Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Разяснете ми как лаптоп става GPS

Featured Replies

Здравейте. Търсих подобна тема, но не успях да намеря. Извинявам се, ако съм пропуснал нещо. Та - поднових си договора с мобилен оператор и получих / почти без пари / Toshiba NB250. Нищо особено. Понеже си имам достатъчно лаптопи реших този да го направя на GPS. Не съм запознат, затова ви моля да ме поправите, ако греша. Този модел няма bluetooth, затова т рябва да му взема usb bluetooth. След това трябва да взема bluetooth GPS. Остава да намеря нужния софтуер и да направя връзката gps - bluetooth - toshiba - software. Ако има друг начин - моля споделете го. Темите, които намирам в нета са стари и не ми вършат работа. Предварителни благодарности на отзовалите се.

Aко е Bluetooth може GPS модула да е на прозореца на колата, a лаптопа на седалката и няма да губи връзка със спътниците. Чудесни впечатления имам от HOLUX M-1000(около 80лв.). Можеш да ползваш без проблем всеки по-разпространен GPS софтуер, като iGO, Garmin, PC Navigator, Tom Tom и т.н. с такъв приемник бил той USB или Bluetooth свързан. Аз харесвам най-много iGo за лека кола или PC Navigator за камион.

Предлагат ми ТОВА за 30 лв. Да го взема ли ?

Американец? Хм, там не се ли всичко плащаше и дали няма да следват глоби за такъв начин на използуване на устройството с цел преференции за фирмите произвеждащи и тези които продават специализирани GPS устройства или апарати с вградени или опционални такива?

• Автор

Американец? Хм, там не се ли всичко плащаше и дали няма да следват глоби за такъв начин на използуване на устройството с цел преференции за фирмите произвеждащи и тези които продават специализирани GPS устройства или апарати с вградени или опционални такива?

За какво говориш ?

Дал съм линк към bluetoooh gps. Питам дали да го купя ...

За какво говориш ?

Дал съм линк към bluetoooh gps. Питам дали да го купя ...

Ако бяхте попитал за избор между няколко устройства, за да Ви се посочи по-доброто, щяхте да имате и адекватен отговор. Защо питате нас дали да си развързвате кесията или не!? Това решение си е лично Ваше. ;)

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

аз навремето 2006г. съм пробвал с холукс м-1000чрез блитут и софт - миркософт руут/май така се казваше/ е тогава картата имаше пълно описане на софия поне и гласово изпълнение. ако искаш да го ползваш като джи-пи-ес трябва да инвестираш, предполагам и в зарядно за автомобил. търси ГПС с поддръжка SiRFstar III , а не като този от сайта NMEA 0183.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.