Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Куче-гратисчия се вози в столичен автобус

Featured Replies

Публикувано изображение

Куче с твърдо установени навици пътува почти всеки ден по маршрута Орлов мост - ул. "Граф Игнатиев" на автобус 604, разказаха удивени пътници.

Песът, който вероятно е немска овчарка, се качва от точно определената спирка. Кучето застава кротко на площадката за правостоящи близо до вратата.

След това внимателно слиза на "Графа", изчаквайки пътниците пред себе си.

БЛИЦ

Кого ли чака и търси милото ?

:(

Куче с твърдо установени навици пътува почти всеки ден по маршрута Орлов мост - ул. "Граф Игнатиев" на автобус 604, разказаха удивени пътници.

Песът, който вероятно е немска овчарка, се качва от точно определената спирка. Кучето застава кротко на площадката за правостоящи близо до вратата.

След това внимателно слиза на "Графа", изчаквайки пътниците пред себе си.

БЛИЦ

:*

Преди години имаше едно такова в 120, качваше се на нашата спирка и слизаше на Пожарната :(
  • Автор

Те са като Хачико -

може би,сигурно...

http://www.vbox7.com/play:645505e2

:(

Дано си намери нови добри стопани!

По-скоро новината трябва да започва с "Изключително мързеливо куче се вози гратис ..." Разстоянието от моста да графа е 500 метра

По-скоро новината трябва да започва с "Изключително мързеливо куче се вози гратис ..."

-и не само мързеливо(и) но и нагли-откакто гласуваха Закон в тяхна защита,те усетиха това-че станаха по-привилегировани-наблюдавам го в нашия град,и по-специално група хайти,които по цял ден стоят пред Градските хали(бившите) и поради наличието на не едно и две заведения за хранене и закуски наоколо,се е превърнало в сборище и постоянен бивак на кучета-хранени с отпадъци от ресторантите и с закуски от минувачите,някои имат вид на дивани-лежат в разхвърлен безпорядък,без да им пука че хора минават от там,най-нахално одушват минувачите отблизо и техните чанти-не веднъж съм забелязвал,как,предимно жени,излизащи от магазина с чанти с покупки,биват наобиколени от няколко угоени помияра,които усилено нюшкат торбите с покупки и при плахите опити на жените да ги пропъдят започват хоров,настървен лай-ще кажеш,едва ли не-оп,извинете че ви закачаме и не ви даваме от интересуващото ви от чантите;другата част от продължението преминава след залез слънце,когато вече отпочинали и похапнали(външния вид им го издава) започват кучешки игри,отново без да се съобразяват с минувачите,и понякога за разнообразие,може би,налитат на някой от тях,а да не припомням случай от миналото лято,когато няколко кучета събориха дете и се опитаха да си играят с него(дали)-дали детето си е помислило същото каквото и кучетата-не,скъса се от рев,а десетина секунди по-късно бе вдигнато от земята,тъй като кучетата тогава развалиха кръга около него и може би,родители,може би минувачи,които преди това не бяха се престрашили да пресекат кучешкия кордон,го взеха и се отнесоха...нагли,изключително нагли станаха,след като усетиха че хората,поради страх от новоизлюпените,античовешки закони взеха да ги заобикалят,престанаха да ги гонят и едва ли не ги причислиха към градския арбитраж-не искам да остана грешно разбран,но между домашен любимец-в случая куче,а с Хачи и сравнение не може да става,и уличните помияри,разликата е огромна-НЕ може да се получават такива парадокси,и такава свободия,до там,че едно куче да се разполага като бей на ляво и на дясно и да се чувства,едва ли не,превъзхождащо човека,заради постоянно растящата популация и увеличения им брой и законите които ги защитават-днес се е качило в автобус-утре и в колата ми(ви) ще поиска-на когото са му мили и драги и не ще да гледа тормоз и издевателсво над тях-да си ги прибере в тях-"твърдо установени навици"-твърде търпеливи и толерантни хора-на мен ще ми искат пари за транспорт а то ще се вози на аванта-не могат да му поискат пари ли?-да го изхвърлят тогава-в закона не уточнено че трябва и да им търпим животинските приумици.... :rolleyes:

-и не само мързеливо(и) но и нагли-откакто гласуваха Закон в тяхна защита,те усетиха това-че станаха по-привилегировани-наблюдавам го в нашия град,и по-специално група хайти,които по цял ден стоят пред Градските хали(бившите) и поради наличието на не едно и две заведения за хранене и закуски наоколо,се е превърнало в сборище и постоянен бивак на кучета-хранени с отпадъци от ресторантите и с закуски от минувачите,някои имат вид на дивани-лежат в разхвърлен безпорядък,без да им пука че хора минават от там,най-нахално одушват минувачите отблизо и техните чанти-не веднъж съм забелязвал,как,предимно жени,излизащи от магазина с чанти с покупки,биват наобиколени от няколко угоени помияра,които усилено нюшкат торбите с покупки и при плахите опити на жените да ги пропъдят започват хоров,настървен лай-ще кажеш,едва ли не-оп,извинете че ви закачаме и не ви даваме от интересуващото ви от чантите;другата част от продължението преминава след залез слънце,когато вече отпочинали и похапнали(външния вид им го издава) започват кучешки игри,отново без да се съобразяват с минувачите,и понякога за разнообразие,може би,налитат на някой от тях,а да не припомням случай от миналото лято,когато няколко кучета събориха дете и се опитаха да си играят с него(дали)-дали детето си е помислило същото каквото и кучетата-не,скъса се от рев,а десетина секунди по-късно бе вдигнато от земята,тъй като кучетата тогава развалиха кръга около него и може би,родители,може би минувачи,които преди това не бяха се престрашили да пресекат кучешкия кордон,го взеха и се отнесоха...нагли,изключително нагли станаха,след като усетиха че хората,поради страх от новоизлюпените,античовешки закони взеха да ги заобикалят,престанаха да ги гонят и едва ли не ги причислиха към градския арбитраж-не искам да остана грешно разбран,но между домашен любимец-в случая куче,а с Хачи и сравнение не може да става,и уличните помияри,разликата е огромна-НЕ може да се получават такива парадокси,и такава свободия,до там,че едно куче да се разполага като бей на ляво и на дясно и да се чувства,едва ли не,превъзхождащо човека,заради постоянно растящата популация и увеличения им брой и законите които ги защитават-днес се е качило в автобус-утре и в колата ми(ви) ще поиска-на когото са му мили и драги и не ще да гледа тормоз и издевателсво над тях-да си ги прибере в тях-"твърдо установени навици"-твърде търпеливи и толерантни хора-на мен ще ми искат пари за транспорт а то ще се вози на аванта-не могат да му поискат пари ли?-да го изхвърлят тогава-в закона не уточнено че трябва и да им търпим животинските приумици.... :)

Мале, мале Вие осъзнавате ли че имате сериозен проблем. Говорите за кучетата все едно са хора, явно нищо не разбирате от кучета. Особено последното изречение е разбиващо :eek:

Дано всичко това да сте го казали с чувство за хумор, а аз да не съм разбрал правилно !

Мале, мале Вие осъзнавате ли че имате сериозен проблем. Говорите за кучетата все едно са хора, явно нищо не разбирате от кучета. Особено последното изречение е разбиващо :eek:

Дано всичко това да сте го казали с чувство за хумор, а аз да не съм разбрал правилно !

Не е бъзик, сериозно ги мисли :)

Лично мен ме разби :)

.......Вие осъзнавате ли че имате сериозен проблем. Говорите за кучетата все едно са хора...........

........... а аз да не съм разбрал правилно !

-ако във Вашите очи Аз имам проблем,то така е и във Моите за Вас-Наистина не сте разбрали правилно,почти сигурно,Нищо-това,за което съм писал,е тоталното отношение на определени хора към кучетата и въз основа на това-реалната ситуация,поне в моя град и близо до моето работно място-дефакто, не ми трябва да разбирам от кучета-очевадно,вие сте специалиста по кучешките въпроси и отношения,щом сте обърнали внимание и подчертали,излишно в черна оцветка,използваните от Мен,в Преносния смъсъл,обяснения за четириногите,а не за хората,търпящи безхаберието на когото и да било по въпроса,чрез което съм обърнал внимание на неправилното отношението към тях,и последствията от това-не ме интересуват кучетата-вълнува ме човешкия фактор,и впоследствие,вредите които допринасят бездомните,но защитени със Закон,кучета,така че да не говорим за "сериозен проблем"-за Мен,са с такъв тези,които отдават повече значение на животните,конкретно-бездомните,за които в друг раздел има достатъчно новини и инфо относно "неправомерните" им действия спрямо хората-отново-Аз не говоря за кучетата все едно че са хора-такова е отношението,може би,на всеки друг,но не и на Мен,и относно това-сериозно ли го мисля-няма какво да мисля в случая-коментирам това което виждам,и не се притеснявам от това,а То е сериозно,ноооо-кой,както го вижда...... :wink12:

не знам как се познава бездомно ли е кучето, но във Варна бездомните имат копче на ухото... тоест това изглежда да е домашно... може би ходи по стъпките на стопанина си... тренирано куче може да надуши следата на човек, който се качва на едно място в кола и слиза на друго даже след дни...

Редактирано от the professor (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.