Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Печалба от интернет

Featured Replies

Искам да ви попитам един въпрос. Какъв вид сайт в момента може да донесе горе долу печалба?

Според зависи.Не може да кажеш този вид сайт е много платен, а другият не.

Този с повече посещения, правилно позициониран, промотиран и с разумно платени функции също. Общо взето няма тип. Зависи как ще се развие сайта и да се направи правилна политика.

• Автор

До сега съм пробвал с няколко вида сайтове : онлайн игра(като хановете) , сайт за награди(има пари в него но няма да се занимавам вече този тип сайт) и сайт за запознанства(никакъв успех , има прекалено много такива). За това искам да се допитам до вас в какво да се насоча за да имам успех.

Този, който успее да си намери подходяща и немалка целева (таргет) група от потребители. :no-no:

..................................................

За това искам да се допитам до вас в какво да се насоча за да имам успех.

Ти мислиш ли, че някой ще ти даде ей така тази информация? :)

Редактирано от gothicrock (преглед на промените)

Значи. Трябва да е правилно подбран сайта, да е правилно позициониран на пазара. Сега на практика има сайтове за всичко. Това, че ти не си успял да пробиеш- търси проблема при теб. Когато Facebook се появи не бяха 1-ви. MySpace бяха по-големите и тн. Но с правилна политика сега няма човек, който да не ги знае... Трябва да знаеш точно какво искаш от сайта. Товааа, да изкарам пари, не помага. Трябва да имаш точна идея какво ще има на сайта. Ясно и точно. Да определиш точно групата потребители към които е насочен. Няма такова нещо: сайт за всички. Винаги има една по-ясно изразена група потребители. Да направиш проучване да видиш тази група какво иска да види, да знаеш интересите, да насочиш нещата директно към тях. Да направиш хубав дизайн. Нещо, което е насочено към групата, да е семпло и да е качествено направено. Да сложиш подходящо съдържане както като тематика на сайта, така и към групата за която го позиционираш. Непрекъснато да развиваш сайта. Да направиш качествена оптимизация с цел по-добро индексиране. Да застанеш на мястото на потребителя и да разбереш той какво вижда в сайта и да позиционираш важните неща на правилните секции. Много е интересно как създателя си представя, че се чете сайта и в действителност как се чете от потребителите. Промотиране, развитие и тн и тн, Ако се спазва това сайта има шанс да пробие. А ако някой има печеливша идея, мислиш ли, че ще я сподели тук? Аз лично имам, нещо което е все още рядко срещано и съм си направил нужните проучвания точно сред целевата ми група. Само с реализацията изоставам, но няма да я споделя. Все пак сайта трябва и да ти доставя удоволствие и идеята трябва сам да си я развиеш и да ти харесва, ако е само за бизнес е малко вероятно да успееш.

• Автор

Ето сайта за запознанства който съм направил http://portal-pz.eu/index.php , но изобщо не потръгва.

1 - Това е някаква игра бе човече. 2 - Наистина ако някои има печеливша идея мислиш ли че бити я споделил тук (направо се изсмях като прочетох първия пост) 3 - quickJO ти го каза ако сайта ти не пробива - то ти си виновен, че си го създал без причина или че е направен калпаво

От рекламите също можеш да печелиш пари.

• 2 седмици по-късно...

Раздавай пари,па дали няма да го посещава?Сега е ерата на рекламата.Хората се избиват за реклами.Огледай се наоколо!

Редактирано от reletobg (преглед на промените)

Раздавай пари,па дали няма да го посещава?Сега е ерата на рекламата.Хората се избиват за реклами.Огледай се наоколо!

Абсолютно точно, НО кой би плащал за реклама, в сайт без посещаемост?! Първо трябва да си измисли наистина добра идея, да я осъществи, да разпространи сайта по някакъв начин, за да има голяма посещаемост и чак тогава трябва да се помисли за реклами... Но това е ясно на всеки...

Лесно е. Измисляш нов google и се нареждаш в 10ката по богатост в света. ;)

Нов Google. Ами Bing и BaiDu :)

Редактирано от quickJO (преглед на промените)

Лесно е. Измисляш нов google и се нареждаш в 10ката по богатост в света. :)

Това не става с нов Google, а с нововъведение, каквото е бил Google, когато се е появил. :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.