Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво да правя на село?

Featured Replies

Очаквано беше...а е точно за младежите! Вие си знаете...не е нужно! ---------------------------------------- Вероятно личната Ви омраза отново е на дневен ред. А никой не говори с Вас! В смисъл ,че получих банн...вероятно кой знае! Няма обявено в наказанията...а и става въпрос за сателитен форум! В който сте много от Калдата!

Редактирано от hyena (преглед на промените)

Няма нищо по хубаво от почивката на село, изключи си телефона щом пристигнеш не си взимай нищо освен книга остави лаптопа, PSP или Nintedo у вас, след три дена на село ще си друг човек колкото и късно да си легнеш в 7 сутринта ще се събуждаш отпочинал и наспал, ще намериш какво да правиш на село винаги има работа.Помогни на дядо си или баба си в градината и двора, нахрани кокошките и занеси храна на кучето сложи тревичка и вода на зайчетата, ако имате каручка иди на нивата или да събирате сухи клони в гората, ако имаш си вземи фотоапарата си го носи при теб, ако сега прекараш няколко седмици на село догодина няма да имаш търпение да дойде ваканцията за да идеш на село ( поне при мен беше така) друго си е да си откъснеш домати, краставици пипер от градината и бабата ти да направи една салата от тях да добави домашно правено сирене в шопската салата.

Редактирано от ludfen (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Това е почивка! :)

Aко си на гости-да...Ама вземи поживей 3-4-5месеца и ще видим...
  • 2 седмици по-късно...

Ооох как искам за няколко месеца на селооо. Ама нямаааа :)

веднага ти подсигурявам село плюс мотика и права лопата ;)

Чакай бе, кв'о лопати по това време? Виж на пролет може. Но когато и да ме завреш там, съм съгласен, стига да имам достатъчно финанси и осигурено препитание за след селския период. Защото половин година отпуск няма кой да ми даде :wors:

Чакай бе, кв'о лопати по това време? Виж на пролет може. Но когато и да ме завреш там, съм съгласен, стига да имам достатъчно финанси и осигурено препитание за след селския период. Защото половин година отпуск няма кой да ми даде :wors:

сега трябва да се обърне че на пролет земята да е пръхкава

Точно :wors:

Утре с това възнамерявам да се занимавам - фитнес с правата лопата :)

Точно :wors:

Утре с това възнамерявам да се занимавам - фитнес с правата лопата :)

бравус! Истински земеделец!

Да бе, ясно, мисълта ми беше, че досега трябваше да е направено това. Двора на баба ми и дядо ми го зазимихме вече :)

Дядо си отиде, баба сама е обърнала двора милата

:ph34r:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.