Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Програма за гледане на филми от Замунда

Featured Replies

Искам някоя програма чрез която да гледам филми от Замунда например да копирам адреса и да го пусна на програмата или на някакъв плейър. Благодаря предварително.

да

кажете ми как да гледам филми без да ги изтегля

Примерно така http://www.google.com/search?client=opera&rls=bg&q=%D1%84%D0%B8%D0%BB%D0%BC%D0%B8+%D0%BE%D0%BD%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D0%BD&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest

Точно от замунда няма как да гледаш директно.

• Автор

е,то и баба ми знае как да ги купи кажете ми няма ли накакъв плейър за гледане на онлайн филми

Искам някоя програма чрез която да гледам филми от Замунда например да копирам адреса и да го пусна на програмата или на някакъв плейър.

Благодаря предварително.

Ами доколкото знам и аз, неможе да го направиш това в замунда, обаче си спомням преди време можеше да си платиш, чрез смс в арената и да гледаш филмите от каталог онлайн, без да се налага да ги теглиш. Лошото е, че от доста време не съм проверявал и незнам дали все още може, потърси ако искаш :baby:
  • 6 години по-късно...

Пълни глупости може да се гледа не само замунда а и всеки един торент директно без да се сваля филм или каквото и да е :) просто се стриймва торента :)

преди 15 минути, SlaSerX написа:

Пълни глупости може да се гледа не само замунда а и всеки един торент директно без да се сваля филм или каквото и да е :) просто се стриймва торента :)

Преди да дадеш отговор по темата,погледна ли коя година е последния пост?

Кво значение има коя година е последния пост след като развитие няма по нея ? : )

• 1 година по-късно...
на 7.09.2017 г. в 2:34, SlaSerX написа:

А как става това със стриймването  ? 

преди 44 минути, Калин Костадинов написа:

А как става това със стриймването  ? 

пример с VLC Player

същото е с Media player classic home cinema,но там отваряш файла с file -> open file.

• 1 месец по-късно...
  • 4 години по-късно...
  • 1 година по-късно...

Не съм виждал по идиотско нещо от това, да спрат всички сайтове за онлайн филми. За кво давам пари за интернет?

Как не им писна да се занимават с глупости 3та световна война ще има заради такива калитари! 

Кво да гледам сега TikTOk ли ? Там простотийте на някви дришлиовци.....

току-що, gamespc1234 написа:

Не съм виждал по идиотско нещо от това, да спрат всички сайтове за онлайн филми. За кво давам пари за интернет?

Как не им писна да се занимават с глупости 3та световна война ще има заради такива калитари! 

преди 6 часа, gamespc1234 написа:

Платените он-лайн платформи, никой не ги спира. Плащаш - гледаш!

преди 6 часа, gamespc1234 написа:

Имаш ли телевизор с андроид/ гугъл тв, демек достъп до Коди?

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.xbmc.kodi&hl=bg&pli=1

Ако имаш - ето ти подробни указания как да го настроиш. Така ще можеш да гледаш всичко от двете Замунди, Арена и Енерджи торентс
Коди - гледане на торенти (стрийминг)

преди 22 часа, teo-glavata написа:

Платените он-лайн платформи, никой не ги спира. Плащаш - гледаш!

И рашките никой не ги спира. Пълно е с ново/старо кино. 

• 2 седмици по-късно...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.