Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с facebook

Featured Replies

От 2 дена нещо не може да ми се включи facebook-a.И от моя комп не само моя а и на други.Ето как ми стой Публикувано изображение

Благодаря предварително.

На кой интернет доставчик си? Тези, които се оплакват от проблема на същия доставчик ли са?

• Автор

Значи от internet explorer ми влиза а от mozila не ще.

Значи от internet explorer ми влиза а от mozila не ще.

При мен пък от известно време един сайт ми го отварят IE, "Google Chrome", но не и "Мозила".

Редактирано от ACCESS DENIED (преглед на промените)

Не знам дали е от това, но понякога прави много тъпи номера заради кеша.Пробвайте да го изтриете.

От 2 дена нещо не може да ми се включи facebook-a.И от моя комп не само моя а и на други.Ето как ми стой

Благодаря предварително.

Браузера почистен ли е откъм кеш, кукита и т.н. скоро? Ползват ли се някакви добавки? Между другото: отдавна мина модата на Mozilla Firefox и тепърва почва да отминава модата на "сурат тефтера"!

:)

Браузера почистен ли е откъм кеш, кукита и т.н. скоро? Ползват ли се някакви добавки? Между другото: отдавна мина модата на Mozilla Firefox и тепърва почва да отминава модата на "сурат тефтера"!

Което много ме радва ;)

Кой ще замени Мозилата?

Кой ще замени Мозилата?

По мое мнение Хром е по-добрата алтернатива.

Едит: предлагам да спрем с офтопика

Редактирано от inferno16 (преглед на промените)

предлагам да спрем с офтопика

Прав си, сега към темата, аз предлагам да си вземеш Google Chrome ако си с по-слаб компютър, защото Chrome е около 6 пъти по-бърз от мозилата и тръгва на най-бавните компи, а най-бързият е Safari 5 (или по-нов), но използва много рам и е за по-силни компи, ако не можеш да избереш ми дай инфо за компа ти (рам, процесор...) и ще ти кажа кой е за теб.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.