Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Здравейте,искам да си купя лаптоп,който ще ползвам единствено за интернет предимно,филми и музика.Не държа на марка,просто искам да ми бъде полезен за тези изброени неща по-горе и бъде що годе надежден.За предпочитане е да бъде с горе-долу добра видео карта-за да мога да си пускам от него филми Full hd на телевизора.Парите които мога да отделя за до 700лв.Ще съм благодарен ако ми помогнете да избера най-доброто за момента за тези пари.Благодаря!

Има ли начин малко да се повдигне бюджета? Аз ще предложа две нещица, колегите може и да не изкажат добро мнение. AMD са си доста топлички, но Athlona вече не е толкова топъл, а E-350-то е направо иедален, той е и по-новото поколение даже.

http://laptop.bg/laptops-acer-Aspire_5253-acer_aspire_5253_LX_REZ0C_001 Acer Aspire 5253

http://laptop.bg/laptops-acer-Aspire_5552-acer_aspire_5552__LX_R4402_085 Acer Aspire 5552

• Автор

ами,както казах,ще се доверя на този,който ми предложите,толкова +- 50 лв.примерно нямат значение,просто да е надежден и да ми върщи работа за тея неща които писах по-горе.хубаво е да е с hdmi порт,пък за процесорите не ги разбир ам много и за това ще избера което кажете че е по-добро.

О не, тоя турион е твърде стар и е същинска печка. Зимата е добре, ама... Имам го в HP Compaq 615. Бягай далеч от това нещо.

• Автор

и аз така мисля...,сякаш този е най-добър за сега-ACER-5253,само този процесор-1.66гц,не е ли твърде малък?

Редактирано от bokanegra (преглед на промените)

Аз бих го взел него защото е с най-ново поколение процесор, най-нов на пазара, хубаво видео. Недостатък е малко слабият процесор обаче...

+1 за Fujitsu-то. За тия пари нама да намериш по-добро съотношение цена/качество и три години гаранция. Просто в клас до 800лв. е без конкуренция.

E350 не е нов процесор!

Е как да не е? Това е от новото поколение APU с вградено видео в самият чип...

Доста добър от към параметри, но ако имаш още някой лев вземи това http://pcstore.bg/la...0%98%D0%AF-2391

E350 не е нов процесор!

Здравейте, Фуджицуто наистина е без конкуренция и ако тези парички над лимита Ви не са фатални, не мисля че ще съжалявате!

• Автор

Здравейте,купих си най-накрая лаптоп-HP-G62,с проц.intel core i3 2.27 GHz,4 GB RAM,и видео ATI HD 6370-512MB.Доволен съм за сега.Моля за вашите коментари,добър ли ми е изборът.Цената на която го купих е 779лв.с win home premium.

Здравейте,наскоро се регистрирах тук,но сайта вече ми стана любим.Преди няколко дни убедих нашите да ми купят лаптоп.Но ми казаха да не струва повече от 700 лева,а аз го използвам 55% за игри.Ако имате предложения ще ви съм ви благодарен.Мерси предварително.И ако може да е с ATI или NVIDIA.

Ето погледни тук. Мисля, че ще намериш нещо интересно по твоят проблем.

Здравейте,наскоро се регистрирах тук,но сайта вече ми стана любим.Преди няколко дни убедих нашите да ми купят лаптоп.Но ми казаха да не струва повече от 700 лева,а аз го използвам 55% за игри.Ако имате предложения ще ви съм ви благодарен.Мерси предварително.И ако може да е с ATI или NVIDIA.

Лаптоп и игри за до 700 лв. си е утопия...Виж за 1200 и отгоре лева, може и да се получи нещо, което що годе ще бута някакви игри.

Ама ти наистина си новобранец аз вече си намерих лаптоп за 750лв и с него ще мога да си играм игри още 1 година напред на средна резол :)

Ама ти наистина си новобранец аз вече си намерих лаптоп за 750лв и с него ще мога да си играм игри още 1 година напред на средна резол :)

1. Я сподели на нас новобранците, кой е този лаптоп дето ще можем да играем игри 1 година напред.

2. Уточни също така кои са игрите които ще вървят.

3. Изясни какво разбираш под средна резолюция

Браво бе... Е от такива като тебе после потребителите си патят. Задръж си експертното мнение да не казвам къде точно... А ако искаш: Моята аргументация в под формата на цяла тема дадена няколко мнения по-нагоре от мен! Прочети и после коментирай и се опитай да ми обориш казаното от мен!!!!!!!!!!

Ама ти наистина си новобранец аз вече си намерих лаптоп за 750лв и с него ще мога да си играм игри още 1 година напред на средна резол :shy11:

А ти кажи на този който те е излъгал, че ако имаш проблеми с игрите, той ще ти купи лаптопа на двойна цена! Ха да видим тогава какво ще те излъже...

Не искам да се караме.Ето виж този лаптоп и кажи,че игрите намя да му тръгват 1 година напред http://laptop.pc.zora.bg/catalog/product_details/noutbuk_acer_as5536g_654g50mn/

Едно е да тръгват и съвсем друго да вървят с нормални за игра FPS. Тоя процесор е един от най-неуспешните и горещи мобилни процесори, а видеокартата е 64-битова с едва 80 шейдъра, което е достатъчно за low детайли на някоя стара игра, но на това дори WoW не може да се играе нормално, а ти си взел този боклук с намерението да играеш и нови и все още неизлезли игри. Отделно, че качеството на тая кочина е под всякаква критика и ще имаш сериозни проблеми със скърцащата пластмаса и перманентно прегряване на това нещо което смело са нарекли "лаптоп". Съжалявам, ако ще те разочаровам, но си се набутал с голямо дърво и човека, който ти го е препоръчал заслужава да не пипне компютър до края на живота си

Не искам да се караме.Ето виж този лаптоп и кажи,че игрите намя да му тръгват 1 година напред http://laptop.pc.zor...5536g_654g50mn/

Лошо няма , пробвай Gta 4 (2008г),поне на средни ефекти и десктоп резолюция , ще върви "прекрасно",2-3 кадъра .

Какво остава за нови заглавия .

Такава бюджетна машина си е за бюджетни цели , не трябва да се очакват чудеса .

Безплатен обяд няма , слабо видео в комбинация с горещ процесор и посредствено охлаждане .

Такива машини са си сервизно ориентирани , и колкото и да не ги препоръчваме във форума ,

си ги купуват хората .

После се почва с теми от типа "лаптопа ми гасне " , "прегрява" .... и т.н..

Всеки си решава сам.

Успех ;)

Редактирано от thejoro (преглед на промените)

Не искам да се караме.Ето виж този лаптоп и кажи,че игрите намя да му тръгват 1 година напред http://laptop.pc.zor...5536g_654g50mn/

За тези пари ACER eMachine E732ZG е много по-добър избор, но става за подкарване на игри, не за да ги цъкаш по цял ден и на над средни настройки! Лаптоп+игри+с години няма такова животно - освен докзалите се геймърски машини. Например ASUS G73JH/JW са паднали до 900 долара, което е много добра цена за геймърска машина!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.