Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет за лаптоп.

Featured Replies

Здравейте! Мисля да си взема някакъв лаптоп, но имам нужда от малко помощ. Лаптопа ще се ползва за забавление - музика, филми, интернет, игри (падам си геймър). Бях се спрял на Acer Aspire 5750G - Intel i5-2410M, 8GB RAM, nVidia GT 540M 2GB, но за жалост въпросният лаптоп го няма никъде в наличност... Та, ще може ли да ми препоръчате някой лаптоп подобен на този. Както казах, лаптопа ще се ползва за забавление и доста игри. Настолен компютър си имам, но работата ми изисква доста пътуване и няма как да си разнасям настолният компютър. Та, някой ще може ли да ми препоръча нещо, бюджета ми е около 1300-1400 лв.

В този бюджетен диапазон трудно ще намериш лаптоп, който е конструктивно достатъчно добре изпълнен, за да са оптимизирани за игри въздушните потоци на охлаждането му. В този форум има десетки теми, свързани с консултации за избор на геймърски лаптоп, в които хората, които наистина разбират, пишат едно и също - "геймърски лаптопи" са само няколко модела, всичко останало са търговски трикове на продавачите. Игрички - на настолния, защото там и по-калпаво охлаждане ще издържи натоварването, ако машината търкаля дадената игра задоволително. И още нещо - какви игри възнамеряваш да играеш на този лаптоп? Има разлика между тези, който вървят с Уиндоус, онлайн-игрите и тежките заглавия, излезли в последните няколко месеца. С последните определено ще имаш проблем. Не, че няма да ги движи кой да е лаптоп за посочените от теб пари, но въпросът е колко често ще посещава сервиз и каква продължителност на живота му си предвидил.

• Автор

Acer-а ми разби представите! :) Благодаря! :( Нов фаворит! :) Мисля в понеделник да отида до PCStore направо. :) Благодаря Ви за помоща! :) @MIIGLENE, ако си от София, пиши ЛС! Заслужаваш почерпка!

Acer-а ми разби представите! :)

Много е велик

Благодаря! :(

За нищо

Нов фаворит! :)

Ами надявам се да ви хареса

Мисля в понеделник да отида до PCStore направо. :)

Решение ви трябва пък при взето добро решение ви остават 840 Минутки да си го вземете

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Благодаря Ви за помоща! :)

За нищо

@MIIGLENE, ако си от София, пиши ЛС! Заслужаваш почерпка!

Благодаря моята почерпка е това че сте доволен от избора

успех мнохо и със много здраве да си се радвате за покупката от мен лек и спокоен ден и успешна седмица

Редактирано от MIIGLENE (преглед на промените)

MIIGLENE дал си отвратителни предложения. До колкото можа да се разбере от ужасно разхвърляния ти пост, всички машини които си предложил са със старата генерация процесори спряни от производство и всички са нисък клас машини в които е наблегнато единствено на малко по-мощен хардуер, а изпълнението е гадно. Корпуси от скапана пластмаса, лошо проектирано охлаждане, което бързо се задръства с прах(съответно започват проблеми с прегряването), лоши дисплеи и скапани, силно тракащи клавиатури. В този ценови клас не се продават лаптопи за игри, каквото и ще да твърдят търговците. Не че не може да се играе от време на време, но изобщо не е препоръчително лаптопа да е само за това. Хубавите машинки в тоя ценови клас са FUJITSU Lifebook AH531, HP ProBook 4330s, Lenovo IdeaPad Z570, DELL XPS 15 L502x

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.