Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет при покупка на лаптоп

Featured Replies

Здравейте, приятели отново. Значи имах пусната тема за избор на таблет.. но днес къто се посъветвах с учителя по ИТ, той вика че таблета е само за газария (нещо от този род). И ми препоръча да си зема или лаптоп или неутбук.? И яз му казах че има един форум дето помагат за сичко и там ще се посъветвам кое да зема лаптоп или неутбук. Разполагам с 300 лв. но до края на месеца могат да станат и 400 лв. Лаптоп-а или неутбука ще се използват само за интернет,скайп,филми,музика,пхотошоп някой път и повечето за проекти,презентации и т.н. Сега вие сте на ход. Благодаря на всички. За полезните съвети и предложения.

600 лв някъде е долната граница за лаптоп. Отвори laptop.bg и има за под 600 лв и под 600 лв имам предвид 599.00 и са само 2 броя и 1 за 598.00 :( Нетбуците пък до 400 лв са още по-малко... Даже е само 1: Samsung NP-N100-DA02BG. А на това мъничко екранче какъв фотошоп и кви презентации се правят просто... Нямам думи. Моят съвет е- спестявай от закуски още време. Защото това е по-скоро липса на избор... Дори да се намерят някакви по-евтини на други места просто не си заслужава.

Съвета остава същият както от темата за таблетите: откажи се...

Кой е казал, че трябва да е чисто нов, вземи си втора употреба, ако потърсиш достатъчно, ще намериш, има много сайтве, ето ти например itopia.bg

На този етап приветствам решението ти да се откажеш от таблета. Както те съветват и по-горе - понапъни ги вашите, дебни промоциите, чети форумите и изучавай важните характеристики на които да обръщаш внимание и си купи 15,6 инчов лаптоп за сума до 600 лв. Мисля ще се получи един хубав подарък за коледа.

Кой е казал, че трябва да е чисто нов, вземи си втора употреба, ако потърсиш достатъчно, ще намериш, има много сайтве, ето ти например itopia.bg

Защото не е казано, че се търси 2-ра ръка и отделно не се препоръчка. Половината от нещата не бих ги купил 2-ра употреба- като хард диск, батерия... Поема се голям риск с тях, ако не си им 1-ви собственик и лично не го препоръчвам този вариант.

Съгласен. Особенно за лаптопите... не се знае заливан ли е изпускан ли е и прочие.... а човека като гледам няма финансова възможност и ако набие едни 300-400 лв в боклук който е закрепен колкото за да работи.... майка му жална

• Автор

600 лв някъде е долната граница за лаптоп. Отвори laptop.bg и има за под 600 лв и под 600 лв имам предвид 599.00 и са само 2 броя и 1 за 598.00 :shock11: Нетбуците пък до 400 лв са още по-малко... Даже е само 1: Samsung NP-N100-DA02BG. А на това мъничко екранче какъв фотошоп и кви презентации се правят просто... Нямам думи. Моят съвет е- спестявай от закуски още време. Защото това е по-скоро липса на избор... Дори да се намерят някакви по-евтини на други места просто не си заслужава.

Съвета остава същият както от темата за таблетите: откажи се...

Извинявай че се обръщам към тебе с пич, но виждам че разбираш от сичко.. Ще те помоля да ми кажеш колко г/д трябва до отделя за един хубав лаптоп. за нещата който ще използвам. Ще съм ти много благодарен.

Бих казал поне двойно на бюджета от 400, за по-сигурно дори отива към 900 лв. Идеята е хем да е нещо съвременно, хем да е сравнително качествено.

• Автор

Бих казал поне двойно на бюджета от 400, за по-сигурно дори отива към 900 лв. Идеята е хем да е нещо съвременно, хем да е сравнително качествено.

Ем.. щом казваш за 900 лв. тогава ще може ли да се купи на изплащане? и може ли предложение

• Автор

Нали не мислиш да ходиш с лаптоп на училище?...

Не... ;):) аз мислих с таблета да ходя на училище но с лаптоп не... щот ако ида .. после не мога го зема ..

Изчакай до коледа бе човече, какъв е тоя зор. Хората ти казаха - спестявай. Като те видят родителите ти, че се стараеш и силно желаеш да постигнеш желанието си няма начин да не ти помогнат. Само да не направиш нерядко срещаната грешка - първо да го купиш, че след това да почнеш да създаваш теми и да питаш. Във форума на Калдата съм забелязал, че има няколко доста компетентни по тези въпроси потребители и модератори. Като се подготвиш /финансово/ да купуваш първо напиши една тема каква сума разполагаш и на кои модели си се спрял - убеден съм, че ще получиш доста добри съвети.

• Автор

Изчакай до коледа бе човече, какъв е тоя зор. Хората ти казаха - спестявай. Като те видят родителите ти, че се стараеш и силно желаеш да постигнеш желанието си няма начин да не ти помогнат. Само да не направиш нерядко срещаната грешка - първо да го купиш, че след това да почнеш да създаваш теми и да питаш. Във форума на Калдата съм забелязал, че има няколко доста компетентни по тези въпроси потребители и модератори. Като се подготвиш /финансово/ да купуваш първо напиши една тема каква сума разполагаш и на кои модели си се спрял - убеден съм, че ще получиш доста добри съвети.

Добре тогава благодаря ви ще изчакам до коледа не остана много два месеца... и тогава ще питам пак по компетентните от мен. за избора извинявам се че пуснах темата сега.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.