Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Поредният с вирус от Фейсбук [решен]

Featured Replies

• Автор

Отново се получи същия проблем, но този път файловете ги няма в папката Карантина.

искам само да попитам със каква анти-вирусна баше.

искам само да попитам със каква анти-вирусна баше.

x899, не четете правилата на раздела и по-точно ето това:

2. Не пишете в чужда тема, а само във вашата.

Считайте се за предупреден. Още един коментар тук и ще ви предложа за наказание.

marsimmar, какъв проблем има сега?

Редактирано от nologo (преглед на промените)

• Автор

Отново проблема с Уиндоуса, не се отваря и ми изписва, че копието трябва да бъде пуснато през Майкрософт

Потърсете файловете в Интернет или инсталирайте Windows, който е легален. За съжаление не мога да помогна повече, защото ще бъде против правилата на форума:

2.10 Забранено е публикуването и разпространението на незаконен софтуер като кракове, пачове и серийни номера, както и заявките за такива.

• Автор

Това означава ли че тотално са изтрити от компютъра? Защото първия път ги намерих в папката на Malwarebytes. Възможно ли е поне да ми ги изпишете т.е. втория който е за KEY_LOCAL_MACHINE,... първия го има в темата по-напред.

Защо не пробвате със System Restore? Би трябвало да имате точка за възстановяване, която да върне системата в работещо положение.

• Автор

В Safe Mode не ми е включена опцията Sistem Restore, опитах с LAST GOOD KNOW CONFIGURATION но не става, през Start Menu => Programs => Accessories => System Tools => System Restore ми излиза бял прозорец и също не може.

Хм, може да се пусне System Restore в Safe Mode. Ето как: тук

MBAM изтри преди време ето това:

c:\WINDOWS\system32\antiwpa.dll

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\Notify\Antiwpa

Не разбрах как отново бяха изтрити файловете, след като ги възстановихте веднъж.
  • Автор

И по този начин се показва бял прозорец. Ще потърся от някъде да сваля файловете, въпреки че нямам никаква представа от къде. Просто не ми се преинсталира, имам важни програми за бизнеса и след това ще ми отнеме много повече време да ги намеря. Съжалявам , че се получи така., Не знам и защо се изтриха тези файлове . Аз ги възстанових през МБАМ, но предполагам, че ОТЛ ги е махнал.

• Автор

След няколко десетки проби , най-накрая успях да го възстановя. Не мога да го обясня , вече и главата ме заболя, но съм доволен. Остана да се оправя с антивирусната.

• Автор

Няма я иконката в стартиращата лента. Не знам до колко я има и самата антивирусна, и какво върши. Преди да чистим , като натисна иконата и ми излизаше червен прозорец и не можеше да се пусне да сканира.

По-горе писах да преинсталирате антивирусната си програма. Ако сте преинсталирали антивируса и програмата не е активна, дайте още един лог от DDS.

• Автор

Май изобщо я няма. Търсих я в контрол панела и с CCleaner, но я няма. Възможно ли е да е заминала с другите зарази?

Да, заминала е. Тази фейсбук зараза унищожава антивирусите. Не разбрах дали сте инсталирали наново avast, след като ви писах.

• Автор

Вече е инсталирана и обновена , сега я пускам да сканира

• Автор

Пуснах Аваст на пълна проверка на системата и откри 1 заразен файл - OTL.exe, изтрих го и сега я пуснах отново на бърза проверка. На бързата проверка няма открит вирус.

• Автор

Не , за сега всичко е наред. Благодаря ви за помощта и отнетото време. Поздрави на целия екип на Калдата!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.