Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

“X Factor” - музикално шоу

Хареса ли Ви шоуто ? 30 гласували потребители

1. 1. Хареса ли Ви шоуто ?

• ДА
      50%
    • НЕ
      30%
    • Никога не съм го гледал/а
      20%
  2. 2. Кой ще спечели надпреварата ?

• Богомил Бонев
      14%
    • Рафи Бохосян
      71%
    • Александра Апостолова
      0%
      0
    • Нямам представа/не гледам предаването !
      14%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Аз съм раздвоена между Рафи и Богомил, ама май малко повече ме тегли към Боги :) А не знам защо, но Рафи много ми напомня като поведение и глас на Jamiroquai :(

Възхищавам се на Боги. Талантът му е даден, но зрелостта, да пресъздава чувства и настроение, ме изумява. Галантен, етичен и емоционално зрял, разумен и умен... Мисля, че ще спечели Рафи. Раздава се до последната молекула. Той Е песента, която изпълнява.

Редактирано от Efe (преглед на промените)

Каква е причината модератор да редактира поста ми?

И аз съм... раз-троена всъщност... защото харесвам и Сани. Радвам се, че тримата са на финал. Мисля, че ще спечели Рафи, но не изключвам да има прецедент във формата, защото Богомил е под възрастовата граница, а вече обърна много "очи" към себе си. :) Иска ми се и тримата да виждам след сезона... и не само тях. Искам и Ангел и Мойсей, Войс ъф бойс, Маргарита...

Точно така, Нел. И Ангел и Мойсей, и Voice of the boys!!! "Чистото" интониране е балсам за ухото. Гласът е дар божи. Но съвременната публика иска шоу. Не с цената на всичко, разбира се. Искаме артистизъм, искреност, личен почерк в интерпретацията... Излезеш ли на сцената, ти принадлежиш на хората, ама много трябва да внимаваш да не изгубиш себе си, залуташ ли се, полакомиш ли се...в дъното. Публиката е хищник, но и най-справедливият съдия. Нали затова са артистите, да чуват сърцето на публиката и да раздават късчета от своето.

По принцип искам Рафи да спечели, мисля, че тая година завършва, има гласови данни и е много артистиченще и може да се реализира като певец, Богомил също пее много хубаво, но е още много малък и според мен първо трябва да си завърши средното и след това пак може да се занимава с музика, Александра е също много добра и симпатична певица и също може да се реализира като такава. И тримата финалисти заслужават да спечелят, аз съм за Рафи, но който и да спечели ще се радвам-всички заслужават!

• 2 седмици по-късно...

И двамата бяха добри, но не може да се спори, че гласа на Рафи е по-развит от този на Боги! И двамата заслужаваха победата. Честито на Рафи! :mark:

Не знам дали е по-развит гласът на Рафи, но със сигурност сценичното му поведение е класи над това на Боги. Излишно е да казвам, че изключително много се радвам на успеха на Рафи, нали?! :mark:

Аз пък исках да спечели Боги, за да му се даде стимул. Той е още малък и има какво да учи, като досетигне на Рафи на години, може и да го задмине със сценично поведение и т.н. :P Гласовете им не могат да се маерят, защото са различни и мнооого добри (хубави). Радвам се, че двамата са на 1-во и 2-ро място :)

Няма значение кой е спечелил. След няколко месеца (дори седмици :)) няма да си спомняме/интересуваме кой е спечелил

Ето това последното е много вярно. Така се случва с всички шоу/риалити състезания. Никой не ги помни. Някой ги гледам по ТВ-то и се чудя от къде са ми познати :) Никой не помни и победителите от Биг брадър. Какво означава всичко това?! Ами че почити никой, да не казвам никой, не успява да се реализира в музикалния бизнес след това. Но тъй като още сме подвластни на финала искам само да кажа, че изпълнението на Рафи - "Men's world" беше уникално. Богомил е доста далеч от това. И по-скоро за него стимул трябва да е това, че не спечели състезанието, като се има в предвид и другите компромиси спрямо него. Аз даже мислех, че той ще отпадне първи, т.е. ще е на 3-то място, защото мисля че Александра също е над Богомил, но кой пък сам да ги оценям :P

Редактирано от icemans (преглед на промените)

Аз пък исках да спечели Боги, за да му се даде стимул. Той е още малък и има какво да учи, като досетигне на Рафи на години, може и да го задмине със сценично поведение и т.н. :ph34r: Гласовете им не могат да се маерят, защото са различни и мнооого добри (хубави). Радвам се, че двамата са на 1-во и 2-ро място :whist:

Хм, то тогава трябваше да спечели Стела, че стимул голям й трябва, за да пее по-читаво :D

Не знам дали е възможно да се разчупи повече Боги, не съм специалист в тази област, но определено трябва да работи в тази насока, защото много дървени са му движенията.

Причина за редакцията - тавтология!

Редактирано от fedora (преглед на промените)

Та той е дете още, Федорита, вярно е, че видимо израстна във формата, но е дете. Убедена съм, че след 5 години ще е неотразим млад мъж, ще пее още по-добре и ще танцува. Радвам се много на победата на Рафи. Заслужи си я! А дали ще ги помним... е, надявам се не само на спомени. Надявам се, че ще ги виждаме и слушаме. И тримата.

Права си, но някои негови връстници са къде-къде по-пластични. Дано да се поразкърши, макар че не е задължително - за всеки влак си има пътници. Аз предпочитам влакът да е експрес :D в повечето случаи.

Права си, но някои негови връстници са къде-къде по-пластични. Дано да се поразкърши, макар че не е задължително - за всеки влак си има пътници. Аз предпочитам влакът да е експрес :) в повечето случаи.

Ти пък да си виждала Мария Илиева да танцува?

Честито му на Рафи,радвам се за него.Но и аз като Галето исках малкия да спечели.

А и да си призная скучничко ми беше шоуто.

Ти пък да си виждала Мария Илиева да танцува?

Виждала съм.

Не знам колко още ще го дъвчем това. Факт е, че е дървено момчето, няма какво сега да философстваме

как след години еди-какъв си щял да стане, щото сега бил малък;

че пластичността не е задължително условие, за да грабне даден изпълнител публиката и тр.т.т.

Позволете ми да имам мнение по въпроса - аз не бих отишла на концерт, за да гледам как някой се клати час и нещо като Буратино, изключая Андрея Бочели, но там случаят е друг. Разни хора, разни идеали. Сладникавостта не ми е по вкуса, нищо че правя торти :P

Спирам вече.

Желая на всички участници от шоуто успех, макар и много да се съмнявам.

И тримата финалисти са готини, имат талант и тва бяха и моите фаворити за финала, но за всички беше ясно, че ше спечели Рафи, защото освен, че винаги пееше супер убедително, правеше и супер шоу, шпагати, танци. Той се превъплъщава във всяко изпълнение и жанр, абе роден шоумен си е пича. Боги също пее верно момчето, обаче си е още дървеничко на сцената, има още да се ошлайфа. Сани не трябваше да е на трето място. Мацката си беше перфектна отвсякъде - мощен глас, напрао гласище, супер сценично поведение, сексапил, игра с публиката, танци, манци. ама това е, винаги в такива формати го има субективния елемент и пристрастие на личностно ниво. Сигурен съм, че точно тия тримцата ше се реализират добре дали тук или навън. менторите мноо им се кефеха и ще ударят по едно рамо...

Забравих да спомена, че от другите, които не се класираха на финал ме кефят Маги, Джийсън, Ангел и Моисей. Маги е завършена певица, но мотивацията и нервите не й бяха достатъчни, за да остане, сама се предаде и малко надменно се държеше с останалите, се едно е над тях и това й изигра лоша шега. Джийсън праи супер шоу, просто всеки път си викам тоя изтрещелник са кво ше пее и танцува, виждам хлеб и в него и като актьор и като певец, но трябва да се научи да си владее гласа. Ангел и Моисей също много ме кефеха и тях ги виждам да продължат. Стела има секси, специфичен дрезгав глас, обаче мноо дразнеше тва момиче с поведението си, не знам нарочно ли го правеше, неволно ли, но отстрани като я гледаш изглежда все едно нарочно го праи, преиграваше, малко ми идваше в повече с нейните депресии и настроения... Публиката иска да гледа шоу, самоуверен, певец, който пее вярно, а тя праеше повече некви драми и сюжети отколкото да се фокусира върху пеенето ...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.