Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с мр3

Featured Replies

мр3-ката е Diva FX22

Пускам си мр3-ката изписва ми " starting... " и така си остава. Опитвам се да я изключа като задържа копчето, но не става.

Единсвения начин за изключване е като я вкарам в компа и я изкарам.

Като стана дума за компа, вкарвам я, а компа ми дори не ми я чете wtf...

Някой ако знае как да си я оправя да сподели ....

Ако има рестарт опция използвай я. Ако плеъра е в гаранция, направо отиди да ти го оправят те или да ти го сменят. Ако пък гаранцията е изтекла, пробвай със смяна на firmware. Успех!

• Автор

Ако има рестарт опция използвай я. Ако плеъра е в гаранция, направо отиди да ти го оправят те или да ти го сменят.

Ако пък гаранцията е изтекла, пробвай със смяна на firmware.

Успех!

ами няма смисъл от рестарт защото неможе да се изключи, изтекла е гаранцията (то аз като го дам на ремонт и ми го върнат след седмица пак на ремонт :X )

а това firmware може ли да го обясниш (подробно)

Редактирано от StAnBeTyYy (преглед на промените)

Пробвай с изтощаване на батерията и после рестарт.

Трябва ти Firmware точно за този модел плеър-Diva FX22, НО не знам дали ще се намери!

Firmware-ът представлява софтуер вграден в устройството (под формата на ROM/PROM/Flash памет), който контролира най-просто казано операциите на ниско ниво, без които устройството няма да работи. Съответно обновяването представлява актуализация на въпросния софтуер, което обикновено се прави с цел решаване на конкретни проблеми с устройството и/или подобряване на съвместимост/производителност или пък добавяне на нова функционалност.

Обновяването на firmware-а става със специални инструменти от производителя на устройството. По време на обновяване , трябва да се спазват някои критично важни неща, като например да не се прекъсва процесът на обновяване, защото това ще доведе до неизползваемост на устройството после.

Успех!

П.П. Пробвай с пълно изтощаване на батерията и после рестарт. Сложи я и на др. компютър.

Гледам и др. тема си пускал, можеше да я продължиш.

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=153897&st=0&p=1683093&hl=+Diva%20+FX22&fromsearch=1&#entry1683093

От мен да знаеш- за напред бягай от марки като: Diva, NEO, ZIPY, MPMAN

• Автор

Пробвай с изтощаване на батерията и после рестарт.

Трябва ти Firmware точно за този модел плеър-Diva FX22, НО не знам дали ще се намери!

Firmware-ът представлява софтуер вграден в устройството (под формата на ROM/PROM/Flash памет), който контролира най-просто казано операциите на ниско ниво, без които устройството няма да работи. Съответно обновяването представлява актуализация на въпросния софтуер, което обикновено се прави с цел решаване на конкретни проблеми с устройството и/или подобряване на съвместимост/производителност или пък добавяне на нова функционалност.

Обновяването на firmware-а става със специални инструменти от производителя на устройството. По време на обновяване , трябва да се спазват някои критично важни неща, като например да не се прекъсва процесът на обновяване, защото това ще доведе до неизползваемост на устройството после.

Успех!

П.П. Пробвай с пълно изтощаване на батерията и после рестарт. Сложи я и на др. компютър.

Гледам и др. тема си пускал, можеше да я продължиш.

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=153897&st=0&p=1683093&hl=+Diva%20+FX22&fromsearch=1&#entry1683093

От мен да знаеш- за напред бягай от марки като: Diva, NEO, ZIPY, MPMAN

ем сега ще я оставя да се изтощи а рестарта - нямам копче за рестарт имам

[ 1. (vol. +) 2. (vol. -) 3. (пауза старт влкючване и изключване) 4. (следващ) 5. (предишен) 6.(меню ) ]

а за пъхането в други компове, пробвах пак не го чете (не ми отваря самата папка на мр3-ката :baby:

• Автор

изтожтих я, и сега какво... . Изключвам я и я включвам както обикновенно чрез помоща на компа http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

ако някой знае как да направя така, че компа да я чете ще бъде добре :baby:

Явно нещо се е бъгнала. Остава да пробваш със смяна на Firmware, ако го намериш де. Може пък и да е време за нов плеър :cool:

• Автор

Явно нещо се е бъгнала. Остава да пробваш със смяна на Firmware, ако го намериш де.

Може пък и да е време за нов плеър :angry:

еми явно нов плеар трябва да си взема :wors: :wors: ще трябва да видя някакъв плеар до 100 лева да чете мр4 :angry: :angry:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.