG]Scarface (преглед на промените)

Имам два въпроса за тази Нокия. На някой случвало ли му се е телефона му да набира сам номер? И също така от какво може често да казва без видима причина "Няма връзка с този номер"

Мерси :down:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.