Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Слаб интернет - никой не знае защо?

Featured Replies

В CMD пусни tracert към няколко хоста(google.com,zamunda,amason и т.н.).Опитай и с някой даунлоад-менажер ,защото скоростта на сваляне зависи и от хоста.

• Автор

Като гледам какво си качил - BMP 2мега байта ! Да не мислиш ,че някой ще се занимава да го сваля ! Качи 300к един JPG и да видим какво си свършил или не знаеш как да направиш JPG а ?! Ако не знаеш - кажи ще ти обясним ! Никой не ти е виновен , че си неграмотен и пишеш глупости от самото начало ! Дай копи-пейст на деянията ти с ping & tracert ! Да видим какъв ти е проблема !

Айде още един - абе няма ли някой, който да обясни нормално без да се направи на интересен и много знаещ бе? Какво означава неграмотен приятелю - аз ако те питам коя е трета палатализация ти можеш ли да ми кажеш? Питам те? И аз мога да ви кажа има гугъл за тая работа, нали? като не ви се занимава ходете си давайте важности някъде другаде. Задал съм тема не да споря с такива като вас - можехте да ми обясните съвсем спокойно, а оня горе аз познава еди кой си, той не би оставил клиентите си така, да ама е факт, че е точно обратното. И излиза, че аз си измислям, че имам проблем? Тоя пък бил съм неграмотен, абе какъв ти е критерия за грамотност на тебе бе?

В CMD пусни tracert към няколко хоста(google.com,zamunda,amason и т.н.).Опитай и с някой даунлоад-менажер ,защото скоростта на сваляне зависи и от хоста.

Е най после нормален потребител да е на линия... Аз ЦМД-то го пускам, ама с тоя trancert ми е малко трудно, защото никога не съм се занимавал как да го пусна? А с тия няколко хоста - това знаич ли, че трябва да отворя няколко сайта на вендъж?

post-304354-0-01702100-1310131769_thumb.

Редактирано от jetly9 (преглед на промените)

Приятелю наистина си неграмотен ! След като пуснеш CMD там пишеш tracert google.com и натискаш ентър и това което ти изкара с копи и пейст в следващият пост !

Пишеш напр.tracert в google или в winhelp и четеш.Това означава да си грамотен.Няма как да разберем в какво се състои проблема без някои данни.Не сме всеразбиращи ,но ни се е случвало туй-онуй.На базата на личен опит се опитваме да помогнем.Мога също да препоръчам да си кримпваш нов накрайник на кабела,защото и това ми се е случвало. Вместо ping пишеш tracert.

Редактирано от kashchey (преглед на промените)

• Автор

Приятелю наистина си неграмотен ! След като пуснеш CMD там пишеш tracert google.com и натискаш ентър и това което ти изкара с копи и пейст в следващият пост !

Е значи можело и по-кротко, ама не мога да разбера как може да наречеш човек неграмотен като не може да си пусне tracert, нима като питаш някой с коя тоналност започва някоя симфония на моцарт, то той е непремено неграмотен. Не - просто не е запознат, ЗАЩОТО НЕ ТОВА МУ Е РАБОТАТА И НЕ МУ ВЛИЗА В ЗАДЪЛЖЕНИЯТА И ВСЕКИДНЕВНИТЕ АНГАЖИМЕНТИ. А такива като вас, които се интересуват от това могат да му помогнат без да се правят на важни, защото иначе е смешно. Мисля, че ме разбра защо се обиждам или...

post-304354-0-12712400-1310132423_thumb.

Щом твърдиш , че нещо разбираш тези неща са основни - явно нищо не разбираш ! Това , че си инсталирал няколко пъти Windows като си натискал Next не означава , че разбираш нещо ! Точно обратното мислиш , че разбираш - но явно нищо не разбираш ! Така , че по-добре кажи нищо не разбирам и ми кажете какво да правя ! И последно какво точно разбираш от РС и ОС ?!

• Автор

Пишеш напр.tracert в google или в winhelp и четеш.Това означава да си грамотен.Няма как да разберем в какво се състои проблема без някои данни.Не сме всеразбиращи ,но ни се е случвало туй-онуй.На базата на личен опит се опитваме да помогнем.Мога също да препоръчам да си кримпваш нов накрайник на кабела,защото и това ми се е случвало.

Вместо ping пишеш tracert.

Ето един...

Щом твърдиш , че нещо разбираш тези неща са основни - явно нищо не разбираш ! Това , че си инсталирал няколко пъти Windows като си натискал Next не означава , че разбираш нещо ! Точно обратното мислиш , че разбираш - но явно нищо не разбираш ! Така , че по-добре кажи нищо не разбирам и ми кажете какво да правя ! И последно какво точно разбираш от РС и ОС ?!

Вече ти отговорих на въпроса - и стига сте ми давали за пример тая преинсталация, че ми писна. Нали прочете какво ти писах горе за Моцарт :), прочети го пак и ще разбереш. Нито се познаваме, нито ще се познаваме - искам просто съвет, друго не и няма да се обяснявам като ученичка какво мога и какво не. Искаше trancert, давам ти го - айде да ви видя какво ще измилисте, аз съм готов да ви давам това инфо.

post-304354-0-97527300-1310132601_thumb.

Хубаво и само да ми кажеш защо пусна tracert до замунда ?!

А сега да попитаме за систематаа..Lan картата вградена ли е или външна?Иначе при tracert-а всичко е наред.Опита ли с някой даунлоад менажер (напр.Free Download Manager).

• Автор

А сега да попитаме за систематаа..Lan картата вградена ли е или външна?Иначе при tracert-а всичко е наред.Опита ли с

някой даунлоад менажер (напр.Free Download Manager).

Free Download Manager не е ли оптимизатор и как по-точно да опитам с него? Да го сваля и да пусна ли? Lan картата е вградена.

Редактирано от jetly9 (преглед на промените)

Free Download Manager не е ли оптимизатор и как по-точно да опитам с него? Да го сваля и да пусна ли? Lan картата е вградена.

И според теб какво оптимизира Free Download Manager Публикувано изображение

Да го пуснеш да сваля файл от интернет Публикувано изображение

Free Download Manager (FDM) е пълнофункционална програма за download. Поддържа сваляне от HTTP, HTTPS и FTP. Може да подновява прекъснати сваляния от сървърите, които поддържат тази функция. FDM е великолепен download ускорител. Разделя файловете на няколко секции, като с това подобрява скоростта на сваляне. Интегрира се с всички по-известни браузъри. Програмата поддържа български език, който можете да използвате като свалите този файл

Free Download Manager – инсталация, конфигурация и работа.

Източник:

http://www.kaldata.com/comments.php?catid=1&id=49476

Просто се изумявам и цял ден се чудя дали да се включа или не в темата..виждам че просто няма смисъл...!:)

• Автор

И аз :)

[/quote

Добре сега тегля мениджъра и после какво да правя. Ще има ли проблем с него щом вече позлвам мюТорент като торент клиент.

Добре сега тегля мениджъра и после какво да правя. Ще има ли проблем с него щом вече позлвам мюТорент като торент клиент.

Публикувано изображениеПубликувано изображение не се издържа повече Публикувано изображениеПубликувано изображение и това човек който разбирал от компютри Публикувано изображение не казвай на никой , че разбираш от компютри Публикувано изображение

Прочетох всички досегашни мнения в темата. Към автора: Явно сте образован човек. Не знам защо смятате, че служителите на доставчика ви не са направили всичко необходимо за да установят проблема. Реално погледнато - дори от спортна злоба. В този или в който и да било форум едва ли е възможно да Ви се помогне да си разрешите проблема. Препоръчвам Ви да си стиснете ръцете с човека, който по-горе на два пъти Ви предложи да Ви се съдейства за проверка на място. Предлагам Ви да се свържете с него, да договорите заплащането, да купите някоя и друга студена бира и търпеливо да чакате хората които той ще Ви изпрати, както и да се молите за положителен резултат, т.к. гаранция няма, че и той ще може да реши проблема. Все пак една година да се тормозите ... Не си заслужава! Желая Ви успех, но знайте че понякога има и неразрешими проблеми и ще не ще човек трябва да се примири. Последен съвет: Поискайте от доставчика да преминете за 1 месец на възможно най-ниската тарифа - пробно.

А аз пък смятам да рапортувам темата за затваряне, защото ми писна от неграмотни лузъри, които държат тон, смятат се за единствения клиент и плюват всички, които не са на тяхното менение (а то е обичайно да плюваме всички) Приятелю Джетли (сигурно си се опитал да напишеш Jet Lee но и това като компютрите го знаеш много добре) бих ти предложил да се обърнеш с нормален тон към доставичка, да ПОМОЛИШ за диагностика, да спреш да смяташ торентите за критерии, да прочетеш нещо за компютрите и ежедневната работа с него, пък ако искаш, се обади къде е това невероятно село да дойда да ти помогна. Аз лично ще се срамувам да се меся там, където администратор като Коко не е успял, защото подчертвам - един от най-големите хакери да не успее, та кой съм аз (ха на бас, че сте му ползвали поне 3 крака за "нещата" които сваляте с торенти). И трейсроуд до някой голям сайт, освен Гугъл, който МОЖЕ да ти сервира с тази скорост, на която си абонат - нали се сещаш, че не може да сваляш с 30МБ от сайт, който сервира на 100 000 потребителя (подсказка - умножи 30М х 100К за да видиш каква лента пък трябва да има самият сайт) А, да не забравя, в cmd десен клавиш и MARK, след това ENTER за да копираш съдържанието и PAST тук във форума. Това е А и Б на работа с компютри, приятелю мой. Спести си отговора, не смятам да ти чета халюцинациите вече. Съжалявам, че ти предизвиках бъртвежите - бъди си невеж потребител и бъди здрав.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.