Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор м/у няколко лаптопа

Featured Replies

Търся лаптоп за мой познат. Прегледах какво се предлага в момента на пазара и се спрях на 4 модела, като последно реших да потърся съвет тука и да решим.

Моделите са следните:

Acer Aspire 5750G-2314G50Mnbb

ACER AS5750G-2313G64Mnkk LX.RMU0C.020

ACER AS5750G-2313G64MNBB

Lenovo IdeaPad G570G

Аз лично клоня към Леновото с тази резерва, че не ми допадат особено клавиатурите им. Ако имате и подобни идеи в този ценови клас и като параметри слушам :)

На мен ми допада 2-рото предложение, но прегледай форума, имаше скоро подобна тема и някой беше препоръчал Самсунг за 1050 лв. със много допри показатели и с батерия с гаранция за 1000 зареждания.

Привет, icemans. За около хиляда лева Sandy Bridge в пластмасов вариант според мен това Lenovo от G серията изглежда доста добре. Имам малко наблюдения и опит с G и Edge сериите. Просто в компанията, където работя има такива лаптопи и си поиграх с тях. Няма повече да давам акъл, защото съм пристрастен (към Т серията на Lenovo). Аз не бих взел ниско бюджетен Acer или HP.

В общи линии това за Lenovo G570 е вярно:

Unsurprisingly for a budget laptop, graphics are handled by the integrated chip on Intel’s processor. It’s certainly capable of high definition video playback, either on the laptop in 720p or on an external display using the HDMI output, but playing modern games is still a struggle. A low 13.5fps in our Dirt 3 test shows you’ll have to sacrifice a lot of detail settings to get a playable frame rate in most titles.

Although the glossy screen finish may pick up a lot of light reflections, image quality on the 1,366x768 15.6in display was otherwise very impressive. Colours were largely accurate and contrast was excellent on the maximum brightness setting. Viewing angles are reasonable, and the screen has plenty of tilt adjustment to help you find an angle that suits you.

SAMSUNG NP300V5Z-S02BG e чудесна машина с матов дисплей и отлични гаранционни условия. Имах възможност да поцъкам и впечатленията ми са само положителни. Студен корпус дори при натоварване, охлаждането почти не се чува и клавиатурата е доста удобна. Друг вариант е HP Probook 4530s, a дали ще е XX956EA с голям диск и вградено видео, или LH289EA зависи от това за какво ще се ползва.
  • Автор

Първоначално бюджета е определен за "до 900лв", като + - 30-40лв предполагам, че няма да са проблем, но вече нагоре става в повече. Някой хора сочат като недостатък на Леново-то, което съм посочил, че е с вградено видео. Прегледах и другите теми, но не ми бяха от полза общо взето.

Първоначално бюджета е определен за "до 900лв", като + - 30-40лв предполагам, че няма да са проблем, но вече нагоре става в повече. Някой хора сочат като недостатък на Леново-то, което съм посочил, че е с вградено видео. Прегледах и другите теми, но не ми бяха от полза общо взето.

Ейсърите са с най-качествена матрица, дизайн и най-качествена изработка. Личен тест на споменатите моделчета и не само. Особено се харесва на колегите и специално на колежките т.н. червено изпълнение - http://mostbg.com/most/Item.aspx?itemid=44380 Той не е точно червен и на живо изглежда доста по добре, с армирана палтмаса, не оставя следи от мазни пръсти по вътрешната част. Батерията им е с 6 клетки и наистина държи прилично. Изисквай от търговеца фактура и гаранционна карта заради двете години гаранция. Успех в избора :P

http://blog.speedcomputers.biz/2011/08/16/lenovo-g570a-%D1%81%D0%B8%D0%B3%D1%83%D1%80%D0%BD%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D0%B8-%D0%BC%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD-%D0%B8%D0%B7%D0%B1%D0%BE%D1%80/ Преди 2 седмици и аз трябваше да избирам за приятел и горното е резултата. Прилична машина, не грее, бързо работи, добър звук и цветове. Гланцовия капак се цапа от пръсти, но това да му е кусура. Има малки крачета и така не се запушва достъпа на въздух. Удобен за почистване и евентуален ъпгрейд на рам или хард, без да се налага, да се разглобява на съставните си части.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.