Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

за блокираните антивирусни [темата е приключена]

Featured Replies

• Автор

мерси отново за съвета...но вече другата седмица направо на ремонт ще го дам на..човека който го беше инсталирал при покупката му......а мислите ли че той ще успее да го оправи

Чак пък ремонт... Не съм сигурен дали разбрахте какво написах в предишния си коментар. Както и да е, маркирам темата като приключена. Съжалявам, че не можахме да помогнем повече. Приятна вечер и успех!

• Автор

аз ви разбрах....но просто явно проблема е по сериозен.....и за това ще го занесем на човека който го инсталира да го погледне,,,,4 пъти за 1 вечер е преинсталиран и все нямаше връзка с интернет по никакъв начин нито модем нито рутер......и все пак ви благодаря за помощта

аз ви разбрах....но просто явно проблема е по сериозен.....и за това ще го занесем на човека който го инсталира да го погледне,,,,4 пъти за 1 вечер е преинсталиран и все нямаше връзка с интернет по никакъв начин нито модем нито рутер......и все пак ви благодаря за помощта

Извинявам се, че взимам отношение в тази тема и раздел, но доколкото разбрах, nologo приключи... Няма сериозен проблем, разберете го. Преинсталирали сте, ами ок, значи не сте го направили като хората. Интернет може да няма, само примерно, защото не сте включили WiFi на лаптопа, тоест, всичко е възможно, може драйвери да не сте сложили. Няма логика 4 пъти да се преинсталира, или пък 50, просто е глупаво, надявам се да го разбирате.

За това пита колегата

​Device Manager. Вижте дали има проблеми (въпросителни) с устройствата

.

Ако има въпросителни посетете сайта на производителя , свалете драйверите и ги инсталирайте.

Публикувано изображение

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

• Автор

отново благодаря....но както казах лаптопа в скоро време ще го занесем на човека който го е инсталирал първоначално а проблема му сега е.....че сестра ми каза че не открива хардуер....това поправимо ли е ? :cheers:

Споко няма непоправими неща!!! Щом не можете да се оправите сами с компа го занесете на човека който го е инсталирал първоначално.

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

да ..лаптопа ми е поправен още у дома сестра ми като го преинсталирала го е оправила само дето не успя тя да настрой настройките за интернета и затова го бяхме дали... на човека който го беше инсталирал отначалото.....и той само го е преиинсталирал отново и е оправил настройките за нета...иииии тази вечер вече ще си е при мен лаптопа :D

• Автор

а да питам как да сменя цвета на лентата с инструменти.....беше ми червена преди сега е......като сиво нещо?

Натискаш десния бутон на мишката върху десктопа ->избираш Personalize ->после от прозореца който ще ти се отвори избираш Window Color.

Редактирано от sks1897 (преглед на промените)

• Автор

може ли на български да кажеш какво и къде трябва да изпише.....защото ми е на бг компа а сега стана...благодаря

• Автор

още един въпрос : значи след преинсталирането на компютъра ми......сега като си пиша в някой сайт ...на латиница.....ми подчертава с червено буквите а преди не го правеше...как да го махна това ? още един въпрос : значи след преинсталирането на компютъра ми......сега като си пиша в някой сайт ...на латиница.....ми подчертава с червено буквите а преди не го правеше...как да го махна това ?

Само не разбирам каква връзка има това със зловреден софтуер...!Огледайте се в кой раздел се намирате...!Лека вечер..! :)

• Автор

няма общо просто ..пиша тук....защото темата е моя и е свързана с лаптопа а не ми се прави нова тема за всеки мой въпрос

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.