Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

блок за хоризонтално и вертикално отклонение

Featured Replies

Здравейте , има ли някой да знае да има някъде някакъв материал за " блок за хоризонтално и вертикално отклонение на CRT монитор ."

• Автор

Напиши го в Google и ще получиш една камара линкове. Вие въобще не мислите бе момчета!

Ето, точно , както си попитал: "блок за хоризонтално и вертикално отклонение на CRT монитор"

http://www.google.bg/#hl=bg&source=hp&q=+%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%BA+%D0%B7%D0%B0+%D1%85%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE+%D0%B8+%D0%B2%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE+%D0%BE%D1%82%D0%BA%D0%BB%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5+%D0%BD%D0%B0+CRT+%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%BE%D1%80+.%22+&btnG=Google+%D0%A2%D1%8A%D1%80%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B5&oq=+%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%BA+%D0%B7%D0%B0+%D1%85%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE+%D0%B8+%D0%B2%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE+%D0%BE%D1%82%D0%BA%D0%BB%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5+%D0%BD%D0%B0+CRT+%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%BE%D1%80+.%22+&aq=f&aqi=&aql=undefined&gs_sm=s&gs_upl=2874l2874l0l1l1l0l0l0l0l150l150l0.1l1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=7faa0841e39ab26&biw=1120&bih=736

Това го правих вече . Но няма точната информация която ми трябжа там или е много на дълго и на широко и няма точно това което ми трябва или не е това . Трябва ми и със схемата за изходни напрежения :S

Това го правих вече . Но няма точната информация която ми трябжа там или е много на дълго и на широко и няма точно това което ми трябва или не е това . Трябва ми и със схемата за изходни напрежения :S

Тогава се поразрови и ще намериш всичко. Няма кой освен Вас да ви го търси или пише цели фермани и чертае електрически и блокови схеми.Наготово и мама не дава на тати!

а за какво са форумите тогава ? да си дрънкаме празни приказки ? :rolleyes: Ясно е, че за всеки въпрос може да се даде линк към google.com :clap: Разбрахме, че не можете/искате да помогнете /това към писалите :) / А с колко думи може да бъде обяснено зависи от знанията на пишещият и нуждите на питащият :clap: @cobrata_93 - Кои точно напрежения те интересуват ? :rolleyes: И каква ти е ЕЛТ, с какво я управляваш? бобинки ? :

Редактирано от inet (преглед на промените)

а за какво са форумите тогава ? да си дрънкаме празни приказки ? ;)

Ясно е, че за всеки въпрос може да се даде линк към google.com ;)

Разбрахме, че не можете/искате да помогнете /това към писалите ;) /

А с колко думи може да бъде обяснено зависи от знанията на пишещият и нуждите на питащият ;)

@cobrata_93 - Кои точно напрежения те интересуват ? :) И каква ти е ЕЛТ, с какво я управляваш? бобинки ? :

Похвално е, че искаш да помогнеш, но по въпроса е ясно, че нищо не разбира от ТВ-та и с откъслечни знания за това- онова нищо няма да стане. Затова му предложих да си купи книги по въпроса. Сега може би следващият му въпрос ще е"какво е това ЕЛТ" Освен с бобини, не знам дали има в момента друго управление на развивките, ама знам ли...

Похвално е, че искаш да помогнеш, но по въпроса е ясно, че нищо не разбира от ТВ-та и с откъслечни знания за това- онова нищо няма да стане. Затова му предложих да си купи книги по въпроса. Сега може би следващият му въпрос ще е"какво е това ЕЛТ" Освен с бобини, не знам дали има в момента друго управление на развивките, ама знам ли...

До сега не е имало твой коментар когато си отговаряла или давала съвет - да е грешен.Така, че не дължиш на никого обяснения - най-малко на по-горният коментар.

ЕЛТ - Електронно лъчева тръба и не е грешно предположението за бобините!

E аз пак ще предложа нещо от Google, защото не ми се сканират книги и учебници.

Това е обяснено на база телевизионнен приемник SAMSUNG МОДЕЛ CK5051А БХО и БВО. В схемичките и обяснението има и напрежения и вид на сигналите.

Обяснението е от сайтът кирил.конов.нет, а този г-н. е написал доста учебници и книги по въпроса.

Редактирано от DoGa (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.