Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет за Лаптоп до 900 лв

Featured Replies

Добър ден , възнамерявам да си закупя лаптоп до 900 лева като игрите не са приоритетни дори почти сигурно изобщо няма да се играят.Ще съм благодарен ако ми предложите варианти за тези пари. Като много е важно независимо от местата от които предлагате лаптопа да има международна гаранция защото ще ми е нужен за чужбина. Забравих да кажа става въпрос за 15 инчов. Благодаря предварително!

Редактирано от Go6KoOo (преглед на промените)

Lenovo G570A - 919.00 лв с ДДС с 24 месеца м/у народна гаранция и 2-ро поколение i3 2310М със вградено в процесора видео HD3000. Според мен е правилният избор. Хубаво е и една застраховка за 31 лв за 1 година. Тя покрива всичко, което гаранцията не покрива- заливане с вода, изпускане, токов удар и тн.
  • Автор

Lenovo G570A - 919.00 лв с ДДС с 24 месеца м/у народна гаранция и 2-ро поколение i3 2310М със вградено в процесора видео HD3000. Според мен е правилният избор. Хубаво е и една застраховка за 31 лв за 1 година. Тя покрива всичко, което гаранцията не покрива- заливане с вода, изпускане, токов удар и тн.

аз видях Acer-и на подобни цени с подобни параметри ама това доста ми допада да точно нещо такова търся и все пак ще сам благодарен и на още идеи

Ето това е идеалната машина http://shop.ibs.bg/s...225788F004D7741 за твоите пари :tongue2: Извинявам се, не видях че са предложили преди мен същия.

Редактирано от kolev_74 (преглед на промените)

Мога ли да попитам каква е причината да предлагаш лаптоп със 100 лв над бюджета?

Причината е че, такава машинка не се купува много често и според мен е по добре да не е с вградено видео и с по голям HDD.Мисля дали 80 лв покриват 1GB видео карта,2GB RAM памет,250GB HDD.Но това си е мое мнение и не искам да го налагам на друг.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.