Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Fifa 12 - всичко за играта !

Featured Replies

Здравейте,искам да ви попитам как се играе фифа 12 онлайн,изписва ми ето това: The EA servers are not available at this time.Please try again later.Опитах много пъти не става нищо,само да отбележа че съм с WiFi.Благодаря

• Отговори 91
  • Прегледи 30k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте,искам да ви попитам как се играе фифа 12 онлайн,изписва ми ето това: The EA servers are not available at this time.Please try again later.Опитах много пъти не става нищо,само да отбележа че съм с WiFi.Благодаря

Много странно, как човек задаващ въпрос, го харесва същия? Предполагам като си купите играта...

• 2 седмици по-късно...

През ноември EA уж пуснаха масивен ъпдейт за FIFA 12,оправящ доста неща,свързано с играта,но аз така и не можах да се сдобия с него.Има ли хора,които да са я получили или някой знае ли как мога да го получа? За ъпдейтите на ЕА проверявам от Change Squads/Rosters.Това ли е начина или трябва да избера някаква друга опция от менюто?Бях прочел по форумите за FIFA 12 ,че въпросният ъпдейт трябваше да го получа автоматично след стартирането на играта или че трябва да преинсталирам играта,за да го получа.Някой знае ли нещо по въпроса?

Може,но трябва да си направиш нова кариера и да сложиш играча да играе в някой клуб,примерно Манчестър Юнайтед.

Само да изясня за нещата.Когато бъдат създадени играчи и преди началото на career mode бъде избран download latest updates играчите независимо в кой отбор играят директно се появяват,като free agents в кариерата.Може да подпишите с тях и да ги обявите за продан.Само,че през януарския трансферен прозорец никой не ги купи(друг е въпроса,че през януари трансферите са доста оскъдни в сравнение с лятото,така че през лятото другите отбори може и да предприемат повече офанзиви спрямо тях).За съжаление спрямо финансите на отборите,особено в тая фифа са се отнесли трагично.Освен че няма доходи от тв приходи,спонсори,реклами,приходи от билети,след спечеле мач не се печелят суми,както преди,а сумите,които дават след спечелена титла са меко казано смешни.Що се отнася до тактическите и стратегическите опции вместо очакваното от мен разширение в тоя елемент на играта,те още повече ги съкратиха.

Редактирано от Gondvanaz (преглед на промените)

През ноември EA уж пуснаха масивен ъпдейт за FIFA 12,оправящ доста неща,свързано с играта,но аз така и не можах да се сдобия с него.Има ли хора,които да са я получили или някой знае ли как мога да го получа? За ъпдейтите на ЕА проверявам от Change Squads/Rosters.Това ли е начина или трябва да избера някаква друга опция от менюто?Бях прочел по форумите за FIFA 12 ,че въпросният ъпдейт трябваше да го получа автоматично след стартирането на играта или че трябва да преинсталирам играта,за да го получа.Някой знае ли нещо по въпроса?

Само да изясня за нещата.Когато бъдат създадени играчи и преди началото на career mode бъде избран download latest updates играчите независимо в кой отбор играят директно се появяват,като free agents в кариерата.Може да подпишите с тях и да ги обявите за продан.Само,че през януарския трансферен прозорец никой не ги купи(друг е въпроса,че през януари трансферите са доста оскъдни в сравнение с лятото,така че през лятото другите отбори може и да предприемат повече офанзиви спрямо тях).За съжаление спрямо финансите на отборите,особено в тая фифа са се отнесли трагично.Освен че няма доходи от тв приходи,спонсори,реклами,приходи от билети,след спечеле мач не се печелят суми,както преди,а сумите,които дават след спечелена титла са меко казано смешни.Що се отнася до тактическите и стратегическите опции вместо очакваното от мен разширение в тоя елемент на играта,те още повече ги съкратиха.

Требва преди да се започне Career Mode да се нагласи на Squad да е Current Costomised,а download latest updates не е ли да се свалят ъпдейти от ЕА?Защо требва да се избере него?

Хммм въпрос на избор е,аз предпочитам да почна Career Mode с Download Latest Updates,защото преди да избереш един от трите те предупреждава,че ако избереш Default + Virtual Pro или Current Customised няма да имаш възможността да достигнеш най-високото ниво в Career Mode Leaderboards.Пък и Download Latest Updates ти дава възможността да използваш играчите в зависимост от настоящата им форма(имам предвид overall-ите) и с последните състави(титулярни,резервни,тактически и стратегически промени в даден тим към момента,промяна в изпълнителите,последните трансфери).А знаеш ли нещо по въпроса,свързан с ноемврийския ъпдейт?Ако знаеш нещо моля пиши в следващия си коментар. :wink12:

Хммм въпрос на избор е,аз предпочитам да почна Career Mode с Download Latest Updates,защото преди да избереш един от трите те предупреждава,че ако избереш Default + Virtual Pro или Current Customised няма да имаш възможността да достигнеш най-високото ниво в Career Mode Leaderboards.Пък и Download Latest Updates ти дава възможността да използваш играчите в зависимост от настоящата им форма(имам предвид overall-ите) и с последните състави(титулярни,резервни,тактически и стратегически промени в даден тим към момента,промяна в изпълнителите,последните трансфери).А знаеш ли нещо по въпроса,свързан с ноемврийския ъпдейт?Ако знаеш нещо моля пиши в следващия си коментар. :wink12:

Това,че предупреждава го знам,а аз се пускам с Default + Virtua Pro или с Current Customised. ;)

Това за ноемврийският ъпдейт беше за нещо онлайн ли,че съм забравил,припомни ми?

За това става въпрос:

http://fifasoccerblog.com/blog/massive-fifa-12-patch-coming-today/

Или иначе казано виж дали можеш ли да определиш метереологично време преди мач на кариерата?

А иначе как си набавяш финанси в кариерата освен с продажбата на играчи?А и честито!!!На 23 февруари ъпдейтнаха съставите след зимния трансферен прозорец!Публикувано изображение:clap:

Хммм,разбрах как могат да се получат промените от ноемврийския ъпдейт. http://forum.ea.com/uk/posts/list/1170563.page Трябва да се преинсталира играта,но не от диска,а от сървърите на ЕА Sports.

• 3 седмици по-късно...

За това става въпрос:

http://fifasoccerblo...h-coming-today/

Или иначе казано виж дали можеш ли да определиш метереологично време преди мач на кариерата?

А иначе как си набавяш финанси в кариерата освен с продажбата на играчи?А и честито!!!На 23 февруари ъпдейтнаха съставите след зимния трансферен прозорец!Публикувано изображение:clap:

Ами ако сакаш(искаш) много пари в Career Mode си изтегли Cheat Engine и виж в youtube как става да си дадеш пари.Аз правя така,но е дълго за обеснение,а иначе и много лесно. :) :) :)
  • 3 седмици по-късно...

Здравейте, геймъри, имам нужда от вашата професионална помощ.Купих си играта Fifa 2012 и имам следните питания: - как да си инсталирам джойстиците? предварително благодаря!!

• Автор

Ba4kO ... debarosh ... отваряте Start > Run > пишете regedit (отваря ви се прозорец) > намирате HKEY_CUURET_USER ->System->CurrentControlSet->Control->MediaProperties- >PrivateProperties->Joystick->OEM-> там ще има 3 файла може и повече, намирате файла OEMName > кликате с десен бутон след това Modify и там където пише USB Gamepad го заменяте с Logitech Cordless RumblePad 2 . Затваряте regedit и играете с вашия джойстик ... или гледайте внимателно следните клипове

Успехи !

Здравейте отново, благодаря за съдействието за джойстика - успях!! :wink12: Имам и друг проблем - създадох си отбор,но без да искам продадох двама играчи и сега не ми позволява да започна игра!Как мога да реша този проблем? :no-no: Нещо пообърках нещата!! :crying10:

Онзи ден си закупих лаптопа ACER ASPIRE 5750ZG инсталирах му windows 7 вс. както трябва , но фифа 12 не ми тръгва ... Като я включа и ми крашва и се появява в папката файл на име: CRASH_DUMB .... разрових се из интернет и установих че доста хора го имат този проблем ... става ми като на това клипче:

, инсталирах си и най-новите драйвари на Intel HD Graphis и на Intel geforce 520M , но все същото ... пробвах и с това там дето влизаш в My documents/Fifa 12/instance0/replay0.bin - правя го само за четене след това пробвам да стартирам като администратор и пак същото ... МОЛЯ ХЕЛП ...

И аз имах същия проблем като на Andrey_96 на Toshiba C660-1MT . Колко клипчета и инфо изчетох - ползата беше 0 и се принудих да инсталирам Fifa 11, която пък си вървеше супер ...

И аз имах същия проблем като на Andrey_96 на Toshiba C660-1MT . Колко клипчета и инфо изчетох - ползата беше 0 и се принудих да инсталирам Fifa 11, която пък си вървеше супер ...

на мен всичко ми върви :Х но немога без фифа :Х направо откачам ... плс помогнете

Я виж къде си инсталирал играта. Ако например си я инсталира в C:Игри(или каквато и да е папка на български език)Fifa 12. Ако папката ти е на български език я преименувай на латиница. Аз имах същия проблем и така се оправи. :)

Я виж къде си инсталирал играта. Ако например си я инсталира в C:Игри(или каквато и да е папка на български език)Fifa 12. Ако папката ти е на български език я преименувай на латиница. Аз имах същия проблем и така се оправи. :)

БЛАГОДАРЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ ОБИЧАМ ТА ВЕ ЧОВЕК МН МН БЛАГОДАРЯ !!!
  • 3 седмици по-късно...

не знам дали тук е мястото на тази тема,но все пак искам да играя тази игра отново.проблема е,че по време на някой мач целия ми компютър се изключва.моля който знае решение на проблема да пише.

Кажи каква ти е конфигурацията,провери си температурите с аида64,и кога по-точно ти изключва,след колко време игра ?

intel core i5 processor 430M (2.26GHz,3 MB L3 cache) 15.6 HD LED LCD 4 GB MEMORY NVIDIA GeForce GT 320M 1024MBVRAM 500 GB HDD това ми е конфигурацията сложил съм и снимка на температурата играта ми се изключва след около 5 10 мин игра. забравих да кажа че само на тази игра така става.

post-308115-0-40935800-1336289355_thumb.

Температурите са нормални,на един мой приятел му правеше същия проблем и беше с уиндоус 7,преинсталира на хп и проблема изчезна

Редактирано от niki_koso96 (преглед на промените)

няма да си преинсталирам компа ще търся друго решение. аз искам уин 7/

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.