Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Повечето игри ми сечат на следния компютър

Featured Replies

Ram 4GB DDR2

Processor-DualCore Intel Pentium E5200, 2500 MHz (12.5 x 200)

Видеокарта NVIDIA GeForce 9500 GT (512 MB)

И графиката ми се скапва и предполагам,че е от прегряване процесора постоянно е над 50°C

В началото не,но след пускане на някоя игра и след това дори и да я изключа не пада под 50°C

Пример Age of empires online като се насъбере малко повече популация има повече движение ми сече а изискванията на играта са 1GB ram 2.0ghz procesor

Фифа 2011 ми сече често,а преди дори не си е помисляло да ми сече ГТА 4 та фифа

Чистя го често

ето кутията http://prikachi.com/...45/3701445C.jpg

Без никакво натоварване само дето съм в нета и скайп

1. CPU / 1. ядро 46 °C (115 °F)

1. CPU / 2. ядро 46 °C (115 °F)

Редактирано от PorKi (преглед на промените)

Не знам как става при теб с 9500гт, като на мен с 9800гт не ми вървеше добре GTA IV. Пускаш втора тема вече. Смени драйверите на видеокартата. Направи малко диагностика на видеокартата с най-различни тестове. Порови се из форума преди да пускаш няколко теми, а реално питаш едно и също.

• Автор

Без никакво натоварване само дето съм в нета и скайп 1. CPU / 1. ядро 46 °C (115 °F) 1. CPU / 2. ядро 46 °C (115 °F)

• Автор

Не знам как става при теб с 9500гт, като на мен с 9800гт не ми вървеше добре GTA IV. Пускаш втора тема вече. Смени драйверите на видеокартата. Направи малко диагностика на видеокартата с най-различни тестове. Порови се из форума преди да пускаш няколко теми, а реално питаш едно и също.

В замунда си има тема за гта 4 как да се намали натоварването или там каквото беше доста е голяма не помня.

Какви тестове по точно не съм някакъв специалист, кажи как по точно

Само така ли ми се струва или най-близкият до PCI Express слота кондензатор е надут? post-104674-0-24513800-1313571119_thumb. Е, може просто да съм кьорав. Също и около молексите за включване на захранващи кабели май има доста прах. П.П. А и както казват колегите щайгата, е вече дърта, при това даже когато е била нова, е имала ниво на бюджетен клас система...

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

3d mark, future mark и други подобни. Имаше тема във форума, но не помня в кой раздел. Също така може да тестваш с MSI Kombustor, но гледай горе в дясно температурата, ако мине 80 градуса го спирай :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.