Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Парола на компютъра

Featured Replies

Здравейте, незнам дали тук е мястото на темата но не можах да намеря другаде каде да я постна. Значи брат ми и други хора само влизат в компютъра ми и правят глупости мога ли да му сложа парола и никой друг да не влиза освен мен ? моля ви спешно е !

Да. На съответният потребителски акаунт може да се сложи парола. Също така може да се настрои примерно, ако 10 минути не се ползва и да се самозаключва. С какъв Windows си (или не си с Windows?).

Ми те повечето са администраторски. Може и на BIOS да сложиш. Хубаво е дакажеш колко акаунта има компютъра и с какви права е всеки един.

• Автор

Компютъра има само един акаунт!! с Windows 7 ultimate съм! 32 бита!

Влизаш в Control Pan-->User Accounts-->Create a passwordfor your account. Ако си на български ще ти е Контролен панел-->Потребителски акаунти-->Задай парола за този акаунт.

• Автор

А после като искам да я махна ?

Ми те повечето са администраторски. Може и на BIOS да сложиш. Хубаво е дакажеш колко акаунта има компютъра и с какви права е всеки един.

Имам предвид този който е достъпен в сейф мод.

Ако не мога да се логна през нормален User - акаунт ,следващото нещо което ще опитам е да вляза като Admin в Safe mod.

Редактирано от kashchey (преглед на промените)

Е да... То и парола на BIOS се маха като се извади батерийката за 5 мин... Всичко има начин да се заобиколи ;)

• Автор

Ахам разбрах. Благодаря за бързите отговори ! а само не разбрах как се маха после самата парола ?

Е да... То и парола на BIOS се маха като се извади батерийката за 5 мин... Всичко има начин да се заобиколи :P

Прав си :)

Kon Boot boots from external media such as floppy, CD, or USB removable drives. When a PC running Windows is started with Kon Boot, the BIOS of the PC will then be hooked by Kon Boot.

After hooking the BIOS, Kon Boot will modify the Windows kernel to allow a user to bypass the step of Windows authentication procedure during Windows Logon.

The changes made to the Windows kernel are temporary only. Rebooting the PC will restore the functionality of the Windows kernel and its corresponding authentication procedures.

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=KNp4xxuwznU&feature=relmfu

Ахам разбрах. Благодаря за бързите отговори ! а само не разбрах как се маха после самата парола ?

ми от там дето я слагаш - просто като нова парола оставят полето с паролата празно и това с потвърждението празно

• Автор

Да. Разбрах вече благодаря на всички! темата може да се заключи!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.