Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Училище-мъчилище

Featured Replies

Тежи ли ви ученическката раница от 10 кила? Ядете ли само скапани и студени закуски от училищния павилион? Изкарали сте 2 за лоша дисциплина,а не забележка както трябва да бъде? Тук можете да си излеете всичко. :bye:

Редактирано от Neuton Gimic (преглед на промените)

Ами аз нямам забележки. ;) Животът си минава така или иначе, за едни добре, а за други - не чак толкова. А училището е значима част от живота, дори не винаги да е приятно. Който има оплаквания - да сподели..

Лошо, добро... аз си го искам обратно sad.gif

И аз... ;) В училище съм намерил най-добрите си приятели,научил съм се на добро и на лошо.Ако можех да избирам бих върнал времето,за да ходя на училище поне още една година,макар,че не съжалявам за нищо което съм изживял досега.

Студените закуски не са само в училищните столове. sad.gif

А това че трябва да търпите скуката и еднообразието на часовете се компенсира с това,че срещате много нови приятели,усъвършенствате логическата си мисъл докато се чудите как да се освободите от час,водите статистика за най- "умно" изказване на учител и не на последно място евентуално научавате по нещо! :clap:

Лошото е,че много късно разбираме колко хубаво ни е било в училище! sad.gifsad.gifsad.gifsad.gifsad.gif

:bye:

Лошото е,че много късно разбираме колко хубаво ни е било в училище! sad.gif  sad.gif  sad.gif  sad.gif  sad.gif

:bye:

<{POST_SNAPBACK}>

Да, обикновено така става. Даже в повечето случаи минава неусетно, преди да се осъзнаеш. Хубавото е, че живота си продължава.. и всичко предстои.

Сега тези, които са завършили училище и работят искат да върнат времето и пак да са ученици, но не се ли запитвате, дали пък като го върнете няма да ви се иска отново да сте големи, да работите и да си имате свои пари и останалите облаги. Истината е че и двата периода си имат хубавите страни и просто не може единия да е по-добър от другия. Всеки голям искал да стане отново малък, а всеки малък да порасне....мисля, че не трябва да си мечтаете такива неща, а просто да оставите живота да върви.

Честно да ви кажа и аз съм от хората, които помнят само веселите мигове от училището. Да, имал съм неприятни моменти, но не ги помня. Помня веднъж учителката по математика ми писа единица за подсказване и ми писа 5 за срока заради тази оценка, което беше пълна глупост, защото имах само 6-ци. И както се случва често - казах на тати и той отиде да се разправя с нея, защото оценката за срока изобщо не отговаряше на знанията ми.

Веднъж учителката ми по литература ме наби, защото й дадох само калъфката на бележника си. След това тя каза, че само ме била помилвала (доста здраво милване му падна).

Но въпреки това ужасно много искам да се върна в училище :bedtime2:

В училище можеш да правиш простотии, които след това рядко ще ти се отдадат като възможност - я го питайте Tragedy дали сега би се явил на работа по бански, шнорхел и плавници ако таванът на сградата им е прокапал? cool.gif

В крайна сметка училището е вид работа, но главно умствена и доста по-малко физическа, като оставим това, че чантите на някои са по 10 кила, както се спомена. Но други пък повечето време си идват с една найлонова чантичка, в която има по 2-3 тетрадки, така че никой не е задължен да има примерно 5 или 6 кг!

Общо взето, за мен училището е супер, аз обичам да ходя. Държа на приятелите си и смятам, че с повечето ще си останем такива и след завършването. Не ме дразнят повечето учители, тоест позитивното на училището за мен е много повече от отрицателното! :bedtime2:

Не искам да завършвам хич и ми става тъжно като си го помисля, но всичко с времето си.. :bye:

В училище можеш да правиш простотии, които след това рядко ще ти се отдадат като възможност - я го питайте Tragedy дали сега би се явил на работа по бански, шнорхел и плавници ако таванът на сградата им е прокапал?  cool.gif

<{POST_SNAPBACK}>

ХАХАХАХХАХАХАХХА Цецко, благодаря ти, че ме върна към веселите спомени. Направо го бях забравил това.

Цялата история беше в знак на протест и се бяхме уговорили целият клас да дойдем с бански, джапанки, плавници, шнорхели, очила за плуване и т.н., понеже целият таван течеше. В интерес на истината учителката ни изгони най-безцеремонно. Пък на следващият път играхме баскетбол с препятствия, защото из целият салон имаше около 15 кофи да събират течащата от тавана вода.

Еххх, спомени, спомени.

ее стига де говорите като пенсионери. всички искат да се върнат, да ама със знанията, които имат сега не да започват всичко наново. дайте по-весело сега сте в живота и това, че трябва да ставаме за работа или за лекции всеки ден не значи, че всичко хубаво си е отишло...

• Автор
В крайна сметка училището е вид работа, но главно умствена и доста по-малко физическа, като оставим това, че чантите на някои са по 10 кила, както се спомена. Но други пък повечето време си идват с една найлонова чантичка, в която има по 2-3 тетрадки, така че никой не е задължен да има примерно 5 или 6 кг!

Общо взето, за мен училището е супер, аз обичам да ходя. Държа на приятелите си и смятам, че с повечето ще си останем такива и след завършването. Не ме дразнят повечето учители, тоест позитивното на училището за мен е много повече от отрицателното! :baby:

Не искам да завършвам хич и ми става тъжно като си го помисля, но всичко с времето си..  :bye:

<{POST_SNAPBACK}>

Когато докараха нов даскал по физическо,работата не само стана физическа,но свръхфизическа.Да бягаш 700 метра не само че не е приятно,но можеш да си настъпиш и езика от умора. :love:

Аз пък да ви кажа като ученичка, че ученическите години са най-хубави - никакви задължения, само от време на време трябва да отвориш някой друг учебник, направо си е купон безкрай. За какво ти е да растеш - само задължения: да ходиш на работа, да се караш с шефа, да гледаш децата. Честно да ви кажа, хич не искам да раста - много си е хубаво като дете :clap:

Редактирано от Neuton Gimic (преглед на промените)

Когато докараха нов даскал по физическо,работата не само стана физическа,но свръхфизическа.Да бягаш 700 метра не само че не е приятно,но можеш да си настъпиш и езика от умора. :P

<{POST_SNAPBACK}>

Както са казали хората - да бягаш е полезно и за здраве, а 700 метра 2 пъти в срока какво е, или ще го избягаш, или ще загубиш точки ;) Но какво значение има, веселба да пада! Пък и след няколко години това ли ще помниш или хубавите мигове? :clap:

• 3 седмици по-късно...

Лелееее! За първа година съм н СМГ и откачам бе хора! Ама леелеее! Ма може ли и там учителите да са толкова зомбирали: "Нямаш домашно, държиш се лошо, не учиш"! Това са основните реплики на един учител! Ма може ли да дава домашно по немски 30 упражнения, аз да не напиша само 3 и тя да се изнерви: "Дай си бележника" - Айде следващата двойка и поредната забележка! Ха - ма то на човек да му иде да се метне от четвъртия етаж бе хора! Лелеееее - умирам само като си помисля! Айде успокойте ме, че ще зема вярно да се метна из джама!

Хаха, ти ако ще се хвърляш от прозореца, само заради това.. направо не ти знам желанието за живот какво е. Голямо чудо... няколко забележки и двойки - всичко се поправя. Плюс това.. следващия път си пишеш всичките 30 упражнения и това е :P

Поздрави lyulin и вземи малко по-ведро да гледаш на обучението си ;)

Както се перефразира една реклама: "Кибрит-10ст., Туба с бензин-5лв., Да гледаш как любимото ти училище гори-безценно"... :P

Здравейте спешно се нуждая от ЛИС (Литературно Интерпретативно Съчинение) на следните теми:"Образът на войната в разказите на Йовков";"Човекът основна ценност в поесията на Никола Вапцаров";"Образа на "странника" в творбите на Йовков".Това са темите,но да са за 12 клас.Спешно ми трябват за утре моля ви помагайте!!!!Имам класно!!!!!sad.gif

оффтопик: може би щеше да е по - добре темите да ги беше пуснал като отделни теми с RQ: отпред, тук по - малка е верятността да се обърне внемание.

ПП: за съжаление не мога да ти помогна, сега съм 9 клас и с такива теми не съм се сблъсквал

по темата: училището като всяко друго нещо си има добри и лоши страни. Наистина, трябва да се учи дори и като се върнеш, защото повечето пъти не ти се разминава домашното. Но пък приятното е, че се виждаш с приятели, кефиш се и ако ти е приятно в училище, не ти прави впечатление толкова ученето. Наистина се забелязва, че дакалото не е толково зле когато се разболееш. Да първите няколко дена е приятно, но после ти става тъпо. Мен единствено домашните, уроците и въобще всичко за вкъщи повече ме дразни отколкото ходенето на училище. Там си ми е кеф biggrin.gif (осен на контролни, хех)

оффтопик: може би щеше да е по - добре темите да ги беше пуснал като отделни теми с RQ: отпред, тук по - малка е верятността да се обърне внемание.

ПП: за съжаление не мога да ти помогна, сега съм 9 клас и с такива теми не съм се сблъсквал

по темата: училището като всяко друго нещо си има добри и лоши страни. Наистина, трябва да се учи дори и като се върнеш, защото повечето пъти не ти се разминава домашното. Но пък приятното е, че се виждаш с приятели, кефиш се и ако ти е приятно в училище, не ти прави впечатление толкова ученето. Наистина се забелязва, че дакалото не е толково зле когато се разболееш. Да първите няколко дена е приятно, но после ти става тъпо. Мен единствено домашните, уроците и въобще всичко за вкъщи повече ме дразни отколкото ходенето на училище. Там си ми е кеф biggrin.gif (осен на контролни, хех)

<{POST_SNAPBACK}>

оки мерси,но само една подробност-аз съм момиче ;)

Тук чета - има хора, които искат да се върнат в ученическите си години...Хе! Това никога не може да стане при мен. Сега завършвам и чакам да минат тия два месеца. Тази година въобще не ми пука, но миналите - учителите не уважават учениците си и никой няма право да се съпротиви...в студенстките години е доста по-друго(имам преки източници на информация) Който иска да бъде унижаван - нека желае да се върне в тези години. Сега поне е купон. Не ми пука какво се преподава, смеем се на съучениците и главно съученичките, пречим умишлено, бягаме и така...

Тук чета - има хора, които искат да се върнат в ученическите си години...Хе! Това никога не може да стане при мен. Сега завършвам и чакам да минат тия два месеца. Тази година въобще не ми пука, но миналите - учителите не уважават учениците си и никой няма право да се съпротиви...в студенстките години е доста по-друго(имам преки източници на информация) Който иска да бъде унижаван - нека желае да се върне в тези години. Сега поне е купон. Не ми пука какво се преподава, смеем се на съучениците и главно съученичките, пречим умишлено, бягаме и така...

<{POST_SNAPBACK}>

Абе с две думи-СуПеР кУпОн!!!!!

Абе с две думи-СуПеР кУпОн!!!!!

<{POST_SNAPBACK}>

Абсолютно :bye:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.