Премини към съдържанието

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

tierraptor

Проблеми с инсталация на софтуер

Препоръчан отговор


Здравейте. Имам проблем с инсталацията на някои пограми. Компютърът ми е с Хр и не мога да инсталирам някои програми - едни се инсталват, а други просто след началото на инсталацията се затварят и до там. Става въпрос за програми от 2011 както и за стари отпреди 4-5 години. Същото е и с някои ири. Акаунтът на компютъра ми е администратор не би трябвало да имам ограничения за инсталации. Ако някои е имал същия проблем и може да ми помогне ще съм му много благодарен.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

1. Няма да е лошо да посочиш конкретна програма, с която имаш проблем при инсталацията. Приложенията имат системни изисквания и трябва да си сигурен, че ги покриваш-говоря за по-обемните. Освен това има версии за 32/64 битова ОС, с което е хубаво да се съобразяваш. 2. SP? Като цяло си дал малко начално инфо и е почти невъзможно да ти се отговори! Развий си въпроса от към конкретика и ще помагаме.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ти уби рибата... Сега ще се изкажа професионално: Амиии ... Виждам тука... като хвърля карти таро че имаш проблеми с ... НЕЩО по компютъра. със сигурност е нещо. Но не е друго, което работи добре. Но е нещо. Успех с решаването на проблема!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ти уби рибата...

Сега ще се изкажа професионално:

Амиии ... Виждам тука... като хвърля карти таро че имаш проблеми с ... НЕЩО по компютъра.

със сигурност е нещо.

Но не е друго, което работи добре. Но е нещо.

Успех с решаването на проблема!

Аз пък всичко му разбрах на човека ;)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Имаш ли инсталирани Microsoft Visual C++ 2005 и 2008...NET Framework 3.5 и 4.0? Както е писано по-горе...не си дал нищо конкретно!


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

1. Няма да е лошо да посочиш конкретна програма, с която имаш проблем при инсталацията. Приложенията имат системни изисквания и трябва да си сигурен, че ги покриваш-говоря за по-обемните. Освен това има версии за 32/64 битова ОС, с което е хубаво да се съобразяваш.

2. SP?

Като цяло си дал малко начално инфо и е почти невъзможно да ти се отговори! Развий си въпроса от към конкретика и ще помагаме.

Първо благодаря за активността. Не съм посочил конкретна програма, защото нямам проблем с конкретна програма, а с повечето. ОС ми е 32 битова XP SP3 машината е лаптоп.

Последния проблем, който имах е със Skype. Не можах да инсталирам по-стара версия на Skype и изтеглих най-новата от сайта. Инсталирах я след няколко опита, обаче след като стартирам скайп работи около 30 секунди след това изчезва от екрана и от таскбар-а и се появява по свое желание до минутка-две и така докато не се изнервя и я спра. Сетих се, че мо би трябва да направя ново изключение във Windows Firewall, но преди тази версия имах скайп и отметката предполагам си е там. Като се прибера ще опитам, но защитната стена не ми е изкарвала съобщение за блокирана програма, а настройките и са стандартни при блокиране на програма да известява. Другият ми комп е с Windows 7 и при него нямам никакъв проблем от 2 години насам.

P.S.

Други програми, които се сещам в момента са Mozilla firefox, Re-volt, Counter-Strike 1.6.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добре ще го караме на посоки. 1. Отвори Event Viever и погледни в Aplication и System дали няма някакви грешки, които биха могли да ни насочат. 2. Сигурен ли си, че имаш достатъчно място на дяла където се опитваш да инсталираш програмите? 3. Когато си деинсталирал дадена програма вярвам си го правил по стандартния начин, през контрол панела? 4. Каква антивирусна ползваш? 5. Използвал ли си някоя програма за оптимизация на Windows-a и ако да коя? 6. Едва ли но все пак да питам, има ли някаква вероятност да си създавал някакви групови правила?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

На мен ми намирисва на неканени гости. Най-вероятно се загнездили в другите дялове. Ако е така, темата е за друг раздел. Но за всеки случай преинсталирай на чисто ОС, като изтриеш и създадеш на ново системния дял. След приключване на инсталацията, по абсолютно никаква причина не докосвай другите дялове. Пусни си интернета, изтегли ведна антивирусна програма, обновия и сканирай целия компютър.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.