Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Fifa 12 - всичко за играта !

Featured Replies

Здравейте,виждам,че много хора имат проблеми и искам да помогна. За тези с проблемите с джойстиците: Пробвайте да сложите този имулатор: http://dox.bg/files/dw?a=270795ce6d Изтегляте го и го слагате в Устройство/FIFA 12/Game Просто го поставяте и всичко трябва да се оправи. За тези с проблемите с самата игра: 1. Пробвайте да отиде в папката със сейфовете на играта и има една папка instance0,влезте в нея и дайте на файла десен бутон после изберете отметка на Read Only.Пробвайте такал 2. Ако не става по първия начин пробвайте да инсталирате най-новите драйвери на видеокартата си. Тези които са с AMD Athlon процесор да ви кажат да им дам един драйвер,с който също може да се оправят проблемите. За драйвери на eNVIDIA посетете този сайт: http://www.nvidia.com/Download/Find.aspx?lang=en-us За други видеокарти търсете в техните официални сайтове. Това е дано да съм помогнал.Ако има нещо пишете.ще видя има ли друго нещо какво да се направи.

• Отговори 91
  • Прегледи 30k
  • Създадено
  • Последен отговор

Такааа Момчетааа имам нужда от ПОМОЩ :):( искам да играя с джойстик, но имам 1 проблем като цяло всичко е 6, само това че в момента в който някой от играчите ми получи топката и я удря на някъде без да пипам нищо... а на глупавия ПЕС 12 не прави така... как ли не въртях контролите, нищо ... моля ви помогнете... Надявам се

Hanibal_Lektar има решение за проблема ми :(

Такааа Момчетааа имам нужда от ПОМОЩ ;):( искам да играя с джойстик, но имам 1 проблем като цяло всичко е 6, само това че в момента в който някой от играчите ми получи топката и я удря на някъде без да пипам нищо... а на глупавия ПЕС 12 не прави така... как ли не въртях контролите, нищо ... моля ви помогнете... Надявам се

Hanibal_Lektar има решение за проблема ми :(

Здравей,не прочети ли поста,който аз бях написал преди твоя.Пробвай така да видим дали ще подейства.

Здравей,не прочети ли поста,който аз бях написал преди твоя.Пробвай така да видим дали ще подейства.

Сайта сам ли ми намира каква ми е видео картата?

Сайта сам ли ми намира каква ми е видео картата?

да, ама ми намира старата по точно вградената видео карта джеФорсе... а аз имам друга 1 ГБ съм си купил и сам съм я слагал :tongue2:

да, ама ми намира старата по точно вградената видео карта джеФорсе... а аз имам друга 1 ГБ съм си купил и сам съм я слагал ;)

Ти на колко години си,като те гледам на снимката си доста по-голям от мене?Разбери й параметрите с помощтта на програмата Everest и ги попълни в полетата.

Ти на колко години си,като те гледам на снимката си доста по-голям от мене?Разбери й параметрите с помощтта на програмата Everest и ги попълни в полетата.

на 21 години съм 1-во имам еверест 2-ро знам и параметрите работата е там че не мога да намеря безплатен драйвър за видео картата, не ме мисли за индианец ;)

на 21 години съм 1-во имам еверест 2-ро знам и параметрите работата е там че не мога да намеря безплатен драйвър за видео картата, не ме мисли за индианец ;)

Наистина си доста по-голям от мене.Влез в официалния сайт на видео картата си и тав търси драйвери.

Наистина си доста по-голям от мене.Влез в официалния сайт на видео картата си и тав търси драйвери.

Ами брат оправих го не е от видео картата друг джойстик си купих с аналог но когато тръгна да правя финтове с аналога прави удар с него как да оправя настройките?

Ами брат оправих го не е от видео картата друг джойстик си купих с аналог но когато тръгна да правя финтове с аналога прави удар с него как да оправя настройките?

Ами ти защо не ми каза,че джойстика ти няма аналог?

Ето теглиш това http://dox.bg/files/dw?a=270795ce6d и го слагаш в папката на FIFA 12 и има една папка Game,там вътре го поставяш и си готов.

• Автор

Ами ти защо не ми каза,че джойстика ти няма аналог?

Ето теглиш това http://dox.bg/files/dw?a=270795ce6d и го слагаш в папката на FIFA 12 и има една папка Game,там вътре го поставяш и си готов.

Коко , не че се заяждам ... ама проверявай какви ленкове даваш :mad: !

Публикувано изображение

Коко , не че се заяждам ... ама проверявай какви ленкове даваш ;) !

Знам,че не се заяждате,явно потребителя го е премахнал,това не съм го качил аз,един приятел ми го даде,а сега явно го е премахнал. ;)
  • 2 седмици по-късно...

Значи инсталирах играта, сложих крака, направих ония файл само за четене, и пускам си играта, моя джойстик си бачка(Xbox 360 Gamepad for windows) а като направя на брат ми настройките на клавиатурата и след това натисна бек, играта крашва. Някъде видях да си направи Гост акаунт на Уиндоус, направих го, там клавиатурата си бачка, но пък като избера от меню-то кой с какво да игра ми се местят две неща, сеедно имам два джойстика, и като натисна копчето за сменяне на играчите, сеедно съм натиснал старт бутона. Моля за помощ.

Въпроса ми е следния:може ли created players да се ползват в career mode?

Може,но трябва да си направиш нова кариера и да сложиш играча да играе в някой клуб,примерно Манчестър Юнайтед.

Хора я ми обяснете как действа, CPU GAME CUSTOMISATION като играя срещу компютъра като е на по малко % прим 20-30, примерно Goolkeepar abillity,е по-слаб или по силен вратаря ?

• 3 седмици по-късно...

Здравейте,въпроса ми е малко тъпичък но какво да правя меркалия съм.

Така по въпроса за Fifa 12 както всеки един геймър се претиснява за изискванията.

Искам до попитам ако мога да подкарам Fifa 12 поне на Low

Ето и конфигурацията ми:

Процесор-

AMD Athlon II X2 3.

Palit Daytona GF GT440 1GB 128bit DDR5

Ram-2gb

Windows XP

Здравейте,въпроса ми е малко тъпичък но какво да правя меркалия съм.

Така по въпроса за Fifa 12 както всеки един геймър се претиснява за изискванията.

Искам до попитам ако мога да подкарам Fifa 12 поне на Low

Ето и конфигурацията ми:

Процесор-

AMD Athlon II X2 3.

Palit Daytona GF GT440 1GB 128bit DDR5

Ram-2gb

Windows XP

Ще ти върви разбира се . По скоро обърни внимание проблема да не ти е софтуерен ако не ти тръгне , имам впредвид да си с Сервиз Пак 1,2 вместо 3 понеже някои игри го изискват като става въпрос за ХР , друг проблем може да има с драйвърите на видео картата може да ги ъпдейтнеш . Но като цяло откъм хардуер компютъра ти е достатъчно силен за да ти върви играта . В случая не мога да разбера защо слагат 1 ГБ видео карта с 128 битова шина , явно за да залъжат хората ,че основното, което определя производителността е оперативната памет а това далеч не е така , вярно при високи резолюции е от полза ,но нищо повече от това.

• 2 седмици по-късно...

Здравейте, искам да попитам дали е възможно да сменя номерата на играчите, защото не ми харесват :D Пробвах да изтегля Master DB Editor 12, но ми излиза, че има вирус и може да зарази компютъра ми. Благодаря предварително!!

• 3 седмици по-късно...

Здравейте ! Докато си бях с ХП играта си ми вървеше без проблем и инсталацията на релолдед си ми минаваше гладко. Сега съм с 7ца 64бит. И инсталацията върви добре, но при самото пускане на иконата ме включва в играта изписва ми фифа 12 на квадратен формат и ме изхвърля след което в папката на играта излиза файла ''ФИФАКРАШДЪМП........''. Преинсталирах я 6 пъти като внимавах много с всичките неща, които се инсталират след играта и останових, че единствената причина да ми крашва е проблем свързан с уиндолса ми след като докато бях с Хп си я играх без никакъв проблем на същата конфигурация. Моля давайте съвети какво да правя, че адски много ми се играе а не искам да пускам Песа, който тази година е по голям провал и от фифата....

Искам да попитам можели да се сложи бг коментатор ... :) благодаря ви предварително :)))

Все още не е създаден,а аз мисля,че изобщо няма да има такъв!!! :)

Здравейте ! Докато си бях с ХП играта си ми вървеше без проблем и инсталацията на релолдед си ми минаваше гладко. Сега съм с 7ца 64бит. И инсталацията върви добре, но при самото пускане на иконата ме включва в играта изписва ми фифа 12 на квадратен формат и ме изхвърля след което в папката на играта излиза файла ''ФИФАКРАШДЪМП........''. Преинсталирах я 6 пъти като внимавах много с всичките неща, които се инсталират след играта и останових, че единствената причина да ми крашва е проблем свързан с уиндолса ми след като докато бях с Хп си я играх без никакъв проблем на същата конфигурация. Моля давайте съвети какво да правя, че адски много ми се играе а не искам да пускам Песа, който тази година е по голям провал и от фифата....

Иди при сейфовете на играта намери една папка "instance0" и файла,който е вътре му дай десен бутон после сложи отматка на "Read Only".

Пробвай така,ако не стане си изтегли най-новите драйвери за видео картата ти!!!

Здравейте, искам да попитам дали е възможно да сменя номерата на играчите, защото не ми харесват :D Пробвах да изтегля Master DB Editor 12, но ми излиза, че има вирус и може да зарази компютъра ми. Благодаря предварително!!

Ами да,отиваш там където се едитват играчите и променяш. :)

Редактирано от koko_ronaldo (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Реже ми от резолюцията на екрана. В смисъл излиза ми само в центъра, а отляво и отдясно ми е празно...Как да го оправя?

Реже ми от резолюцията на екрана. В смисъл излиза ми само в центъра, а отляво и отдясно ми е празно...Как да го оправя?

Оправи го от резолюцията.Влез в папката на играта след това в Game-->fifasetup и там има един файл fificonfig от там си оправи резолюцията.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.