Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Рестартиране на системата - проблеми

Featured Replies

Ами не знам какво да те посъветвам, освен да му дадеш десен клик и Uninstall на този Unknown device и да видиш как е след някой и друг рестарт...

Shuurfak rai Shedler дали е възможно проблемът да идва от това,че съм забранил мрежовата карта на дъното/сега се сетих :wors: / до сега не ми е правила такива проблеми.Да не пребързвам да Uninstall-на този драйвър,че може да се бъгяса нещо.Ще резреша мрежовата карта на дъното да вида дали ще продължи проблема.Ще пиша какво е станало.Ако не стане ще махна този драйвър.

Редактирано от black hawk (преглед на промените)

Проблемът се оправи като разреших мрежовата карта на дъното и след като рестартирах компа не ми изписа,че иска да инсталирам драйвъри.Защо се получава така след като съм забранил мрежовата карта на дъното ми иска драйвъри/може би за мрежовата карта/,а като е разрешх се оправи?Но като проверх в Device Manager пак даваше този драйвър,че е неизвестен.Благодаря на тези които се опитаха да помогнат и най-вече на Shuurfak rai Shedler :help: .

Shuurfak rai Shedler дали е възможно проблемът да идва от това,че съм забранил мрежовата карта на дъното/сега се сетих :help: / до сега не ми е правила такива проблеми.Да не пребързвам да Uninstall-на този драйвър,че може да се бъгяса нещо.Ще резреша мрежовата карта на дъното да вида дали ще продължи проблема.Ще пиша какво е станало.Ако не стане ще махна този драйвър.

Проблемът се оправи като разреших мрежовата карта на дъното и след като рестартирах компа не ми изписа,че иска да инсталирам драйвъри.Защо се получава така след като съм забранил мрежовата карта на дъното ми иска драйвъри/може би за мрежовата карта/,а като е разрешх се оправи?Но като проверх в Device Manager пак даваше този драйвър,че е неизвестен.Благодаря на тези които се опитаха да помогнат и най-вече на Shuurfak rai Shedler :P .

Извинявай, че не съм ти отговорил :wors: ... Радвам се, че все пак се е оправило biggrin.gif ! Ама, честно казано, и представа си нямам как се получава така с тази вградена мрежова карта angry.gif ... В такъв случай бих те посъветвал да си върнеш файла volume.inf в C:\WINDOWS\inf\, ако още не си го направил...

Редактирано от Shuurfak rai Shedler (преглед на промените)

Извинявай, че не съм ти отговорил :wors: ... Радвам се, че все пак се е оправило biggrin.gif ! Ама, честно казано, и представа си нямам как се получава така с тази вградена мрежова карта angry.gif ... В такъв случай бих те посъветвал да си върнеш файла volume.inf в C:\WINDOWS\inf\, ако още не си го направил...

След като се оправи проблема върнах volume.inf на мястото му. Един последен въпрос.Защо трябваше да преместя файла volume.inf на груго място.Предварително ти благодаря за отговора.

След като се оправи проблема върнах volume.inf на мястото му. Един последен въпрос.Защо трябваше да преместя файла volume.inf на груго място.Предварително ти благодаря за отговора.

Защото файла е указанията за инсталирането на драйверите за Generic volume (всъщност точно този .inf файл е само за да не се появяват като неразпознати устройства - както при теб има Unknown device под Storage volumes) и като не го намира в папката му, Windows не те пита откъде да намери тези драйвери :wors: . Според мен ти се появява Unknown device, защото не разпонава драйверите като сертифицирани...

P.S.: Ако ти пречи това неразпознато устройство, можеш да пробваш да сложиш файловете от този архив в C:\Windows\inf, като преди това, разбира се, си запазиш твоите версии (просто ги премести някъде). Не съм сигурен, но това може и да оправи проблема (виж след рестарт дали при update-ване на driver-а на устройството ще се получи)...

Редактирано от Shuurfak rai Shedler (преглед на промените)

Защото файла е указанията за инсталирането на драйверите за Generic volume (всъщност точно този .inf файл е само за да не се появяват като неразпознати устройства - както при теб има Unknown device под Storage volumes) и като не го намира в папката му, Windows не те пита откъде да намери тези драйвери :) . Според мен ти се появява Unknown device, защото не разпонава драйверите като сертифицирани...

P.S.: Ако ти пречи това неразпознато устройство, можеш да пробваш да сложиш файловете от този архив в C:\Windows\inf, като преди това, разбира се, си запазиш твоите версии (просто ги премести някъде). Не съм сигурен, но това може и да оправи проблема (виж след рестарт дали при update-ване на driver-а на устройството ще се получи)...

Shuurfak rai Shedler страшен си човече ето резултата 147961_t.jpg.Още веднъж благодаря за помоща. :wors::clap::yanim:

Shuurfak rai Shedler страшен си човече ето резултата 147961_t.jpg.Още веднъж благодаря за помоща. :wors::wors::clap:

Радвам се, че съм помогнал biggrin.gif ! Това си беше малко изстрел "в тъмното", ама хубавото е, че проработи :) ... Честито cool.gif:yanim: !

Проблем с харддиска - сменяй IDE кабели и молекса на захранването с друг и ако пак покаже същото ........ просто се ориентирай към нов харддиск .

Оказа се прав.Харда е бил прецакан.Благодаря. :yanim::yanim::lol6:

Оказа се прав.Харда е бил прецакан.Благодаря. ;):clap::clap:

Това е един от случаите,в които не се радвам ,че съм прав .Това означава ,че ти трябва нов харддиск ,който струва пари -за съжаление обаче с всички марки и модели харддискове се случват подобни повреди.Ако харда е в гаранция ,носи го -ще ти го сменят .

Това е един от случаите,в които не се радвам ,че съм прав .Това означава ,че ти трябва нов харддиск ,който струва пари -за съжаление обаче с всички марки и модели харддискове се случват подобни повреди.Ако харда е в гаранция ,носи го -ще ти го сменят .

Харда е в гаранция и вече го смениха.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.