Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Романтични идеи

Featured Replies

Здравейте, проблема ми е следния - вчера приятелката ми много ме изненада и разстрой ! Каза, че вече не съм я целувал, не съм я прегръщал както преди и че тръпката е изчезнала! Дайте съвети какво да правя... аз мислех да я заведа на някое романтично място, в гората на пример и там да сложа свещи с листа и любимата й храна с тиха музика и да и се обеснявам в любов. Имайте в предвид, че момичето е специялно ! Благодаря :-)

Каза, че вече не съм я целувал, не съм я прегръщал както преди и че тръпката е изчезнала!

Бъди сигурен, че това не е истинският проблем. :clown:

• Автор

Бъди сигурен, че това не е истинският проблем. :clown:

Тогава, ако може ми кажи какъв е истинския проблем :-)

Може и да не е - а може и да е. Най-вероятно просто и липсва внимание - под вскаква форма. А щом ти е специална - ами покажи и точно това. Как да стане ли - ти си я познаваш а не ние. И да се пазите от мечките като ходите в гората

Тогава, ако може ми кажи какъв е истинския проблем :-)

Не ви знам връзката, за да ти кажа какъв е истинският проблем. Но обикновено една жена казва това, за да не каже истинската причина, която поражда проблеми. :clown:

Здравейте, проблема ми е следния - вчера приятелката ми много ме изненада и разстрой ! Каза, че вече не съм я целувал, не съм я прегръщал както преди и че тръпката е изчезнала! Дайте съвети какво да правя... аз мислех да я заведа на някое романтично място, в гората на пример и там да сложа свещи с листа и любимата й храна с тиха музика и да и се обеснявам в любов. Имайте в предвид, че момичето е специялно !

Благодаря :-)

Ще подпалиш гората с тези свещи, бе момче.

На твоята приятелка или наистина не й обръщаш внимание или й обръщаш прекалено много внимание. Така като те слушам проблемът май ти е във второто...

• Автор

Ще подпалиш гората с тези свещи, бе момче.

На твоята приятелка или наистина не й обръщаш внимание или й обръщаш прекалено много внимание. Така като те слушам проблемът май ти е във второто...

Тя самата каза, че просто няма как да си омръзнем ! И че вече сме се целували по задължение а не по любов.. и повярвайте обичам я ! :clown:

В крайна сметка ако слушаш жените би трябвало като я заведеш в гората да и фърлиш един бой - и ако и ти си и специален и те обича щи прости :clown: пък и определено ще я изненадаш :baby:

• Автор

В крайна сметка ако слушаш жените би трябвало като я заведеш в гората да и фърлиш един бой - и ако и ти си и специален и те обича щи прости :D пък и определено ще я изненадаш :D

Хаха, освен гората можеш ли да ми дадеш друга идея :S

Тя самата каза, че просто няма как да си омръзнем ! И че вече сме се целували по задължение а не по любов.. и повярвайте обичам я ! :D

Сега ще ти издам една тайна- младите тийнейджъри приемат чувствата малко хммммм изкривено, не че не ви се полага. Изпитвайте там каквото си мислите, че изпитвате, но след няколко годинки като се върнете назад ще видите, че младостта ви е идеализирала нещата около вас. В частност подобните любовни трепети.

И, а да, когато на една жена и стане скучно си създава драма, дори такава да няма, тя просто си я измисля, за да те ръчка и да си прави интересното. Най-вероятното твоето момиче е решило да си създаде малко емоции на твой гръб. Така че, имаш два варианта или да й пристанеш на гайдата и да се правиш на шут в знак на любовта си, или да си дадете почивка.

• Автор

Сега ще ти издам една тайна- младите тийнейджъри приемат чувствата малко хммммм изкривено, не че не ви се полага. Изпитвайте там каквото си мислите, че изпитвате, но след няколко годинки като се върнете назад ще видите, че младостта ви е идеализирала нещата около вас. В частност подобните любовни трепети.

И, а да, когато на една жена и стане скучно си създава драма, дори такава да няма, тя просто си я измисля, за да те ръчка и да си прави интересното. Най-вероятното твоето момиче е решило да си създаде малко емоции на твой гръб. Така че, имаш два варианта или да й пристанеш на гайдата и да се правиш на шут в знак на любовта си, или да си дадете почивка.

За почивка и дума не може да става ! И аз и тя сме на мнение, че ако се разделим за малко после няма да е същото !

Нали се сещаш че хората много лесно свикват с по-хубавото и по-хубавото...всяко нещо поомръзва и ти се иска повече и повече. Някак си ми се струва че ти се лигави просто. Иска да и се доказваш и т.н. Ако наистина си я обичаш а тя не разбира и без приказки - някакси куца цялата работа.

А може и просто да те подготвя да ти каже нещо, което няма да ти хареса.

Мда, това се нарежда някъде до репликите "Проблема не е в теб, в мен е" иии "Нека останем приятели" и други подобни изтъркани фрази. Или се готви да сложи край или си прави интриги за да ѝ е забавно. Не ѝ се връзвай чак толкова ами си извади главата от задника, изплюй си топките и настоявай да ти даде точен отговор какъв ѝ е проблема. Щото 100% не е това за което си мрънка.

Не си у ред изобщо бре -

ще пали свещи у гора майко мила

• 2 седмици по-късно...

Моят приятел за Нова година ми направи изненада, за която не съм си и мечтала.. стая със свещи по земята във формата на сърце.. кристални чаши със шампанско, листенца от рози.. определено тази обстановка ни предразположи за следващото нещо много повече, отколкото както обикновено.... Момичетата обичат цветя- подари ѝ букет например с брой стръкчета от любимото ѝ цвете колкото датата ви на започване на връзката.. картичка, ако обича някаква храна (шоколад).. Разпитай ако има брат или сестра какво обича,води я някъде,може да ѝ подариш ваша снимка в рамка. Има варианти :) Успееех !!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.