Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как защитавате дома си ?

Featured Replies

Ако те нарочат, спасение няма.

Ако те нарочат, спасение няма.

Да!

Затова съм се примирила, че има къде, къде по-важни неща от дивана, компа или скъпата уредба, които могат да задигнат!

п.п.След като третия етаж наводниха втория съм дала резервен ключ на бабата, която живее на нашия етаж с инструкции да нахълтва винаги когато види или чуе нещо съмнително. Вервайте ми пази по-добре от булдог!

Пастрокът ми изработи механизъм, който при отваряне на външната врата включва транзистор, :) свързан с усилвател. С това свое изобретение, ако не друго, то поне спокойно се наслаждаваше на почивките с майка ми, далеч от дома. :)

Голям проблем е това... В компютъра имам толкова много неща, които не бих могъл да възстановя. Наскоро бях в Хисаря, много съм го мислил... Дойдох си с радост, най-вече защото се безпокоях какво става в нас.

• 2 седмици по-късно...
  • 1 месец по-късно...

Виждам че темата е много стара,но все пак ще дам и мойто мнение защото някой друг може да има нужда от това. Така значи аз живея във Варна,в нещо като гето,всмисал тука на 10 метра до нас има училище за бавноразвиващи се хора и предимно всичко е пълно с цигани,наркомани и бездомници.Всеки път ги гледам от балкона как седят и се бият дори се ръгат с ножове,но всички хора излизат на балконите и само гледат без да се обадят на полиция или да помогнат.Вече на няколко пъти като се прибирам имам чувството че някой ме следи,дори са ми крали неща.На шестия етаж живея и си оставих за 1-на седмица колелото на самия етаж.Един ден каним гости а през това време някви наркоманчета ли са или цигани не знам идват и ми гепват колелото без никой да усети.Така се вбесих дори мислех да отивам в районното да съобщя на полицията ама се отказах защото ся за едно колело полицията ще ми се исмее пък и те вече като са ми го гепали кой знае кви цигани са,то сигурно колелото е заприличало на лайно и после ще ме е гнус да го карам,като при положение че са го карали цигани,но знам че то отдавна е продадено.Преди 1 седмица на един мой приятел който живее в същия блок му гепаха колелото и разбрах че тези са набелязали моят блок.В момента е лято и имаме много добра и здрава входна врата която се отваря с код,а блокът е нов и на циганите им е интересно какво имаме пък и в блока са само заможни семейства.Но през зимата от студа вратата се брицва и това нещо не действа.Баща ми е постоянно на кораб 6 месеца в годината и оставаме сами с майка ми а тя не обича никви оръжия и смята че всичко ни е подсигурено,но не е.В мазата не сме си направили врата с ключ а просто така се отваря но пък за да имаш достъп до мазата трябва да преминеш метална 20 см. врата която се отваря с ключ а само който живее в блока има ключ.Преди около месец като влизах в мазата забелязвах че повечето пъти тя е отключена.Ние не че слагаме важни неща в мазата имаме единствено стария ми комп,някви крушки и други неща и т.н . Та онзи ден слизам в мазата и кво да гледам тея педалчета (наркоманчета) изкрали всичко.Майка ми естествено се вбеси но тя пак смята че сме добре подсигурени,аз обаче не смятам така и мисля вече всичко да взема в мои ръце.Купих си метален бокс,алуминиева бухалка (всички казват че уж тя е най-добра щото не се чупи) и можеби другата седмица ще сложа с дядо ми ключалка на мазата.Използвам времето защото в момента е почти Септември а до като стане студено (тогава ще е брицана вратата) има още към 2-3 месеца.Баща ми се връща Ноември от кораб и ще ми купи Blow Mini газов пистолет) за самозащита защото иначе явно няма да стане.И с него през зимата ще съм по спокоен. Само някой мангал да препари до нас е свършено с него,дори ще си взема белизници да го държа и бия (devil) Та в момента ако някой мангал чете това да знае че след 3-4 месеца няма да е на тоя свят щото отивам на лов за цигани (devil)

Полицията, моето момче, полицията. Подай оплакване в полицията. Движи се само по оживени улици ... вземи си спрей и не се паникьосвай, ами му фрасни един в мутрата и бягай колкото можеш. М******цата им мършава. Веднъж пребих един такъв, ама ... ти си далечко.

Ченгетата нищо няма да направят купи си спрей и се научи ад удряш на неутрализиращи места т.е. между краката, като дойде гея до теб спрея в лицето шут със всичка сила между краката и плюеш на петите колкото можеш! Иначе и аз съм бил такъв искаше да обере 2 деца на спирка във Варна централна при това минават хора гледат никой нищо не прави... супер мн се изнервих бяхме с мой приятел викам му "давай да го мятаме тоя мама му наркоманска" и го счупихме...

Виждам че темата е много стара,но все пак ще дам и мойто мнение защото някой друг може да има нужда от това. Така значи аз живея във Варна,в нещо като гето,всмисал тука на 10 метра до нас има училище за бавноразвиващи се хора и предимно всичко е пълно с цигани,наркомани и бездомници.Всеки път ги гледам от балкона как седят и се бият дори се ръгат с ножове,но всички хора излизат на балконите и само гледат без да се обадят на полиция или да помогнат.Вече на няколко пъти като се прибирам имам чувството че някой ме следи,дори са ми крали неща.На шестия етаж живея и си оставих за 1-на седмица колелото на самия етаж.Един ден каним гости а през това време някви наркоманчета ли са или цигани не знам идват и ми гепват колелото без никой да усети.Така се вбесих дори мислех да отивам в районното да съобщя на полицията ама се отказах защото ся за едно колело полицията ще ми се исмее пък и те вече като са ми го гепали кой знае кви цигани са,то сигурно колелото е заприличало на лайно и после ще ме е гнус да го карам,като при положение че са го карали цигани,но знам че то отдавна е продадено.Преди 1 седмица на един мой приятел който живее в същия блок му гепаха колелото и разбрах че тези са набелязали моят блок.В момента е лято и имаме много добра и здрава входна врата която се отваря с код,а блокът е нов и на циганите им е интересно какво имаме пък и в блока са само заможни семейства.Но през зимата от студа вратата се брицва и това нещо не действа.Баща ми е постоянно на кораб 6 месеца в годината и оставаме сами с майка ми а тя не обича никви оръжия и смята че всичко ни е подсигурено,но не е.В мазата не сме си направили врата с ключ а просто така се отваря но пък за да имаш достъп до мазата трябва да преминеш метална 20 см. врата която се отваря с ключ а само който живее в блока има ключ.Преди около месец като влизах в мазата забелязвах че повечето пъти тя е отключена.Ние не че слагаме важни неща в мазата имаме единствено стария ми комп,някви крушки и други неща и т.н . Та онзи ден слизам в мазата и кво да гледам тея педалчета (наркоманчета) изкрали всичко.Майка ми естествено се вбеси но тя пак смята че сме добре подсигурени,аз обаче не смятам така и мисля вече всичко да взема в мои ръце.Купих си метален бокс,алуминиева бухалка (всички казват че уж тя е най-добра щото не се чупи) и можеби другата седмица ще сложа с дядо ми ключалка на мазата.Използвам времето защото в момента е почти Септември а до като стане студено (тогава ще е брицана вратата) има още към 2-3 месеца.Баща ми се връща Ноември от кораб и ще ми купи Blow Mini газов пистолет) за самозащита защото иначе явно няма да стане.И с него през зимата ще съм по спокоен. Само някой мангал да препари до нас е свършено с него,дори ще си взема белизници да го държа и бия (devil) Та в момента ако някой мангал чете това да знае че след 3-4 месеца няма да е на тоя свят щото отивам на лов за цигани (devil)

Толкова глупости на едно място отдавна не бях чел. Много Рамбовци във форума. Що не си учиш уроците ами се занимаваш с глупости.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.