Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с e5188982.exe [РЕШЕН]

Featured Replies

• Автор

Притесняват ме папките аutorun.inf, RECYCLER и $RECYCLE.BIN които както вече споменах ги виждам навсякъде по-всичките ми дялове. Притесняват ме също преките пътища които виждам на всички папки в преносимите ми дискове и флашки. Иначе системата ми си работи нормално.

• Отговори 57
  • Прегледи 6,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Притесняват ме папките аutorun.inf, RECYCLER и $RECYCLE.BIN които както вече споменах ги виждам навсякъде по-всичките ми дялове.

My Computer => Tools => Folder Options => View:

Публикувано изображение

Притесняват ме също преките пътища които виждам на всички папки в преносимите ми дискове и флашки.

Изтрийте ги ръчно...!

И малко мерки за предотвратяване на повторно заразяване с autorun-вируси..:

Изтеглете програмата NoMoreAutorun.rar. Разархивирате я на десктопа си и стартирате програмата с двоен клик Публикувано изображение

Следвай снимката:

Публикувано изображение

След това можете да използвате Flash Disinfector:

Изтеглете Flash Disinfector и го запазете на десктопа си.Изключете антивирусната си програма - някои програми дедектират Flash Disinfector като потенциално опасен. Естествено това е фалшива тревога.

Стартирате с двоен клик върху иконката на програмата.Ще се появи диалогов прозорец чрез който ще бъдете помолен да включите външния си носител (във вашия случай - за всяко външно устройство отделно) в компютъра.Направете го и натиснете ОК.

Когато Flash Disinfector завърши работата си ще се появи прозорец на който пише ''Finish''.Потвърдете с ''OK'' и рестартирайте компютъра си.

Забележка: В процеса на работа Flash Disinfector ще създаде на всички дискове локални и външни папка Autorun.inf с атрибут "скрит", "системен","само за четене".Тази папка е необходима за предотвратяване на повторни заразявания.Тя не може да се изтрие по стандартния метод.

От още няколко съвета:

1. Редовно обновявайте антивирусната си програма и сканирайте компютъра си поне веднъж на седмица или две.

2. Редовно обновявайте и сканирайте с Malwarebytes' Anti-Malware който вече имате инсталирани на системата.

3. Редовно проверявайте за актуализации за Операционната Система чрез (Windows Update) и инсталирайте основно критичните кръпки. (ако Windows-a ви е легален разбира се).

4. Стойте настрана от непознати сайтове и торент тракери. Също така имайте впредвид, че има редица добри и безплатни приложения на повечето известни платени прогами, които вършат добра работа за домашна употреба и не е задължително непременно да се занимавате с кракове, пачове и кейгенератори в които често има и зловреден код.

Приятно и безопасно сърфиране ! ;)

• Автор

Благодаря за полезната информация! Само да ви попитам не трябва ли да бъде избрана опцията "защита на всички дискове"?,и как да изтрия вички досегашни точки на възстановяване и как да създам нова? Бат файловете които копирах на всички флашки и преносими дискове да продължават ли да стоят по-тях или мога да ги изтрия?

Редактирано от pranjev (преглед на промените)

Бат файловете които копирах на всички флашки и преносими дискове да продължават ли да стоят по-тях или мога да ги изтрия?

Не изтрийте ги..те си свършиха работата..! :)

Само да ви попитам не трябва ли да бъде избрана опцията "защита на всички дискове"?

Няма смисъл..!Това ще направи Flash Disinfector..! :)

...и как да изтрия вички досегашни точки на възстановяване и как да създам нова?

Ехххх.....! ;)

http://safezone.cc/forum/showthread.php?t=2065

И аз благодаря..!След като няма други проблеми,маркирам случая за ''решен''..!Още веднъж пожелавам здраве и безопасен Интернет..!:mark:

• Автор

И вие бъдете жив и здрав, ако не бяхте вие да ми помогнете незнам какво щях да правя. Още веднъж ви благодаря!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.