Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми лаптоп до 800-900лв.!

Featured Replies

Здравейте! Искам да ми препоръчате лаптоп до 800-900 лв.! И бих искал да му тръгват GTA 4, Assassin's creed (абе игри от тоя род) и много много да не лагва! А ако няма, препоръчайте ми някой по-скъп, ама GTA 4 да върви като по вода (както се казва) :lol6: ! Благодаря предварително!

Трябва да се напише с големи червени букви на входа на секцията: "Лаптопите не са за игри! Освен ако не отделиш два бона..." Не смятам че искането ти трябва дори да се обсъжда или пък да се смята за сериозно. Ако желаеш, отиди до Технополис, скоро имаха реклама за "геймърски" лаптоп за 999 лв. Мисля че много ще те израдва. Щото съм сигурен, че си мернал някъде такава реклама и си решил че за тези пари може да се вземе хубаво нещо, а лаптоп за тия пари си е офис машина. По-добре си вземи настолен и ще подкарва нормално тея игри.

Малко по-рано има подобна тема за загряването и забиването на лаптопите от игри. http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=180137 Направи си изводите и забрави за лаптоп + игри.

"Отдавна трябваше в избрани теми да има такава - "Защо не трябва да играя игри на лаптоп?!?!" А всъщност - защо, след като по-скъпите лаптопи притежават добри хардуерни компоненти?

Специално за GTA 4 намерих това:

For High Graphics, Maybe a Little Lag: - Intel Core 2 Extreme 3.0GHz / Intel Core i7

- 4GB DDR2 800MHz Ram (x86) or 8GB DDR2 800MHz Ram (x64)

- Windows 7 RTM. GTA IV is NOT Supported in Beta/RC Versions of 7.

- NVIDIA GEFORCE GTX260 896Mb or ATI Radeon HD 4890 X2 (2x1GB)

For Single PCI-E Slot Motherboards, 1 Radeon HD 4890 is fine.

Лаптоп с такива параметри отива поне към 2000 лв. Така че - прави си изводи :lol6: .

Иначе смея да твърдя, че до 900 лв моята машина е доста прилична. Но не става за тежки игри.

"Отдавна трябваше в избрани теми да има такава - "Защо не трябва да играя игри на лаптоп?!?!"

А всъщност - защо, след като по-скъпите лаптопи притежават добри хардуерни компоненти?

Защото подобно на мощните двигатели, се изисква съответно добро охлаждане. Такова притежават модели като http://www.alienware.com/Landings/laptops.aspx

има подобни и на други марки http://www.compusa.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=7124324&CatId=2511 и т.н. По евтините лаптопи нямат такова и това винаги води до прегряване и повреда на машината.

Съвсем не са случайни продукти на Asus които имат означение R.O.C. - Repubilc Of Gamers Публикувано изображение Така , че е крайно време някои хора да разберат , че лаптопа е за работа , а не за игра или този който е за игра не е за всеки - най - вече финансово !

Какво го наплашихте човека с тези - ще ти гръмне лаптопа - само белот трябва д цъкаш :eek:

За тези пари си взимаш ето това Lenovo IdeaPad G570A и разцъкваш на средни и ниски настройки - няма д ти загрява и такива неша :ph34r:

Здравей ! И аз като теб си търсих до скоро лаптоп до тези пари. Купих си (днес) Acer Aspire 5742G с Core i3 380M 2.53GHz, HDD 640GB, 4GB-RAM, Nvidia GT540M 1GB , 15.6". Цената му е беше 930 лева от Скай компютърс. Препоръчвам ти го , за тези пари по-добър няма да намериш и ДА на него спокойно тръгват и най-новите игри (макар и не на максимални настройки). Взех си го за да го ползвам за всичко, така че мисля ,че би ти свършил работа, а по-натам може да му вземеш и подложка за охлаждане, ако много държиш на тежките игри.

• Автор

Здравей !

И аз като теб си търсих до скоро лаптоп до тези пари. Купих си (днес) Acer Aspire 5742G с Core i3 380M 2.53GHz, HDD 640GB, 4GB-RAM, Nvidia GT540M 1GB , 15.6". Цената му е беше 930 лева от Скай компютърс. Препоръчвам ти го , за тези пари по-добър няма да намериш и ДА на него спокойно тръгват и най-новите игри (макар и не на максимални настройки). Взех си го за да го ползвам за всичко, така че мисля ,че би ти свършил работа, а по-натам може да му вземеш и подложка за охлаждане, ако много държиш на тежките игри.

Ето това е хубав отговор! Браво! Благодаря и на другите, които ми препоръчаха да си взема настолен компютър, ама няма къде да се събере xD! Имам много излишни неща, ама никога не се наканвам да ги изхвърля :ph34r:! Но щом мислите че трябва да си взема настолен, препоръчайте ми някой (за всеки случай), на които ще тръгнат "тежките" игри! Благодаря предварително!

Редактирано от kiki99999 (преглед на промените)

Независимо или зависимо форумът си има правила:

1.2 Форумът да се ползва по предназначение. Той не е място за явна и скрита реклама, политическа агитация и други подобни.

По темата , ако ще бъде лаптоп отново бих препоръчал http://laptop.bg/laptops-lenovo-G570-lenovo_g570a_59_070342

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.