Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми лаптоп

Featured Replies

Здравейте, на всички ! :whist: решил съм да си купя лаптоп НО не от бг а от америка имам роднини. така какъв лаптоп ми трябва за филми,музика,интернет,и скупе? за бюджет нз до колко, щото мисля че там са ефтини ... и така какви параметри ,ще трябва за такъв лаптоп ? лаптопа ще го поръчам след 1-2 дена ... :mad: Благодаря на всички озовали се :baby:

Редактирано от ThunderGo7 (преглед на промените)

Абе, малък толкова много теми има като твоята, не ги ли прегледа? Колко пъти трябва да Ви се каже, момчета, че при лаптопите има само две марки - Dell и всички останали.

Редактирано от C.O.M.O.D.O (преглед на промените)

Здравейте, на всички ! ;)

решил съм да си купя лаптоп НО не от бг а от америка имам роднини. така какъв лаптоп ми трябва за филми,музика,интернет,и скупе? за бюджет нз до колко, щото мисля че там са ефтини ... и така какви параметри ,ще трябва за такъв лаптоп ? лаптопа ще го поръчам след 1-2 дена ... :wors: Благодаря на всички озовали се :)

Други предложения ? иначе първото е добро :)

ААА ако можеше и да прочетете малко книги...отдавна не бях виждал тема с такъв правопис :).

Иначе по темата,какъвто си харесаш.Лаптопите са със сходни характеристики (цена = характеристики), а за изискванията Ви има много предложения.

• Автор

ААА ако можеше и да прочетете малко книги...отдавна не бях виждал тема с такъв правопис :blink:.

Иначе по темата,какъвто си харесаш.Лаптопите са със сходни характеристики (цена = характеристики), а за изискванията Ви има много предложения.

за правописа се извинявам просто не съм в нас а съм на гости ! и клавиатурата е доста тапа ...!

за правописа се извинявам просто не съм в нас а съм на гости ! и клавиатурата е доста тапа ...!

Като пишеш нов отговор, смени на фонетичен или Български БДС начин на писане:blink:

G-серията на ASUS е супер, но зa скаип и интернет е малко много ;) Какъв е бюджета, малко по-подробна информaция ще се носи ли? Иначе Леново, Делл :)

http://laptop.bg/laptops-asus-K70-asus_K70AB_TY018L

За филми, интернет и скаип е доста добре,по мое мнение.

Ти май се бъзикаш с тоя умрял лаптоп :ph34r:

нз в лос анджелис как варвят ... ако знам ще кажа бюджета ...

Е ти можеш да кажеш горе долу - например до 800 долара или до 1000, може да търсиш и над 1000 - де да те знаем :)

Редактирано от mar7o7o (преглед на промените)

Ти като излезнеш от вас си забравяш граматиката ли, че правописа ти се променя ?

нестава ! аз ти казвам че клавиатурата е преебана нещо и компютъра ... ти пак .....

Форума си има вграден кирилизатор, няма никакво значение каква е клавиатурата и дали има фонетика или не...

Като не казваш нито бюджет, нито от къде ще пазаруваш, а пък и нуждите, за които ще се ползва са доста общи.. ето ти едно доста добро, според мен, предложение: DELL XPS 15z

Аз бих предпочел този DELL XPS 15 (L502x) - в сравнение с предложението на The_Reaver: по-добър процесор, по-голям твърд диск, по-добра Web Cam, същото видео и т.н., НО с по-малка батерия. Базирайки се на лични впечатления и предпочитания бих избрал само Dell.

• Автор

Благодаря за предложенията а колкото до бюджета ми около 900 долара ... мах 950 долара ! вече си го поръчах до 1-2 седмици ще ми го пратят ! Благодаря пак :)

• Автор

Не не в америка имам роднини и те ще ми го купят и ще ми го изпратят! :wors: Доставят и до бг но излиза доста скъпо..... само да ти го доставят излиза около 300 долара.... пак на мене от там ще ми го купят и ще ми го пратят като колет .. и колета излиза около 10-15 лева ...

Редактирано от ThunderGo7 (преглед на промените)

• Автор

На мене ми трябва само за филми,музика,интернет и чат за нищо друго е и освен за някфи проекти,презентации и т.н. :cheers:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.