Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

usb keyboard-ът "забива"

Featured Replies

Здравейте, имам следния проблем. Взех си usb клавиатура за лаптопа (asus x59gl ; OS:WXP )работи си нормално, но от време на време "freezва" и за да заработи отново трябва да ungplugna usb-то. Въпросната клавиатура е чисто нова на настолния компютър няма проблеми и с друга клавиатура става същата работа. И за да ви спестя малко време прави този проблем във всяко USB портче.

Здравейте, имам следния проблем. Взех си usb клавиатура за лаптопа (asus x59gl ; OS:WXP )работи си нормално, но от време на време "freezва" и за да заработи отново трябва да ungplugna usb-то. Въпросната клавиатура е чисто нова на настолния компютър няма проблеми и с друга клавиатура става същата работа. И за да ви спестя малко време прави този проблем във всяко USB портче.

спрете управлението на захранването на USB портовете

да пробвал съм и работят . capnemo ще ми обясниш ли как става

пропърти на USB дивайсите. Една от опциите е за управление на захранването
  • Автор

тва във device manegera ли е . Съжалявам не съм много опитен

за да си спестиш проблемите купи си качествено захранване - 400 вата такова е към 80лв

опс, това било лаптоп... от девайс мениджъра забрани за usb root hub "power managament" (махни отметката allow this computer to turn off this device to save power) ако няма ефект просто дъното е зле опроводено и няма оправия

Редактирано от the professor (преглед на промените)

• Автор

добре оправих се и да не правя нова тема един бърз въпрос : имам този монитор LG flatron w2243s със VGA слот и го свързвам за лаптопа и като вляза във менюто за hz на монитора има възможност 60-85 hz, но след 72 hz пише out of range . Та проблема от видео картата ли е или от монитора

тоя монитор е LCD, не е flatron, кара се на 1920х1080 60hz само, освен ано не ти е проблем да си купиш друг като тоя се скапе, щото така ще стане ако го мъчиш на по високи херци, което е и безсмислено за LCD-тата

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.