Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Моят сайт

Featured Replies

Предлагам в тази тема, всеки който има сайт да си публикува сайта ( Линк и лого или банер към него) :no-no:

Моят сайт: http://www.freespace-bg.eu/

Лого, банер: Нямам в момента

Предлагам в тази тема, всеки който има сайт да си публикува сайта ( Линк и лого или банер към него) :)

Моят сайт: http://www.freespace-bg.eu/

Лого, банер: Нямам в момента

Честито!Пожелавам Ви сайта да се развие и да имате много потребители! :P

П.П.Между другото IP.Board ли използвате?

Честито!Пожелавам Ви сайта да се развие и да имате много потребители! :)

Да IPB използват и дано се развие и от мен :(

Честито!Пожелавам Ви сайта да се развие и да имате много потребители! :)

Да IPB 3.2.2 (Легална) :D

Регистрирайте се - моля Ви ;)

Да IPB 3.2.2 (Легална) :scared2:

Регистрирайте се - моля Ви ;)

Искам само да попитам от къде взе толкова пари, защото като сметна само някои от вашите екстри сумата става $238.47 ?

Искам само да попитам от къде взе толкова пари, защото като сметна само някои от вашите екстри сумата става $238.47 ?

Защо не?Може и да ги има средствата ,дали ще са спестявания и т.н. няма значения!Щом сте сметнали толкова долари,това не означава,че форумът и краден или нещо такова,явно човека просто ги има! ;)

Поздрави! ;)

Голям смях! ;) Тоя спейс е бившото пп-фрее...от което си изпатих! Не се съмнявайте в думите ми... Това нещо на всеки 2 седмици ще се разваля! А да стана Администратор там...единствено да отстраня собственика! За доброто на форума!!! ;)

Alain_Delon Какво искаш да намекнеш, че форума ще си отиде бързо ли?

Защо не?Може и да ги има средствата ,дали ще са спестявания и т.н. няма значения!Щом сте сметнали толкова долари,това не означава,че форумът и краден или нещо такова,явно човека просто ги има! :wink12:

Поздрави! :)

Разбирам спестявания но това са само чата и галерията

А ако сложим цени на :

Тема->

Видео->

Модула за новини->

(Не съм дал истинските имена на модулите, защото не ги знам всичките)

Не че имам нещо против теб или форума ти, но ми е трудно да повярвам да дадеш минимум 300$ за сайт, който буквално няма бъдеше(нищо лично).Сега ще обясня и защо смятам, че няма бъдеще, защото:

• Всичките потребители са негови приятели или колеги
  • Не го рекламират
  • Не е сериозен екипа или администратора помня, че този сайт има много бащи да го нарека един от тях беше pp-team.eu(не е реклама) или подобно
Не искам да обидя никого с моето послание, но екипа трябва да се стегне ако искате сайта да се развие.

Поздрави от мен MrGKanev.

Редактирано от MrGKanev (преглед на промените)

Не защитавам facegoogler-2,но ще кажа че от invision имат хостинг планове на които си има инсталиран ипб с всички модулии са по 10-тина долара на месец.Ако това бившия pp-free 100% сайта е с нелегален софтуер и скоро ще бъде затворен.

Vesssko95 как така заради нелегален софтуер то почти всеки сайт буквално вече има пиратско съдържание.

IPB то е легално, Галерия - нямаме :)

Чата - е безплатен...

Видео системата не съм я плащал аз, един приятел ми я даде...

Снимки - Това е за качване на снимки на нашия хостинг.....

Тоест общо излизат - $149.99,

+- (50 лева за хостинг(български е хостинга затова))

Не намеквам нищо! Всъщност проблемът Ви е,че нямате поне 20 години като възраст. А останалато е ясно...детски форуми еднодневки. Понякога без дори да разбирате,колко отрицателни ...хайде неща да са! Това не е детска игра!!! ------------------------------------------------ Администратор под 20 години...няма визия нито за екип- нито за развитие! Импулсивно не се дават права на...други деца :) или на непроверени хора... Дори 15 дневният срок за всички предложени от мен не беше спазен... ------------------------------------ :)

Редактирано от Alain_Delon (преглед на промените)

Alain_Delon има толкова много администратори, който са под 18 години дори.Но също така има и хора, които са на 20-30 и пак не стават за администратори затова възрастта няма значение, а опита.

Хм...обясних го точно, мисля! ----------------------------- Ако от Варна ти дадат права да администрираш 7 човека... може да се пробваш! ----------------------------------------- А я дай идея как да направиш 100 потребителя за около...50 дни! Админе... :) -------------------------------------------------- И още...компрометиран форум в мрежата няма кого да излъжете повече...

Ха-ха много смешно :).Този въпрос, защо да ти го отговарям аз бе "бате" нали ти си по-голям повече знаеше независимо какво...... ;)

Прочети по-горе...детенце!!! -------------------------------------- Не че,не мога да Ви вдигна... не искам!

Тогава как ще интегрирам сайта с форума, като интеграцията струва 500 рубли или 18-19 долара?

Интеграция IPBoard 3.2.1 & DLE 9.3

http://www.plati.ru/asp/pay.asp?idd=1183586

Моля вече да престане спама!!!

========================================================================================================

Нови мои сайтове:

http://www.gfx-bg.eu - Photoshop форум :shake_puter:

http://8aklas.eu - Сайт за моя клас.... (В процес на разработка)

До 2 дни ще бъде пуснат сайта за класа ми :D

• 5 седмици по-късно...

@Alain_Delon you so do funny ;) at all. You are not a kid, ok, but don't act like a kid... My website is http://fucomics.net , well I got 20 more websites, but they are not completely ready for use.

• 1 година по-късно...

Малко ми е странно как тази тема не е била изтрита, но щом не е ще си споделя и аз сайта - Уеб сайт

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.