Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за конфигурация

Featured Replies

Както казах и преди това е чудесно решение в което се набляга на вграденото видеото. Демек ако няма да се купува отделно видео но искаш да джиткаш и по някоя игра освен да гледаш филми.

• Автор

Както казах и преди това е чудесно решение в което се набляга на вграденото видеото.

Демек ако няма да се купува отделно видео но искаш да джиткаш и по някоя игра освен да гледаш филми.

еми значи няма какво да му мисля повече ако това е моята конфигурация само трябва да измисля от къде да я взема дано някъде из градските сервизи някоя част по евтино.Благодаря ви много ще гледам темата тази вечер ако имате да ме поправите някъде съм готов да слушам благодаря много за сега

• Автор

Дъно: Gigabyte PA65-UD3-B3, H61, DDR III 1333/1066, SATA III, RAID, USB 3.0, GLAN, LGA1155 Процесор: i3-2100, 3.10GHz, 3M, BOX, LGA1155 Рам: Kingston 2 x 2GB DDR III 1600 HyperX Hard: WD 500GB 7200 32MB SATA III Black Кутия и захранване: CX-0658, 400W, BLACK Това е една нова конфигурациика която отговаря на бюджета ми и ми е нужно мнение след хилядата мнения от специалистите които попитах това е един почти финализиран вариант на конфигурацията ми и ще съм благодарен ако повече от един човек я одобрят. Захранването ми е достатъчно ако не е ще го сменя когато вземам видео кутията ми е достатъчно добре не ми трябва толкова специална. Благодаря предварително! ПС: Извинявам се за Double поста сега видях че последното мнение е било мое

Редактирано от Go6KoOo (преглед на промените)

След многото мнения от специалистите може да се забележи, че твърдо се държи на захранването и най-вече то да не бъде случайно!

Със захранването шега не бива. То е "сърцето" на конфигурацията, което "изпомпва" нужната енергия за работа. При повреда в захранването в едно 80-85% от случайте заминава я дъно, я хард, я нещо друго. Задължително е да не се пести точно от този компонент.

• Автор

След многото мнения от специалистите може да се забележи, че твърдо се държи на захранването и най-вече то да не бъде случайно!

Това е факт да аз не говоря само за тукашно мнение. просто за моментната ситуация нямам възможност за друго захранване и това от кутията ми е достатъчно за това говоря. В момента въпроса ми е по скоро за останалата част от конфигурацията

Ми защо не спестиш 20-тина лв от "Черният" HDD. Разликата със "Синият" WD е в гаранцията- 3 с/у 5 години и "Черният" е с малко по-бърз, но не чак толко чувствително. Ако вземеш само кутията пестиш 22 лв и още 20 от харда- 44 лв. За 44 лв взимаш FORTRON FSP350-60APN, 350W, което в сравнение с онова в кутията е по-добро. Трудно и то ще се нарече хубаво, но е по-близко поне.

• Автор

ма не ми трябва толкова само за захранването има да се мисли за кутия пари не ми се дават не държа.Да няма да правя самолет не ми трябва за толкова сериозна конфигурация че да мисля за въздушни потоци и т.н. захранването идеята ми беше сега просто да зема това захранване което е с кутията защото ще ми излезе най ефтиния вариант от който мога да спестя. Защото от който и друг компонент да спестя сега после ще дам сумати пари пак за друг а захранването сега ще ми струва там 30 лв ли нещо такова после ще зема едно хубаво захранване да не го мисля поне и така. ПС: Сега направих някакви сметки пак имам 80 лв за захранване максимум ако променя харда стават 100

Редактирано от Go6KoOo (преглед на промените)

За 100 лева качествено захранване друго освен това няма :ohmy: -> Seasonic SS-430GB, 430W

• Автор

е за това е форума влязох в бюджета оразях от харда сложих блу сложив рамта да е 2x2 а-дата и успях да се вкарам в парите и без това нямаше нужда от 1600 рам

Да, това е на Enhance и няма нищо общо с посредствените GX550 и нагоре. Coolermaster видяха на къде отиват нещата със Seventeam и се отказаха от услугите им.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.