Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Закупих телевизор LSD LED LG 32LG54000 но като запиша филм на флашката и го пусна на телевизора не ми отваря субтитрите.пробвах видео файла и файла на субтитрите да са с еднакво име но пак не тръгват на някои филми тръгват но на повечето не тръгват и не знам къде е проблема.Кажете какво да правя. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Закупих телевизор LSD LED LG 32LG54000 но като запиша филм на флашката и го пусна на телевизора не ми отваря субтитрите.пробвах видео файла и файла на субтитрите да са с еднакво име но пак не тръгват на някои филми тръгват но на повечето не тръгват и не знам къде е проблема.Кажете какво да правя. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Тези филми,на които тръгват субтитрите, с какъв формат са и какъв формат са самите субтитри?

• Автор

филмите са XviD. а субтитрите sfv. но не сам много наясно с тези неща и не знам дали точно това е формата

Здравкоооооооо, субтитрите трябва да са в SRT формат, майна. :speak: Освен това филма и субтитрите трябва да са с едно и също име, чат ли си? :mad: Маркираш филма заедно със субтитрите и с десен бутон отиваш на Rename/ преименувай и пишеш примерно - А...след това кликваш върху празно поле...произволно някъде си и филма с буквите веча са готови за експлоатация. :speak: Копваш ги върху флашката и, като се копират я боцкаш в USB-порта на ТВ-то...след това идваш обратно тук и пишеш как е дереджето. :rolleyes: Аз вчера си взех една Тошиба - има си USB даже уж са инсталирани и кодеци, но не може да вади субтитрите...досега поне не съм успял, а съм опитал поне с 20 филм в Xvid формат. Само с ДВД нямам проблем. Кофти, майна...много се ядосвам, ама тва е - всичко е късмет. Успех

• Автор

Сега ще дръпна някое филмче в DVD формат и ще пробвам.Мерси за отговора :rolleyes:

ДВД-то го остави...с него проблем няма. Кажи с XviD филмите разпознава ли си субтитрите. Бащата ми подари едно ДВД-плеърче...ми какво да ти кажа - чете всичко и няма проблем никакъв със субтитрите. Единствения му недостатък е, че не чете филми, които са по-големи от 1,47GB. Та всеки проблем си има и неговото разрешение. :rolleyes:

• Автор

Не ги разпознава в XviD но не знам дали тегля правилните субтитри.Мога ли да ги направя SRT формат и ако е възможно как?

Аха значи казваш, че XviD пак не ги изкарва хм... Откъде теглиш, от Замундата ли? Субтитрите от торент-тракерите по принцип са си в SRT, но ако сваляш нещо друго от някъде вече ще ти трябва текстови конвертор. Програмата - Subtitle Workshop трябва да се справя с тази работа. Провери ли субтитрите на какъв стандарт ти са - на български или на друг език. Трябва да имаш подобна опция...твоя ТВ е и по-скъп и по-добър от моята Нешиба. А и LG-то принципно ги блъскат с много екстри. Виж и езика на субтитрите все пак...да направим това, което можем пък оттам нататък, каквото сабя покаже.

• Автор

Тегля ги от Замунда като пусна филма и отворя опцията за език на субтитрите ми показва че изобщо няма субтитри а преди това сам ги записал на флашката

Така ли ги качваш на флашката филма и субтитрите?

Имената трябва да съвпадат, но субтитрите трябва да имат разширение .srt, както съм показал на снимката.

Публикувано изображение

Аааа радвам се, че стана.

Филма в XviD ли е?

Абе аз LG-то съм го признал отвсякъде...големи кучета са, ама бяха с 300 лв отгоре и се отказах. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.