Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за телефон с GPS

Featured Replies

1 как да различа един телефон може ли да тегли карти и

2кой телефон с тъч скрийн без договор купен от интернет под 300 лв е най-добре да купя

Ще те ориентирам в търсенето:

1. Вземаш смартфон с О.С

2. Да не е Симбиан----морално остаряла/Нокиа вече се отказа от нея/

3 Вземаш си с операционна система на АЙФОНА или с АНДРОИД

Смартфоните с Андроид са по-евтини,така,че те съветвам да си купиш такъв,и с не по-малка версия от Андроид 2.2

Един от тях е LG Optimus One-или подобен.

LG Optimus 540 ... андроид .. възможност за инсталация на навигация която работи и в офлайн режим... евтин

• Автор

да знаете въпреки темата не е задължително телефона да има джипиес важното е да е хубав надежден и да има други готини екстри има ли предложения ?

Редактирано от kevin234 (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...

аз мисля да си купя този телефон http://get.bg/catalo...oducts_id=60668

Телефонът, който мислиш да купиш според мен си струва цената и е достатъчно добър. Нямал съм такъв, тъй че не мога да ти кажа повече за него. Ако държиш на него трябва да потърсиш повече информация... Публикувано изображение

Телефонът, който мислиш да купиш според мен си струва цената и е достатъчно добър. Нямал съм такъв, тъй че не мога да ти кажа повече за него. Ако държиш на него трябва да потърсиш повече информация... Публикувано изображение

Според мен пък е ужасно неизгодна покупка, понеже няма операционна система, което следва да го спъва много.

Е, аз съм имал телефони без операционна и нищо не забелязвам :rolleyes:

Купи си телефон с Android и ще забележиш колко си пропускал ;)

Човек като не знае какво иска отива в най близкия магазин и купува това което му натрият.

Имам два евтини телефона SE X8 и Samsung 5570 mini и двата са с Андроид и на двата iGO работи повече от перфектно.Карти има под път и над път в нета, програмата върви много гладко и навигацията е достатъчно точна. Освен навигация за тази ОС има буквално хиляди безплатни приложения и игри.

http://www.androidbg...-i-480x320.html

От тук нататък телефон без ОС няма да си купя.

https://market.android.com/

Редактирано от capnemo
2.10 (преглед на промените)

Е, да наясно съм със това - Андроид маркета и т.н, ама при това че съм имал телефони без операционна и операционна нищо не забелязвам, на кое точно трябва да обърна внимание освен на приложенията от маркета на Андроид (ако съм с такава операционна) ? И на предните ми телефони съм си инсталирал стотици игри и приложения... Публикувано изображение

Да, има яки приложения, кое бихте предложили до до 500 лева с всички екстри, аз имам Нокия C6, малко РАМ, ама какво да се прави, няма май по-добра оферта за тази цена... Публикувано изображение

Според мен пък е ужасно неизгодна покупка, понеже няма операционна система, което следва да го спъва много.

Че що да спъва, аз съм имал без операционна и са си много добре, нямам много оплаквания, дори според мен тези с операционна са по-склонни да правят проблеми...Публикувано изображение

Ооо, да, много добро! Публикувано изображениеСамо, дето не се предлага май от мобилните оператори?!

Ами аз не си търся нов телефон! :blink:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.