Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Втори труп е намерен в центъра на София

Featured Replies

Без обвинение срещу Николай Русинов

Публикувано изображение

Градският прокурор Николай Кокинов смята, че убиецът на Яна Кръстева е Пламен.

Няма да повдигаме обвинения срещу Николай Русинов за убийството на Яна Кръстева на този етап.

Това каза пред журналисти градският прокурор на София Николай Кокинов. Наблюдаващите прокурори са преценили, че целият събран доказателствен материал води до извода, че истинският убиец в момента лежи в ареста.

Кокинов отбеляза, че според сведения на Русинов той е бил вечерта с Яна, употребили са голямо количество алкохол и са имали полов акт. След това си е тръгнал. Заради паниката той не се е обадил в полицията.

БЛИЦ

Сестрата на Яна за Николай Русинов:

Тя не би си легнала с този

Знам й вкуса за мъже и дълбоко съм убедена, че не би си паднала по нечовек като този.

Не ми харесва начина му на мислене. Това каза сестрата на убитата преди 20 дни в Борисовата градина Яна Кръстева Даниела в предаването „Директно Карбовски” на Нова тв за Николай Русинов.

Петко беше последният сериозен човек в живота й, каза Даниела за бившия приятел на Яна. Опитваше се да го превъзмогне и да продължи напред. Той ще си остане мъжът на живота й, но не би легнала с този, каза още Даниела.

По думите й сестра й си търсела сериозен човек до себе си и ако го е била намерила, е щяла да бъде горда и да запознае семейството си с него.

Не би постъпила така – да се запознае с мъж и веднага да прави секс с него, смята Даниела. Сестрата на Яна подчерта, че двете са поддържали връзка непрекъснато, нищо че от седем години живеят на различни места.

Озадачени сме, коментира Даниела пускането на Русинов. Надяваме се, че в полицията има добри хора, които да продължат нещата. Съдът е органът, който раздава правосъдие. Яна е убита, очаквам да оневинят и втория, не съм оптимист спрямо съдебната система, каза с огорчение младата жена.

Николай лъже и то за доста неща, категорична е Даниела. Единият път каза, че се е запознал с нея там вечерта в Маймунарника, а има доказателства, че познава Яна от 2006 г., казаха и сестрата, и бащата на Яна.

Кога е разбрал Русинов, че Яна е убита? Кой постъпва така с човек, попита Даниела по повод твъреднията на Русинов, че е оставил спящата Яна призори и си е тръгнал.

Очакваме правосъдие и дано да има такова, каза майката Росица.

БЛИЦ

Трети човек в убийството на Яна?

На местопрестъплението е открит панталон, който не е нито на Пламен, нито на Чеци

Публикувано изображение

Полицията е открила панталон на мястото в Борисовата градина, където бе убита Яна. Вероятно панталонът е на трети човек, който не е установен до момента, пише в. "Всеки ден".

Лобното място на жертвата е оформено като заслон и там се събирали дрогирани. Така че, е напълно възможно панталонът да е на някой наркоман, смятат криминалисти.

Според снимките на МВР Яна е била намерена в ембрионална поза, както свидетелства, че я е оставил Николай Русинов - Чеци. Тя била завита с шушляков спален чувал, от който не могат да се извадят отпечатъци. С него е възможно убиецът да е искал да изнесе трупа и да го скрие, а също да го е завил, за да се разлижи по-бързо трупът и да се заличат всякакви следи.

Намерени са пет косъма по тялото на Яна, но те не са годни да бъде извлечен генетичен материал, а под ноктите на жертвата няма следи.

БЛИЦ

• 2 седмици по-късно...

Позната на Чеци: Този е агресивен психопат!

„Още ме побиват тръпки, като се сетя! Николай Русинов изобщо не е такъв, какъвто го описват ! Той е агресивен психопат, способен на всичко” – това разкрива в интервю за „Всеки ден”, 26-годишната столичанка Ива Георгиева. Жената лично се е сблъсквала с Чеци по време на новогодишно празненство и никога няма да забрави тази среща. Ива още си спомня със страх преживяното с Николай Русинов, пише HotArena.net.

Ива празнува новата 2011 година заедно със своя приятелка и съпруга й в столичния клуб Бабълс. Николай Русинов също е там заедно с още един мъж. Той е видимо пиян, вероятно и надрусан. Забелязва Ива и отива при нея и приятелката й да им досажда. Те учтиво го молят да не ги притеснява, но той става все по-агресивен. След забележка от страна на мъжа, все пак Николай се отдръпнал, но продължавал настоятелно и злобно да гледа Ива.

„После дойде до мен и започна да ме гали по косата, души ме и ми шепнеше нещо в ухото! Погнусих се”, спомня си жената. Наложило се да повикат управителя на заведението, за да усмири Николай.

И това не помогнало. Накрая Русинов отишъл до тяхната маса и демонстративно счупил чаша в краката им. Охраната на заведението го изгонила.

Ива разказва, че Чеци далеч няма миловидно поведение, а се държал като престъпник. „Той е агресивен човек, който е способен да направи нещо много лошо. Психопат”, отсича потърпевшата от „набезите” на Чеци. Ива не може да твърди със сигурност, но смята, че Николай е способен на изнасилване. „Онази вечер той искаше секс и от мен, но като го отблъснах, стана опасен и агресивен”, разказва жената.

razkritia.com

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.