Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Имам проблем с фейсбук. Получих съобщение от приятел с линк към видео в ютуб, което аз отворих. Оказа се, че това е вирус. После някои ми каза, че този вирус има достъп до акаунта ми във фейсбук и ми бави компютъра. Сейвнах си ДДС и двата лог файла са на десктопа ми.. Ако ви трябва още нещо, пищете ми. Моля ви помогнете

Извинявам се, че се намесвам, но тия логове дето са на декстопа ви едва ли ще помогнат на HJT Team....Поместете ги в поста си :cool:

Здравейте,

Извиняваме се за забавянето, но екипа ни е доста зает в последно време.

Да направим още малко проверки за по-обстойнка картина:

СТЪПКА 1

Следвайте следната инструкция за работа с GMER:

• Изтеглете този файл и го разархивирайте на десктопа.
  • Временно спрете Интернет и всички работещи програми, както и антивирусната си програма (ако има такава).
  • Преименувайте GMER.exe на Tool.exe и го стартирайте.

Забележки:

1. Сканирането може да доведе до грешки, затова не предприемайте никакви действия върху редовете маркирани с "<--- ROOKIT" без да имате инструкция за това.

2. Ако GMER не се стартира или не работи коректно, не предприемайте повторен опит за стартиране. Moже да пробвате и в Safe Mode, но само веднъж.

• Ако бъде открит Rootkit, ще последва въпрос дали желаете пълно сканиране на системата. Изберете NO.
  • В десния панел на програмата ще видите какво е проверено, но не променяйте нищо. Убедете се, че на Show All няма отметка.
  • Маркирайте всички устройства: C:, D: и пр.
  • Натиснете бутона Scan и изчакайте програмата да завърши сканирането.
  • Когато завърши сканирането, натиснете бутона Save и запишете (save as) резултатите на десктопа с име: Results.log
  • Вече можете да включите Интернет.

СТЪПКА 2

Моля, изтеглете aswMBR и го запазете на вашия десктоп.

• Кликнете с двоен клин на мишката върху файла aswMBR.exe за да го стартирате.
  • Изберете Scan бутона, за да започне проверката.
  • Когато проверката завърши, натиснете бутона save log, запазете съдържанието на лог файла на десктопа и публикувайте съдържанието му в следващия си коментар.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.